اعتدال: عضو فراکسیون روحانیون مجلس با بیان اینکه دو چرخه سواری برای دختران منع قانونی ندارد، افزود: جمهوری اسلامی ایران، حضور بانوان را در صحنههای مختلف اجتماعی و از جمله در عرصه ورزش بسیار مهم می داند و این در حالی است که بانوان ایرانی باید برای استفاده از دوچرخه در سطح شهر شئونات اسلامی را رعایت کنند.
سید جلال یحیی زاده فیروز آبادی در گفت وگو باخانه ملت،افزود: دولت موظف است تا اهتمام ویژهای درباره معرفی و ترویج فرهنگ عفاف به منظور نهادینهسازی و جذاب کردن آن بورزد. این درحالی است که فرهنگسازی در زمینه اصلاح پوشش نامناسب و ارائه راهحلهای موثر از طریق تولید برنامههای کارشناسی شده و گفتمان حل شدنی است.
نماینده مردم تفت و میبد درمجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آسیبشناسی و مطالعه توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در نظام دینی، ایجاد نوآوری های ورزشی در این زمینه و تبیین و تبلیغ جاذبهها و دافعههای برخی مسائل درباره نحوه پوشش و حجاب و گسترش حیا و عفت در ورزش را باید به نحو مطلوب در جامعه نهادینه کرد.
یحیی زاده افزود :دوچرخه میتواند نه تنها یک وسیله جهت تفریح باشد، بلکه مانند تمام وسایل نقلیه دیگر می تواند جهت حمل و نقل شهروندان استفاده شود،.وسیله ای که نه آلودگی زیست محیطی دارد و نه باعث ترافیک و مشکلات دیگر وسایل نقلیه موتوری می شود.از آن گذشته دوچرخه سواری یک ورزش است و می تواند در تمام سنین و در بین تمام قشرهای جامعه ،چه زن و چه مرد مورد استفاده قرار گیرد.
عضو کمیسیون افتصادی مجلس، یاد آورشد: نحوه برخورد مدیران ورزشی با ورزشکاران درراستای ترویج حجاب و عفاف باید بهگونهای باشد که این مقوله مورد توجه همگان قرار گیرد و هرگونه بیتوجهی نسبت به آن تذکر داده شود.
دوچرخه سواری بانوان چند سالی است که مورد توجه قرار گرفته است واعمال قوانین مختلف و غیرکارشناسی باعث سردرگمی های بسیار برای ورزشکاران این رشته و عموم استفاده کنندگان از این وسیله نقلیه شده است. در این میان بانوانی هم که با رعایت حجاب کامل و حدود اسلامی به این ورزش می پردازند، باز هم با علامت دوچرخه سواری ممنوع مواجه می شوند! به راستی چرا دوچرخه سواری می کنیم؟
↧
دوچرخهسواری با رعایتحجاب منعقانونی ندارد
↧