Quantcast
Channel: اعتدال
Viewing all articles
Browse latest Browse all 22413

روش های جدید برای راهزنی اینترنتی

$
0
0
اعتدال: رئیس پلیس فتای مازندران با اعلام این خبر گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با قرار وثیقه روانه زندان شدند.
کارآگاهان پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و ردیابی های علمی موفق شدند راز سه پرونده برداشت غیر قانونی از حساب مشتریان بانک های کشور را فاش کنند.
 
به گزارش مهر، در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر سرقت بیش از 23 میلیون تومان از حساب بانکی وی از طریق اینترنت، موضوع در دستور کار ماموران و کارشناسان این پلیس قرار گرفت. کارشناسان با انجام اقدامات ویژه فنی و تخصصی حساب وی و سیستم رایانه ای مالباخته دریافتند،رایانه مالباخته آلوده به سیستم بدافزاری شده که از سوی افرادی ناشناس طراحی و و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
 
ماموران با انجام اقدامات ویژه فنی واستفاده از شگرد های خاص موفق شدند،اعضای باند سرقت های اینترنتی را که با ساخت بدافزار اقدام به سرقت اطلاعات حساب بانکی افراد در شبکه اینترنت می کردند را شناسائی کنند. ماموران در ادامه با هماهنگی مراجع ذیصلاح و اخذ نیابت قضائی موفق شدند، 6 متهم از اعضای باند سرقت های اینترنتی را در چند استان مختلف کشور در چند مرحله عملیات دستگیر کنند.
 
رئیس پلیس فتای مازندران با اعلام این خبر گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با قرار وثیقه روانه زندان شدند.
 
طراحی سایت بانک برای سرقت اینترنتی 
 
همچنین در پرونده دیگری، در پی مراجعه مردی 32 ساله ای به پلیس فتا خراسان رضوی و اعلام برداشت غیرمجاز وجه میلیونی از حساب وی به روش اینترنتی موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
 
در تحقیقات اولیه کارآگاهان پلیس فتا مشخص شد که فرد مالباخته جهت عملیات بانکی به یکی از وب سایت های بانکی مراجعه کرده بود که پس از چند بار تلاش نتواسته به درگاه بانک وارد شود. فردای همان روز پیغام برداشت از حساب اینترنتی توسط پیامکی از بانک برایش صادر شده است.
 
کارشناسان پلیس فتا باتوجه به تحقیقات اولیه از شاکی و سرنخ های موجود از پرونده های مشابه با انجام یک سری اقدامات فنی موفق به رهگیری متهم در فضای مجازی در شهرتهران شدند. کارآگاهان پلیس فتا پس از بدست آوردن اطلاعات اولیه با انجام تحقیقات تکمیلی محل اختفای متهم را شناسایی و با اخذ نیابت قضایی متهم را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند. در بازجوئی های به عمل آمده متهم با دیدن شواهد و مدارک موجود لب به سخن گشود و در اعترافات خود اظهار داشت با ایجاد صفحه ای شبیه درگاه بانکی اقدام به سرقت اطلاعات و برداشت از حساب به روش اینترنتی کرده است.
 
رئیس پلیس فتل استان خراسان رضوی با اعلام این خبر به شهروندان در خصوص استفاده از عملیات بانکداری اینترنتی هشدار داد: قبل از وارد کردن اطلاعات حساب از صحت درگاه انتخابی مطمئن شوند و با رعایت نکات امنیتی و حفاظتی، مورد نفوذ واقع نشوند.
 
سرقت با سوء استفاده از غفلت کارمند بانک
 
در آخرین پرونده، سارق حساب اینترنتی که مبلغ 15 میلیون ریال از حساب شهروندی در شهرستان ملارد غرب استان تهران برداشت غیرمجار کرده بود از سوی  پلیس فتای غرب استان تهران دستگیر وروانه زندان شد.
 
اواخر مهرماه امسال پرونده ای از پلیس آگاهی شهرستان ملارد به این پلیس فرستاده شد مبنی بر اینکه مبلغ 15 میلیون ریال از حساب فردی در یکی از بانکها بصورت اینترنتی برداشت غیرمجاز شده است. در پی شکایت این شهروند مبنی بر برداشت غیرمجاز مبلغ 15 میلیون ریال از حساب بانکی وی از طریق اینترنت، کارشناسان پلیس فتا غرب استان تهران،با آغاز تحقیقات، موضوع دستگیری سارق یا سارقان را در دستور کار خود قرار دادند.
 
در این راستا با هماهنگی مقام قضائی با پیگیریها،بررسیهای اطلاعاتی و انجام استعلامات لازم از بانکهای سطح این استان،سرانجام سارق اینترنتی مورد شناسائی قرار گرفت وبا هماهنگی قضائی متهم بنام"داود- ق"-" دستگیر وجهت تحقیقات بیشتر به پلیس فتای استان منتقل شد.
 
سارق اینترنتی در بازجوئی های کارشناسان پلیس فتا گفت: آن روز که به منظور واریز پول به بانکی در شهرستان ملارد مراجعه کرده بودم در حین انجام کار کارکنان بانک، متوجه صحبت های آنها شده و رمز حساب مشتریان را به خاطر سپرده و متعاقب موضوع اقدام به سرقت اینترنتی و برداشت غیر مجاز از حساب شاکی به مبلغ 15 میلیون ریال کردم .
 
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران با اشاره به این خبر گفت : با تکمیل تحقیقات پلیس،پرونده به همراه متهم به مرجع قضائی مورد نظر ارسال ودر شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ملارد مورد رسیدگی قرار گرفت.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 22413

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>