اعتدال: سید رمضان شجاعی کیاسری درباره محاسن و معایب پرداختن به سوژه خیانتهای خانوادگی در سینمای ایران، گفت: ممنوعیت پرداختن به این سوژهها در سینمای ایران ، عاملی برای از بین بردن این معضل از بستر جامعه نیست.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، با تاکید براینکه لازم است یک راهکار اساسی برای این مشکل پیدا شود، افزود: درحالی که بعضی از خانوادهها با معضلی به اسم خیانت درگیر و یا حداقل آشنا هستند، نمی توان با پنهان سازی آن به حل این مشکل کمک کرد.
وی، توضیح داد: درعین اینکه نمی توان همه مسائل را درآثارسینمایی و تلویزیونی گنجاند، اما تا جایی که ظرفیت ها اجازه میدهد، باید برای اصلاح برخی ساختارها فرهنگ سازی کرد وبه آسیب شناسی درست مسائل پرداخت.
سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس نهم، با بیان اینکه حذف سوژه خیانت از سینمای ایران ، راهحل برطرف شدن این مشکل نیست، گفت: ساخت فیلم با این موضوعات اززاویه آسیب شناسی ورعایت مسائل ارزشی می تواند راهکار آفرین باشد.
کیاسری، این موضوع را همچنان به عنوان داغ ترین حاشیه سینمای ایران دانست و گفت: ساخت فیلمهایی با موضوع خیانت می تواند واکنشهای زیادی را در هر دورهای به دنبال داشته باشد، اما پرداختن به این موضوع تا زمانی که منجر به ساختارشکنی نشود، اشکالی ندارد.
نماینده قوه مقننه در شورای نظارت بر صدا و سیما و نایب رییس شورای نظارت توضیح داد:آسیب شناسی روابط میان آدمها به ویژه موضوع خیانت در ساحت خانواده به دلیل اینکه واجد عناصر دراماتیک و تعلیق آمیز است، همواره در ادبیات و سینما، دستمایه قصه پردازیهای متعددی قرار گرفته و آثار ماندگاری نیز بر جای گذاشته است.
شمقدری، رئیس سازمان سینمایی کشور اخیرا با اشاره به بحث خیانت در بعضی فیلمها و حواشی متاثر از این موضوع با بیان اینکه نمیتوان خیانت را از سینما جدا کرد گفته است، متاسفانه در این مدت درباره یکی از عناصر درام که خیانت است حرف و حدیثهای بسیاری پیش آمد و متاسفم که برخی مردم را در حجاب واژگان قرار دادند و این موضوع را بزرگ کردند، در حالی که اگر خیانت عنصری از درام است، باید مورد استفاده قرار گیرد.
↧
انتقاد از حذف سوژه خیانت از سینمای ایران
↧