اعتدال: قانون جرایم رایانهیی توجه مناسبی به این موضوع داشته و درنهایت کمک کرده است که ما بتوانیم این مساله را پیگیری کنیم.
بحث مربوط به قاچاق مکالمات بینالملل بحث تازهای نیست و طی سالهای گذشته بارها این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و حتی عنوان شده که قاچاق مکالمات ( VoIP) حدود 5 درصد درآمد صوت شرکت ارتباطات زیرساخت، معادل 30 تا 40 میلیارد تومان را به خود اختصاص میدهد.
محمود خسروی - معاون وزیر ارتباطات - در این باره به ایسنا گفت: بحث قاچاق مکالمات بینالمللی پدیدهای است که در بسیاری از نقاط دنیا وجود دارد و متاسفانه این موضوع در کشور ما نیز مشاهده میشود.
مدیرعامل شرکت زیرساخت با بیان اینکه برای مبارزه این معضل تاکنون هماهنگیهای خوبی میان شرکت ارتباطات زیرساخت و قوه قضاییه به عمل آمده اظهار کرد: قانون جرایم رایانهیی توجه مناسبی به این موضوع داشته و درنهایت کمک کرده است که ما بتوانیم این مساله را پیگیری کنیم.
خسروی در ادامه در پاسخ به سوالی که درباره میزان قاچاق صوت مطرح شده بود،اظهار کرد: به طور روزانه مسیرهای ارتباطی کنترل و نظارت میشوند و کشفیات متعددی نیز در این زمینه داریم چراکه بحث قاچاق VoIP از سوی قوی قضاییه دنبال میشود و تاکنون هم عدهای بسیاری به این جرم به زندان افتادهاند و مدیران شرکتهایی که ضرر و زیان سنگینی به ما وارد کردهاندف دستگیر شده و یا تحت پیگرد قانونی قرار دارند با این وجود ما به دنبال راهکار فنی هستیم تا بتوانیم به شیوه فنی این مساله را برطرف کنیم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پایان صحبتهای خود در پاسخ به این سوال که آیا با به کار گرفتن تدابیر قضایی میزان قاچاق VoIP نسبت به گذشته کاهش یافته توضیح داد: با توجه به نوسانات نرخ ارز این مبحث بسیار برای متخلفان وسوسه برانگیز است و به همین دلیل با وجود اقداماتی برای کنترل این مسئله رخ داده هنوز میزان قاچاق VoIP کاهش چشمگیری پیدا نکرده است.
↧
دستگیری و پیگرد قاچاقچیان مکالمات
↧