صفار هرندی در مورد صحبتهای اخیر رئیس جمهور در مورد عدم مسئولیت پذیری دولت در گرانیهای اخیر گفت: بهتر است این سئوال از خود رئیس جمهور پرسیده شود که چرا فکر میکند از ملکوت وارد شده و دیگران اشتباهکار هستند و خودش از هر اشتباهی پاک است.
محمد حسین صفار هرندی شامگاه یکشنبه در ادامه نشست پرسش و پاسخ با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاههای مازندران اظهار داشت: در جنگ احد حضرت علی (ع) حدود ۷۰ تا ۱۰۰ زخم کاری ناشی از جنگ برداشته بود، ولی در همان حال مراقب بود که به پیامبر (ص) آسیبی وارد نشود و هر کس در حال حاضر اگر با این نگاه نزدیک باشد از فتنههای مختلف به راحتی عبور میکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: در سال ۸۸ یک فتنه بزرگ پیش آمد و مردم با حضور خود در ۹ دی نشان دادند که اسیر فتنه نبودند و با اعلام حضور خویش به فتنه نه بزرگ گفتند.
وی ادامه داد: حماسه ۹ دی ماه مردم با شکوهترین حماسه دوره انقلاب اسلامی ایران بود.
این روزنامهنگار در ادامه با اشاره به حضور باشکوه مردم در عاشورای سال ۵۷ بیان داشت: از مجموع اعتراضهایی که در دوران مبارزات انقلابی در کشور انجام شد هیچ حماسهای باشکوهتر از حماسه عاشورای سال ۵۷ نبود و تهران باشکوهترین حماسه را در عاشورایی سال ۵۷ به لحاظ کثرت و شور هیجان در خود دید و در تمام سالهای پس از انقلاب هم هرچه به اجتماعات نگاه شد هیچ حماسهای به پای عاشورای سال ۵۷ نرسید.
وی در ادامه اذعان داشت: در بعد از انقلاب در حماسه ۹ دی عاشورای ۵۷ تهران یک بار دیگر تکرار شد و این روز برای مردم روز اعلام حضور و برائت از فتنه بود.
صفار هرندی ادامه داد: در ۹ دی ماه احساس جدیدی به مردم دست داده بود و مردم احساس میکردند که انقلابی را که با خون دل به دست آوردند در حال از دست دادن هستند.
حماسه عاشورا سال ۵۷ در ۹ دی دوباره زنده شد
این مسئول ادامه داد: حماسه عاشورا سال ۵۷ انقلاب اسلامی ایران در ۹ دی دوباره زنده شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اعلام اینکه قبل از جسارت فتنهگران در عاشورا تردید در فتنه بودن برخی افراد وجود داشت، گفت: ولی اتفاقات روز عاشورا ایمانهای متزلزل را استوار کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به حضور مردم در انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: در آخرین نظرسنجیهای انجام شده درباره میزان حضور مردم در انتخابات ۵۷ درصد مردم اعلام کردند که انتخابات حضور پرشوری خواهند داشت.
صفار هرندی با اشاره به برخی فشارهای اقتصادی و سیاسی که به مردم در حال حاضر وارد است و برخی سوء مدیریتها در کشور وجود دارد، تصریح کرد: برخی اختلافات داخلی نیز در کشور وجود دارد. مردم این وضع موجود را به خاطر حفظ نظام تحمل میکنند.
این روزنامهنگار در پاسخ به سئوال دانشجویان در مورد نظر سپاه در قبال مسائل سوریه و بحرین گفت: کل کشور و اعتقادات دینی حکم میکند به مردمی که نگاهشان ایستادن پای موضع حق هزینهای سنگینی میپردازند کمک کنیم.
وی با طرح پرسشی ادامه داد: وقتی مسلمانان بحرین از ما کمک میخواهند، نباید کمک کنیم و اگر از سوریه فریاد استغاثه از سوی مردم و حکومتکنندگان بر مردم به خاطر دفاع از اسرائیل ایستادهاند نباید کمک کرد.
در سوریه عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم
این مسئول ادامه داد: در جهان در حال حاضر تنها سه کشور ایران، عراق و لبنان و ملتهای آزاده جهان به ندای حقطلب مردم سوریه پاسخ دادند و موضوع سپاه در قبال مردم سوریه و بحرین موضع نظام است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب نیز بارها بیان داشت که هر جا علمی برای مبارزه با اسرائیل و آمریکا بلند باشد، ما طرف ملتهای آزاده هستیم.
وی اضافه کرد: در مورد سوریه معیار ما این است که غرب در کشورهای عربی اسلامی دچار چالش جدی شد و میخواهد انتقام دولتهای اسلامی را از سوریه بگیرد و دلیلش نیز ایستادگی سوریه در برابر اسرائیل است.
صفارهرندی با اشاره به همکاری سوریه با ایران در جنگ ۳۳ روزه لبنان بیان داشت: در جنگ ۳۳ روزه اسرائیل بر ضد حزبالله، سوریه کمک مردم ایران را به لبنان منتقل میکرد و حالا غرب میخواهد سوریه را به جرم همراهی با ایران در مبارزه با اسرائیل مجازات کند.
وی ادامه داد: اگر در سوریه موضع حقطلب و اصلاحنگری باشد که مورد حمایت عامه مردم باشد ما نیز از این موضع دفاع میکنیم و در سوریه عاشق چشم و ابروی کسی نیستیم.
خواسته دانشجویان از دستگاه قضایی انتظار به حقی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال دانشجویان در مورد ضعف دستگاه قوه قضائیه در برخورد با مجرمان در کشور و انتقاداتی را که یک نماینده مجلس در تریبون مجلس داشت، گفت: خواسته دانشجویان از دستگاه قضایی که ملاحظات و مصلحتاندیشی را کنار بگذارند، انتظار به حقی است و اجابت این قضیه نیز در دستگاه قضایی کشور شروع شد.
وی با اشاره به شروع بررسی پرونده مفاسد اقتصادی در دستگاه قضا گفت: پروندههای اخیر که در حال بررسی است به طور کلی بسیار مناسب است ولی به طور جزیی ممکن است تخلفاتی در دستگاه قضایی وجود داشته باشد که با قضات متخلف بر اساس قانون برخورد میشود.
صفارهرندی در ادامه تاکید کرد: آزمونی که دستگاه قضایی در حال حاضر با آن دسته و پنجه نرم میکند و پیگیریهایی که در حال حاضر در حال انجام است، بسیار خوب است.
این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: رفتن به سراغ فرزندان بزرگان که آلودگیهایی داشتند، نشان از اشراف کامل دستگاه قضایی دارد و از دستگاه قضایی که سالها تلاش میشد تا نسبت به مسائل جامعه حساستر باشد دانشجویان باید از مواضع فعلی دستگاه قضایی تقدیر کنند.
من گروهها و احزاب را جزو ضد انقلاب نمیدانم
صفارهرندی در پاسخ به سئوالی درباره انتخابات آینده و نظرش در مورد فتنه جدید بیان داشت: انتخابات آینده به خاطر تلفیق دو انتخابات، بیشتر در معرض ارزیابی قرار میگیرد، ولی کشور ممکن است در معرض فتنه بدتر از ۸۸ قرار گیرد.
این روزنامهنگار ادامه داد: انگیزه دشمنانی که فتنه ۸۸ را به وجود آوردند، نابودی کشور بود.
وی اضافه کرد: من گروهها و احزاب را جزو ضد انقلاب نمیدانم، سرنخ ضدانقلابها در بیرون از نظام است و انگیزهاش برای به چالش کشیدن نظام نیز کمتر نشده است.
عضو مجمع تشخیض مصلحت نظام در ادامه بیان داشت: انگیزه برای ایجاد فتنه در کشور در بین دشمنان وجود دارد، ولی فقط انگیزه شرط نیست. در کشور شرایط برای فتنه در کشور مهیا نیست.
دستگاههای اطلاعاتی کشور بر همه شرایط حاکم اشراف کامل دارد
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در سال ۸۸ مسئولان کشور دچار خاماندیشی و سادهانگاری شدند و از برخی مسائل غافلگیر شدند.
صفارهرندی ادامه داد: در حال حاضر دستگاههای اطلاعاتی کشور بر همه شرایط حاکم اشراف کامل دارد ولی در آن دوران دشمن شرایطی ایجاد کرده بود که از دسترس دستگاههای اطلاعاتی به دور بود ولی در حال حاضر اشراف در دستگاه اطلاعاتی به گونهای است که اگر قرار باشد افرادی بخواهند در کشور ایجاد اخلال کنند به آنها تذکر داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: اشراف دستگاه اطلاعاتی کشور طوری شده است که فتنهگر و اخلالگر از زمان حرکت در کشور ثالث رصد میشود. این قضیه در مسئله ریگی به خوبی بر همگان آشکار شد.
این کارشناس سیاسی در ادامه دیگر دلائل بروز فتنه در سال ۸۸ را وسوسه برخی گروههای سیاسی برای دستیابی به قدرت از طریق کشورهای ثالث عنوان کرد و گفت: برخی گروههای سیاسی در کشور دچار وسوسه قدرت شدند و سعی کردند که با استفاده از قدرت خارجی به حکومت برگردند.
در دورهای، احمدینژاد روی رقبای همیشگیاش مثل هاشمی حساسیت داشت
عضو مجمع تشخیض مصلحت نظام ادامه داد: برخی فتنهگران که از حاکمیت خارج شدند، فکر میکردند که از جانب مردم حمایت میشوند و در حماسه ۹ دی برعکس پیشبینی فتنهگران در کشور اتفاق افتاد و فریبخوردگان باید خواب این موضوع را ببیند که کسانی که از رهبری فاصله گرفتند سرنوشتشان گمنامی است.
صفار هرندی در پاسخ به دیگر سئوال دانشجویان در مورد صحبتهای اخیر رئیس جمهور در مورد عدم مسئولیت پذیری دولت در گرانیهای اخیر جواب داد: بهتر است این سئوال از خود رئیس جمهور پرسیده شود که چرا فکر میکند از ملکوت وارد شده و دیگران اشتباهکار هستند و خودش از هر اشتباهی پاک است.
وی ادامه داد: در دورهای، احمدینژاد روی رقبای همیشگیاش مثل هاشمی حساسیت داشت و حق هم داشت چرا که هاشمی زیر بار این واقعیت نرفت که دولت احمدینژاد با آرای بیشتر در انتخابات نهم پیروز شد. با توجه به فشارهایی که بر روی احمدینژاد بود واکنشهای احمدینژاد نیز طبیعی بود.
دولت احمدینژاد در برخی حوزهها رکوردشکنی قابل ملاحظهای داشت
صفار هرندی ادامه داد: آن دوره گذشت که اگر بخواهند هر کسی را از خود دور کنند و کنار بزنند، انگی وارد کنند و مثلا آیتالله مصباح را بازیچه دست هاشمی معرفی کنند، این موضوع، «خندهدار و ساده فرضکردن مخاطب» است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: خدمات همه دولتها را در کشور نباید نادیده گرفت و سود همه دولتها به ملت ایران در دوره حضورشان بیشتر از ضرر بود و در دولت فعلی که در حال حاضر سرپا است و به امید خدا به سلامت این چند ماه را نیز به سر کند خدمات ارزندهای ارائه شد که در برخی حوزهها رکوردشکنی قابل ملاحظهای نیز داشت.