Quantcast
Channel: اعتدال
Viewing all 22413 articles
Browse latest View live

آیةالله مصباح: هندجگر خوار هم چنین نکرد

$
0
0
آیت‌الله مصباح یزدی افراط و تفریط در مقام اهل بیت(ع) را نوعی جفا در حق آنان به شمار آورد و گفت: گاهی اوقات دوستان نادان، شعارها و سخنانی را بر زبان جاری می‌کنند که نه تنها سودی ندارد بلکه خوراک و بهانه لازم را برای دشمنان فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمدتقی مصباح‌یزدی، رییس مؤسسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) شامگاه دیروز در دیدار اعضای شورای مرکزی ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: برکاتی که شامل روح ان سان می‌شوند هیچگاه از بین نمی‌روند.

معارف دینی جزء بالاترین نعمت‌ها است

وی با اشاره به این‌که می‌توان معارف دینی را به عنوان بالاترین نعمت‌ها پس از نعمت عقل به شمار آورد، افزود: واسطه نعمت معارف الهی که خیری عظیم است، پیامبران هستند.

رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: عقل یکی از عوامل شناخت معارف الهی است و دین اسلام بهترین و کامل‌ترین نعمت‌ها و معارف را برای آدمی به ارمغان آورده است.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان این‌که قرآن و اهل‌بیت(ع) از برکات معنوی است که شامل آدمی می‌شود، خاطرنشان کرد: پس از این دو برکت معنوی باید الگوهای مناسب، صحیح و شایسته به انسان‌ها نشان داده شود.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب طی سفری که به قم داشتند، فرمودند «علوم انسانی دانشگاه‌های ما بر اساس مبانی ضد اسلامی بنا شده‌اند»، این سخن ایشان به این معنا است که ما در حق اهل‌بیت(ع) جفا کرده‌ایم و از علومی در دانشگاه‌ها بهره‌مند می‌شویم که اسلامی و قرآنی نیست.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان این‌که افراد معمولا قدر واقعی نعمت‌های مادی را نمی‌دانند، ادامه داد: این قدرناشناسی در مورد نعمت‌‌های معنوی هم دیده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که مسلمانان به درستی از اهل بیت(ع) استفاده نکردند و در عین حال مشکلاتی را هم بر سر راه آنان ایجاد کردند، افزود: هرچند شیعیان بر این عقیده هستند که در این زمینه جفای کمتری کرده‌اند و بیش از دیگران قدر امامان معصوم(ع) را می‌دانند.

آیت‌الله مصباح یزدی ابراز داشت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی که به رهبری امام خمینی(ره) محقق شد، بسیاری از کاستی‌ها به سبب انقلاب، زائل و زمینه رفع آنها فراهم شد و موجب توجه بیشتر روحانیان و حوزه‌های علمیه به جنبه‌هایی از دین اسلام شد که تا آن روزگار از آن غفلت کرده بودند.

در زمان گذشته ورود به مسائل سیاسی و اجتماعی در حوزه‌های علمیه یک ضد ارزش بود
وی با بیان این‌که ورود به مسائل سیاسی و اجتماعی در حوزه‌های علمیه یک ضد ارزش در زمان گذشته شمرده می‌شد، گفت: این دیدگاه به حدی گسترش پیدا کرده بود که سیاسی بودن با انگلیسی بودن یکسان شمرده می‌شد.

رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: دشمن با این دیدگاه توانسته بود طلاب را از ورود به سیاست و اجتماع باز دارد ولی امام خمینی(ره) این رویه را تغییر دادند، هرچند هنوز هم برخی افراد را می‌بینیم که به روحانیت و ورود آنها به سیاست و اجتماع دهن‌کجی می‌کنند.

دهه کرامت همچون دهه فاطمیه احیا شود

وی با اشاره به احیای دهه فاطمیه از سوی مراجع تقلید و اهمیت بسیار آن در فرمایشات امام خمینی(ره)، تأکید کرد: دهه کرامت به عنوان نمادی از ایام سرور اهل بیت(ع)، باید به همان میزان مدنظر و دارای اهمیت باشد.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان این‌که باید زمینه‌های لازم برای بهره‌مندی همه اقشار مردم از آموزه‌های اهل بیت(ع) فراهم شود، افزود: باید برای تبیین اصول تربیتی آن بزرگواران تلاش فراوانی کنیم که این مطلب هم دارای اهمیت و عظمت فراوانی است.

ترویج صحیح سیره زندگی و اخلاقی اهل بیت(ع) وظیفه همگانی است

وی تصریح کرد: ترویج صحیح سیره زندگی و اخلاقی اهل بیت(ع) وظیفه همه مردم به ویژه روحانیت است و راهکارهای فراوانی هم در این زمینه وجود دارد و شیعیان موظف هستند که امتیازات و مزایای ائمه(ع) را به سایر مسلمانان و همه جهانیان نشان دهند.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم  در ادامه با محکوم کردن اقدامات وحشیانه گروه‌های تروریستی وهابی و تکفیری در کشورهای اسلامی، اظهار داشت: هیچ آدمی نمی‌تواند به خود بقبولاند که انسان دیگری را بکشد و پس از آن جگرش را بخورد و در تاریخ تنها هند جگرخوار چنین کاری را کرده است.

روش صحیح مبارزه با تفکر وهابیت آموخته شود

وی افزود: بدتر از خوردن جگر افراد این است که این عمل را به نام توحید و الله انجام‌ می‌دهند، که نیاز است روش صحیح مبارزه با این نوع تفکر و صاحبان آموخته شود که اهل بیت(ع) منبع صحیح این شناخت هستند.

آیت‌الله مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد: برخی از موارد مشاهده شده که برای این‌که درباره اهل بیت(ع) غلو نکنند، آن بزرگواران را در حد یک انسان معمولی پایین می‌آورند و می‌گویند که آنها تنها علمشان و دینشان از ما بهتر است..

‌دوستان نادان ‌خوب‌ خوراک ‌دشمنان را ‌فراهم می‌کنند‌‌‌

وی افراط و تفریط در مقام اهل بیت(ع) را نوعی جفا در حق آنان به شمار آورد و گفت: گاهی اوقات دوستان نادان، شعارها و سخنانی را بر زبان جاری می‌کنند که نه تنها سودی ندارد بلکه خوراک  و بهانه لازم را برای دشمنان فراهم می‌کند.

در پایان ابراز داشت: امیدوار هستیم خدای متعال به برکت خون شهدا و تلاش‌های افراد مخلص، توفیق عمل به دستورات اهل بیت(ع) را به ما عنایت کند.

انتقال زندانیان تهرانی به ندامتگاه تهران بزرگ

$
0
0
رییس سازمان‌ زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: جمعی کثیری از زندانیان تهرانی را از شهر کرج به مجموعه ندامتگاه تهران که واقع در جنوب تهران است منتقل کردیم.

غلامحسین اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتقال زندانیان تهرانی که در زندان‌های کرج نگهداری می‌شدند، گفت: انتقال زندانیان تهرانی که در زندان‌های کرج نگهداری می‌شوند از ابتدای مسولیتم در سازمان زندان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: پروژه ندامتگاه تهران بزرگ را تسریع بخشیدیم و علی‌رغم اینکه این پروژه هنوز به بهره‌برداری کامل نرسیده است بخشی از سازه‌های آن که آماده بهره‌برداری بود را بهره‌برداری کردیم. تاکنون جمع کثیری از این زندانیان را از کرج به ندامتگاه تهران بزرگ واقع در جنوب تهران منتقل کردیم.

رییس سازمان‌ زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه و همچنین تکمیل و بهره‌برداری از پروژه اردوگاه محکومان مواد مخدر، اکثریت زندانیان استان تهران که در کرج نگهداری می‌شوند به ندامتگاه‌های استان تهران منتقل خواهند شد. تلاش می‌کنیم که در ارتباط با این دو پروژه دولت محترم تخصیص‌های مناسب را اختصاص دهند تا ما بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم.

اسماعیلی افزود: اگر تخصیص‌های مناسب اعطاء شود سرعت اجرای پروژه را تقویت می‌کنیم و در آینده ظرفیت مناسبی برای زندانیان استان تهران در خود استان تهران فراهم خواهیم کرد.

آخرین قیمت برخی خودروهای داخلی (جدول)

شکایت یک نماینده مجلس از زریبافان

$
0
0
نماینده اصولگرای مجلس از تصمیم خود برای طرح شکایت علیه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دادسرای ویژه کارکنان دولت خبر داد.

به گزارش مهر، صبح سه شنبه در جریان پخش زنده تلویزیونی شبکه خبر مسعود زریبافان رئیس بنیاد شهید بعد از اظهارات برخی از نمایندگان مجلس در ارتباط با موضوع تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و کشف پرونده هایی از اختلاس با عصبانیت مجری و خبرنگار شبکه خبر و همچنین تنی چند از نمایندگان مجلس که از طراحان پروژه تحقیق و تفحص از بنیاد شهید بودند را تهدید به شکایت حقوقی کرد. تا جایی که زریبافان اعلام کرد آقای جعفر قلی ( منظور وی غلامعلی جعفرزاده بوده است ) خودشان متخلف هستند چرا که وی در زمانی که بر صندلی مجلس تکیه زدند به عنوان مشاور از بنیاد شهید هم حقوق دریافت کرده اند و من تا کنون این مسئله را که نشانه تخلف وی بوده بیان نکرده ام.

خبرنگار جویای نام
زریبافان در مصاحبه تلفنی خود با خبرنگار شبکه خبر با عصبانیت به وی اعلام کرد: شما خبرنگاری جویای نام هستید و از این رو خبر کذب منتشر کرده اید و من حق خود می دانم از شخص شما شکایت کنم. این مجری شبکه خبر که در مقابل خشم صبحگاهی رئیس بنیاد شهید سکوت اختیار کرده بود صرفا گفت ما جویای نام نیستیم بلکه فقط به این می اندیشیم که مشکلات جانبازانی که ۸ سال برای آینده ما جنگیده اند رفع گردد و حقوقشان پایمال نشود.

زریبافان ظلم به شهدا کرده است
جعفرزاده بعد از پایان گزارش شبکه خبر با بیان اینکه در اظهارات خود نامی از کسی نبرده است، گفت: متاسفانه آقای زریبافان رییس بنیاد شهید در شبکه خبر حاضر شدند و مطالبی به زبان آوردند که من از بیان‌شان شرم دارم. وی نام من را آورد و توهین و افتراهایی را به یک نماینده وارد کرد که طبیعتا به محاکم حقوقی مراجعه می‌کنم و پیگیر آن خواهم بود. اگر این تهمت‌هایی که آقای زریبافان گفتند واقعیت داشته باشد ایشان ظلم به شهدا و مردم کرده‌اند که آنها را تاکنون مطرح نکرده‌اند. ما به وظیفه قانونی خود عمل می‌کنیم و وظیفه داریم از حقوق مردم دفاع کنیم و قرار نیست با هر تهدیدی عقب بنشنیم بلکه هر تخلفی را تا آخر پیگیری خواهیم کرد.

وی اشاره کرد: سوءمدیریت‌ها کار را به اینجا کشانده و ما در جریان تحقیق و تفحص ۸۰ مورد تخلف در بنیاد شهید یافته‌ایم که آن را به محاکم قضایی ارائه می‌کنیم. رئیس بنیاد شهید برای بار هزارم در مورد موافقت و مخالفت خویش با تحقیق و تفحص اظهار داشت من موافق تحقیق و تفحص از بنیاد شهید هستم و می پذیرم که کاستی در بنیاد شهید وجود دارد ولی این کاستی ها به معنای کمبود بودجه در بنیاد شهید است وگرنه در تحقیق و تفحص پاکی عملکرد مدیران بنیاد شهید روشن می شود اما نمایندگان مجلس که طراح این موضوع هستند خود متخلف بوده و من تخلف های آنها را اعلام می کنم تا برای ورود دوباره به مجلس با مشکل رو به رو شوند.

از زریبافان شکایت کردم
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به تهمت‌های زریبافان علیه خود گفت: برای من یک حق حقوقی و قانونی برقرار است که نسبت به این بداخلاقیها که از دولت قبل به ارث مانده، پیگیری داشته باشم. نماینده مردم رشت در مجلس افزود: قطعا از زریبافان به دادسرای ویژه کارکنان دولت، طرح شکایت خواهم کرد و او باید پاسخگو باشد.

عضو فراکسیون جانبازان و ایثارگران مجلس بیان کرد: متاسف شدم در جایگاه بالاترین مسئول یک دستگاه بسیار بزرگ که به فرمایش امام راحل(ره) افضل ترین انسانها در آن هستند، افرادی مسئولیت دارند که کنترل روحی روانی ندارند و نمی توانند بر اعصابشان تسلط داشته باشند و با ادبیاتی صحبت می کنند که با ادبیات اسلامی و دینی شهید و شهادت بسیار فاصله دارد.

صالحی امیری: آمده‌ام در ورزش بمانم

$
0
0
سرپرست وزارت ورزش از انتخاب نهایی خود به عنوان وزیر ورزش اطمینان ندارد اما می‌گوید آمده است که در ورزش بماند.

به گزارش ایسنا، رضا صالحی امیری در حاشیه نشست مشترک با روسای فدراسیون‌ها، اظهار کرد: دیدار صمیمانه با بزرگان ورزش و روسای فدراسیون ها داشتیم و یک هم اندیشی برای آینده جامعه ورزش انجام دادیم. ما به سه حوزه اصلی پرداختیم. نگاه بنده به حوزه ورزش و جامعه ورزشی، بحث روابط متقابل بین وزارت خانه و فدراسیون هاست که یک باز تعریف از آن تحت عنوان روابط مشارکتی ، عقلانی و تعاملی انجام دادیم.

وی ادامه داد: در بخش سوم ما مجموعه مشکلات جامعه ورزش را در قالب پنج برنامه استراتژیک شناسایی کردیم و تواق کردیم که با تشکیل کارگروه های تخصصی با حضور عزیزان بحث و بررسی شود و یک راهکار برای هر چالش اندیشیده شود تا کار را به سرانجام برسانیم. این مجموعه بحث های ما در این جلسه بود.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان درباره بودجه فدراسیون ها نیز گفت: ما یک بحث مالی را با دوستان داشتیم مقرر شد کارگروهی تشکیل دهیم. با مشارکت معاونین بنده با روسای فدراسیون به یک توافق مالی کوتاه مدت تا پایان سال برسند تا بعد یک توافق مالی برای سال 1393 داشته باشیم. به نظر می رسد که تا پایان شهریور انشالله طی روزهای آینده مجموعه اقدامات مالی را انجام می دهیم. حداقل های فدراسیون ها را تامین می کنیم تا مشکلی پیش نیاید.

رضاصالحی امیری در پاسخ با این پرسش که آیا شما کاندیدای اصلی وزارت ورزش هستید، پاسخ داد: این سوال را از دکتر روحانی بپرسید.

وی با درباره برخی از فدراسیون ها که با سرپرست اداره می شود، گفت: فدراسیون ها اسانامه مستقلی دارند و تابع یک نظامنامه انتخاباتی هستند. ما به آن احترام می گذاریم و در کار فدراسیون ها دخالت نمی کنیم. بنابراین باید درباره هر فدراسیون از خود آن مجموعه بپرسیم که چه برنامه هایی دارند. آن چه ما علاقه مند هستیم این است که همه فدراسیون ها با رئیس و یک نظامنامه انتخاباتی و اساسنامه خاص خود اداره شوند. بنای ما دخالت در کار فدراسیون ها نیست و وزارت ورزش نقش حمایتی خود را ایفا می کند.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان درباره کمیته ملی المپیک هم گفت: کمیته ملی المپیک یک نهاد عمومی دارای اساسنامه در چارچوب نهادهای بین المللی است. در ان چارچوب حرکت می کند. ما هم به قوانین بین المللی احترام می گذاریم. وزارت ورزش بنای مداخله در کار کمیته ملی المپیک را ندارد.

وی با تاکید بر اهمیت سهم فرهنگ در ورزش گفت: شاید یکی از اصلی ترین اهداف دکتر روحانی رئیس جمهور محترم برای انتخاب حقیر همین بحث بود که ورزش امروز نیازمند یک تحول فرهنگی و اجتماعی است. این موضوع با شعار ممکن نیست. ایجاد یک ساز و کار فرهنگی در جامعه ورزش نیازمند یک برنامه ریزی استراتژیک و با برنامه است. از این جهت تلاش می کنیم با یک برنامه ریزی منسجم چگونگی ورود فرهنگ در عرصه ورزش و ارتقا و تعالی آن تلاش کنیم. البته این بدان معنی نیست که جامعه ورزشی و خانواده بزرگ ورزش اخلاق مدار نیست. این حرف غلطی است. این جامعه بسیار بزرگی است با یک جامعه هوادار چند ده میلیونی و تلاش ما این است که فرهنگ را در جامعه ورزش ارتقا ببخشیم. این نیازمند برنامه ریزی است که ساز و کار ان را تعریف کرده ایم. یک کارگروه تخصصی و یک نظام برنامه ریزی در قالب معاونت فرهنگی و تربیتی این کار را پیگیری می کند.

وی درپاسخ به پرسشی درباره معرفی معاونین خود گفت: اجازه بدهید به همین مقدار کفایت کنم.

صالحی امیری در پایان در پاسخ به پرسش دیگری درباره تداوم مسئولیت اش در وزارت ورزش گفت: همانطور که گفتم اگر می خواهید به پاسخ این سوال برسید حتما با رئیس جمهور محترم صحبت کنید. من آمده ام که در ورزش بمانم.

شاه‌آبادی در دولت یازدهم هم حکم گرفت

$
0
0
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی، حمید شاه‌آبادی را به عنوان مشاور امور هنری خود منصوب کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، در متن حکم علی جنتی خطاب به حمید شاه‌آبادی آمده است:

«نظر به سوابق و تجربیات ارزنده و مراتب تقوی و تعهد جناب‌عالی ، ضمن تشکر از خدمات شایسته شما در معاونت هنری به‌موجب این حکم به سمت «مشاور وزیر در امور هنری» منصوب می‌شوید.

امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال در ارائه پیشنهادات سازنده و راهگشا و پی‌گیری امور محوله موفق و مؤید باشید.»

به گزارش ایسنا، شاه‌آبادی در دولت دهم معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

حضور زنان در وزارت دادگستری را تقویت می‌کنم

$
0
0

در حال حاضر مشاوران زن و حقوق‌دان‌ها و قضات برجسته خوبی در وزارت دادگستری مشغول به کار هستند و من سعی می‌کنم آن‌ها را در مجموعه حفظ کنم.

ایلنا: وزیر دادگستری می‌گوید که از وکلای زن در وزارت دادگستری استفاده می‌کند چون کار حقوقی دقت می‌خواهد و زنان دقت و ظرافت لازم برای انجام چنین کاری را دارند.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا گفت: درحال حاضر مشاوران زن و حقوق‌دان‌ها و قضات برجسته خوبی در وزارت دادگستری مشغول به کار هستند و من سعی می‌کنم آن‌ها را در مجموعه حفظ کنم.

او ادامه داد: کار حقوقی، ظرافت و دقت می‌خواهد و خانم‌ها در این زمینه توانایی بالایی دارند و به همین دلیل تلاش می‌کنم حضور و فعالیت زنان را در این حوزه تقویت کنم و از زنان بیشتر در این وزارت خانه استفاده کنم.

او در پاسخ به این سئوال که آیا گزینه‌هایی از زنان هم برای سمت های مدیریتی وزارت دادگستری دارید، گفت: من کارم را تازه در این وزارت خانه شروع کرده‌ام اما سعی می‌کنم از زنان در بخش‌های مدیریتی استفاده کنم.

از حداد عادل تا مسجد جامعی « راز گل آقا» را فاش می کنند

$
0
0
 مستند کوتاه « راز گل آقا » ساخته عاطفه تلقانی پنج شنبه این هفته ۷ شهریور ماه، به مناسب سالروز تولد بنیانگذار طنز گل آقایی ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه مستند پخش می شود. باز پخش این مستند روز جمعه هشتم شهریور ساعت ۱۰ صبح از این شبکه روی آنتن می رود.

این مستند با موضوع تدوین تاریخ شفاهی مطبوعات، نگاهی به زندگی شخصی و حرفه‌ای کیومرث صابری فومنی، مؤسس نشریه گل آقا با عنوان پیشکسوت طنز مطبوعاتی فاخر بعد از انقلاب توسط معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو نسخه 22 دقیقه و 62 دقیقه ای تهیه و تولید شده است.

 

هفتم شهریور تولد کیومرث صابری

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در این فیلم چهره‌های نظیر غلامعلی حداد عادل، احمد مسجد جامعی، جلال رفیع، رضا رفیع، احمد عربانی، رویا صدر ،محمد صالحی آرام و... به گفتگو پیرامون سبک طنز نویسی گل آقا و نحوه فعالیت او و نگاهش پیرامون مقوله طنز پرداختند و در این میان پرده از خاطرات و حرف‌های ناگفته‌ای هم برداشته شد.

 

در این مستند سعی شده است تا پرده از راز بسته شدن مجله «گل آقا» برداشته شده و اظهار نظرهای متفاوت مصاحبه شوندگان را پیرامون این تصمیم به تصویر کشیده شود. همچنین از دیگر بخش های جذاب این مستند می توان به بخش های انیمیشن آن اشاره کرد.

 

انیمیشن‌های ساخته احمد عربانی با محوریت فعالیت حرفه‌ای گل آقا در « راز گل آقا» به تصویر کشیده شده اند.

 

این فیلم مستند بر اساس طرحی از محمدجعفر محمدزاده ساخته شده و کارگردانی آن هم بر عهده عاطفه تلقانی بوده است.

هیچ انسان منصفی از دولت توقع حل سریع همه مشکلات اقتصادی را ندارد

$
0
0
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم، با قدردانی از هماهنگی دولت و مجلس برای آغاز بکار سریع دولت جدید، آقای روحانی را رئیس جمهوری مطلوب، مورد اعتماد و دارای سوابق روشن انقلابی خواندند و با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب از جمله سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به مردم، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خردگرایی و تکیه بر ظرفیت درون زای کشور تأکید کردند: اقتصاد و علم را در اولویت قرار دهید و با مهار تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم، رونق تولید و ایجاد تحرک و آرامش در عرصه اقتصادی، امید مردم به آینده را استمرار و افزایش دهید.

ایشان همچنین تهدید امریکا به دخالت در سوریه را، فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأکید کردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی یقیناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک هفته دولت به همه مسئولان، مدیران و کارکنان خدوم قوه مجریه خاطرنشان کردند: هفته دولت با نام دو شهید فرزانه رجایی و باهنر زینت یافته است و اقدام همه دولتها در سرلوحه قرار دادن نام و اهداف این دو شهید، حرکتی پرمعنا است.

ایشان با تحسین سرعت عمل و پیگیری رئیس جمهور برای معرفی فوری وزیران به مجلس شورای اسلامی افزودند: رأی خوب مجلس به وزیران پیشنهادی نیز زمینه ساز آغاز بکار سریع دولت جدید بود که این مسئله نشان دهنده هماهنگی ارزشمند دو قوه و حساسیت قابل تقدیر رئیس جمهور و مجلس برای شروع سریع فعالیتهای دولت بود.

رهبر انقلاب با ابراز امیدواری برای بروز عینی نقاط قوت دولت یازدهم و استمرار و افزایش امیدهای مردم افزودند: وجود آقای روحانی با «سوابق روشن مبارزاتی و انقلابی و مواضع خوب و درست در سه دهه اخیر»، بدون تردید از نقاط قوت دولت جدید است.

ایشان با اشاره به عزم راسخ رئیس جمهور برای حل مشکلات افزودند: انشاءالله هیأت دولت با تکیه بر عزم مستحکم بتواند با حرکت در مسیر درست، وظایف سنگین خود را به انجام برساند.

سخنان رهبر انقلاب در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی ادامه یافت.

حضرت آیت الله خامنه ای سلامت اعتقادی و اخلاقی را از شاخص های برجسته دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: این اعتقادات و نگاه صحیح به حقایق جامعه، منجر به سلامت عملکرد دولت خواهد شد.

ایشان در همین زمینه، مجموعه بیانات، رهنمودها و مواضع امام خمینی (رض) را شاخصی اساسی خواندند و تأکید کردند: اصول و ارزشهای انقلاب در سخنان و مواضع امام، متجلی است و اگر عملاً پایبند و دلبسته آنها باشیم و در مواقع ابهام نیز به آنها رجوع کنیم، به فضل الهی، کارها «خوش آینده» خواهد بود و به پیش خواهیم رفت.

رهبر انقلاب در تبیین بیشتر شاخص سلامت اعتقادی و اخلاقی، اطمینان و اعتماد کامل به وعده های یاری خداوند را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعده های پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربه های ارزشمند، زمینه ساز اعتماد کاملتر به وعده های نصرت و یاری خداوند است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان آقای روحانی افزودند: اعتماد به پروردگار و نگاه درست، عاقلانه و بخردانه، حلال مسائل خواهد بود.

خدمت به خلق، دومین شاخصی بود که رهبر انقلاب اسلامی در بیان ویژگی های دولت مطلوب اسلامی، به آن پرداختند.

ایشان خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان خواندند و تأکید کردند: هیچ مسئله ای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: دیدگاهها و سلایق متفاوت سیاسی – اقتصادی و اجتماعی حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیه ها بر متن اثر بگذارد.

رهبر انقلاب، عبور سریع فرصت خدمت به مردم را به دولت جدید گوشزد کردند و افزودند: به همه دولتهای قبلی نیز گفتم که فرصت 4 یا 8 سال مسئولیت، به سرعت می گذرد اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بی پایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.

حضرت آیت الله خامنه ای در بحث خدمت به مردم،نگاه و کار جهادی را ارزشمند برشمردند و افزودند: کار جهادی به معنای بی قانونی نیست و من بشدت مخالف بی قانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز می توان به دور از نگاه مرسوم اداری، با «نگاه جهادی و شوق آرمانی»، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت.

حضرت آیت الله خامنه ای عدالت را از دیگر شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: همچنانکه قبلاً نیز تأکید شده ما در پی پیشرفت و یا به تعبیر رایج توسعه هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچارشکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.

سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد چهارمین شاخص دولت مطلوب از نگاه رهبر انقلاب اسلامی بود.

ایشان به اعضای دولت جدید یادآور شدند منصب حکومتی جایگاه وسوسه انگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، دور و در امان بماند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به وجود دستگاههای نظارتی از هر سه قوه، خطاب به هیأت دولت افزودند: فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه «فساد، پارتی بازی، رشوه و اسراف» را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید.

رهبر انقلاب، کارکنان و مسئولان دستگاههای اجرایی را انسانهایی پاک و شریف برشمردند و افزودند:» وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال می برد که باید جلوی این کار را گرفت.

حضرت آیت الله خامنه ای، قانونگرایی را از دیگر شاخص های بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه می بینند.

ایشان افزودند: ممکن است برخی قوانین ناقص و معیوب باشد اما ضرر عمل نکردن به همین قوانین بیشتر از اجرای آنهاست بنابراین تلاش کنید قانون گرایی در همه دستگاهها نهادینه شود.

رهبر انقلاب اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز را از لوازم قانون گرایی برشمردند و افزودند: مصوبات شوراهای عالی از جمله شواریعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی که بسیار مهم است باید معتبر شناخته و براساس آنها عمل شود.

رهبر انقلاب در همین زمینه، سیاستهای کلی تحول نظام اداری را نیز بسیار مهم خواندند و افزودند: در اجرای این سیاستها متأسفانه تأخیر شده که باید آن را اجرایی کرد.

حکمت و خردگرایی ششمین شاخص مورد تأکید رهبر انقلاب در دیدار با آقای روحانی و کابینه وی بود.

ایشان با توصیه مؤکد به دولت برای استفاده از ظرفیت خوب کارشناسان داخلی در همه زمینه ها و عرصه ها افزودند: باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهار نظر و موضع گیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چرا که هزینه برطرف کردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است.

تکیه بر ظرفیت درون زای داخل کشور، نکته مهم دیگری بود که رهبر انقلاب توجه هیأت وزیران را به آن جلب و تأکید کردند: کلیه حل مشکلات در ظرفیتها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح بیشتر ضرورت تکیه بر ظرفیتهای درونی کشور افزودند: این حرف به معنای استفاده نکردن از ظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد.

رهبر انقلاب با اشاره به جبهه دشمنان انقلاب افزودند: واقعیت این است که از جبهه خصم، نمی توان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.

ایشان خاطرنشان کردند: سهم هر کشور در مناسبات بین المللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را درخصوص اولویت های اصلی دولت یازدهم متذکر شدند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تازه نفس بودن اعضای دولت و در عین حال محدود بودن فرصت ها و همت ها تأکید کردند: مسائل اقتصادی و پیشرفت علمی دو اولویت اصلی کشور هستند که باید مورد توجه و اهتمام ویژه قوه مجریه و همچنین قوای دیگر قرار گیرند.

ایشان درخصوص مسائل اقتصادی به زیرساخت های خوب اقتصادی که ظرف 10 سال گذشته در کشور ایجاد شده است اشاره کردند و افزودند: با توجه به این زیر ساخت ها، باید ایجاد ثبات و آرامش ذهنی در مردم و بازار، کاهش تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم و تحرک بخشیدن به تولید ملی در دستور کار فوری دولت قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: این اقدامات فوری، در واقع، آغاز حماسه اقتصادی است که در ابتدای سال بر آن تأکید شد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته تحقق حماسه اقتصادی نیازمند حرکتی بلندمدت است و هیچ انسان منصفی از دولت توقع حل سریع همه مشکلات اقتصادی را ندارد ولی انتظار حرکت به سمت حل مشکلات با نگاه حکیمانه و مدبرانه، وجود دارد.

ایشان با اشاره به بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتند: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که بتواند در مقابل بحران ها و جزر و مدهای بین الملل مقاوم باشد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین به حرکت پرشتاب علمی که از 10 سال پیش آغاز شده است، اشاره و تأکید کردند: این حرکت پرشتاب علمی به هیچ وجه نباید متوقف شود.

حضرت آیت الله خامنه ای کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور را تکیه بر علم دانستند و افزودند: در زمینه اقتصاد، تکیه بر پیشرفت علمی و شرکت های دانش بنیان، قطعاً از فروش نفت و خام فروشی ها بسیار پرسودتر خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی، وزارت علوم و فناوری، و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دو متولی اصلی حرکت علمی کشور دانستند و افزودند: وزارتخانه ها و دستگاههای خدماتی همچون وزارت صنعت، تجارت و بازرگانی و وزارت جهاد کشاورزی باید با همکاری نزدیک با دو متولی اصلی، زمینه استفاده از پیشرفتهای علمی دانشگاهها و مراکز علمی را بوجود آورند و تحرک علمی دانشگاهها را دو چندان کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با توصیه مؤکد به دولت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، خاطرنشان کردند: یکی از موضوعات مهم در حرکت علمی کشور، تکمیل زنجیره علم و فناوری است.

ایشان در تشریح این زنجیره، افزودند: این زنجیره از ایده و فکر شروع می شود و سپس به علم و فناوری می رسد و در نهایت به تولید و بازار منتهی می شود، بنابراین رسیدن به فناوری صرف کافی نیست بلکه این زنجیره باید تا انتها تکمیل شود.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سیاست خارجی اشاره کردند و تأکید کردند: اگر در این عرصه، عزت، حکمت و مصلحت بدرستی فهم و اجرا شود، سیاست خارجی در طراز نظام جمهوری اسلامی خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای به شرایط حساس و بحرانی منطقه نیز اشاره کردند و گفتند: ما به هیچ وجه تمایلی به دخالت در امور داخلی مصر نداریم اما، نمی توانیم چشمان خود را بر کشتار مردم مصر ببندیم.

ایشان تأکید کردند: ما کشتار مردم مصر را که مسلح هم نبودند، محکوم می کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: عامل این کشتار هرکسی که باشد، از نظر جمهوری اسلامی ایران محکوم است.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: در مصر باید از جنگ داخلی بشدت پرهیز شود زیرا جنگ داخلی در مصر یک فاجعه برای دنیای اسلام و منطقه خواهد بود.

ایشان با تأکید بر لزوم بازگشت به دموکراسی و رأی مردم در مصر، خاطرنشان کردند: مردم مصر بعد از سالها حکومت استبدادی، به برکت بیداری اسلامی انتخابات سالمی را برگزار کردند که این روند دموکراسی متوقف شدنی نیست.

رهبر انقلاب اسلامی درخصوص تحولات سوریه، تهدید و دخالت احتمالی امریکا را یک فاجعه برای منطقه خواندند و تأکید کردند: اگر چنین اقدامی انجام شود، امریکاییها قطعاً همانند دخالت در عراق و افغانستان، ضرر خواهند کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دخالت قدرتهای فرامنطقه ای و خارجی در یک کشور، نتیجه ای جز آتش افروزی نخواهد داشت و نفرت ملتها از آنها را نیز افزایش خواهد داد.

ایشان تأکید کردند: این آتش افروزی همچون جرقه ای در انبار باروت است که ابعاد و پیامدهای آن نامشخص خواهد بود.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور در سخنانی با گرامیداشت هفته دولت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، به بیان رویکردهای داخلی و خارجی دولت یازدهم، شرایط کنونی کشور و همچنین شرایط منطقه و بین المللی پرداخت.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تلاش دولت یازدهم، بهره گیری از تجربیات و موفقیت های دولتهای گذشته و در عین حال درس آموزی از برخی ناموفقیت های دولتهای قبل است، افزود: رویکرد دولت در عرصه سیاست داخلی، ایجاد امنیت لازم در همه ابعاد، برای آرامش جامعه و تحقق حقوق شهروندی مردم است.

آقای روحانی یکی از اهداف اصلی دولت یازدهم را ایجاد وفاق و انسجام و همدلی در عرصه اجتماعی، کاهش شکافها و استفاده از ظرفیت های همه دلسوزان و پابندان به «انقلاب، راه امام و خط رهبری» دانست و خاطرنشان کرد: بواسطه حماسه سیاسی 24 خرداد، اعتماد و امید مردم که بزرگترین سرمایه برای قدرت و امنیت ملی است، افزایش پیدا کرده و دولت مصمم به حفظ و افزایش این اعتماد و امید است.

رئیس جمهور در بیان رویکرد دولت یازدهم در عرصه سیاست خارجی، به دخالتهای بیگانگان و شرایط پرآشوب منطقه اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی کشور ایران دارای ثبات و آرامش و امنیت ملی به معنی واقعی کلمه است اما دشمن تلاش دارد تا با فشارهای سیاسی و اقتصادی، بر جامعه و مردم تأثیرگذار باشد.

آقای روحانی تأکید کرد: با وجود این فشارها، ملت ایران نشان داده است که در مقابل تحریم ها ایستادگی خواهد کرد و از حقوق مسلم خود صرفنظر نخواهد کرد.

رئیس جمهور افزود: اگرچه تحریم ها، مشکلاتی را برای زندگی مردم بوجود آورده است اما این فشارها، تنفر تاریخی مردم را به کشورهایی که این تحریم ها را اعمال می کنند بویژه غرب، عمیق تر خواهد کرد.

آقای روحانی خاطرنشان کرد: دولت به صراحت به جهان اعلام کرده که باید در قبال ملت ایران، بجای زبان تحریم، از زبان تکریم استفاده شود.

رئیس جمهور افزود: دولت در عرصه بین المللی، همزمان، از زبان همزیستی مسالمت آمیز و زبان مقاومت و ایستادگی استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهور همچنین گزارشی از شرایط کشور بیان کرد و گفت: مشکلات ناشی از فشارهای اقتصادی موجب شده است که بخشهای مختلف کشور از جمله بانک ها و بنگاههای تولیدی با مشکلات عدیده ای مواجه شوند.

آقای روحانی با اشاره به محقق نشدن بخشی از بودجه 210 هزار میلیارد تومانی امسال، افزود: بر همین اساس دولت، تلاش دارد تا در اصلاحیه بودجه 92، راهکارهای جدیدی برای خروج از شرایط فعلی در نظر بگیرد.

رئیس جمهور، تأمین کالاهای اساسی مردم، تأمین منابع یارانه نقدی و تلاش برای افزایش تولید نفت و گاز را سه اولویت دولت در بخش اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصادی دولت موظف شده است در مدت 15 روز، موانع پیش روی رونق اقتصادی را شناسایی و سپس راه حل های کوتاه مدت برای عبور از این موانع را ارائه کند.

آقای روحانی افزود: برای حل مشکلات اقتصادی، در هفته دو جلسه نیز به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شود.

رئیس جمهور تأکید کرد: با وجود همه مشکلات و پیچیدگی ها، دولت به آینده کاملاً امیدوار و به حل مشکلات مصمم است.

آقای روحانی اعضای دولت را فرزندان انقلاب و پیروان خط امام (ره) و پایبندان به دیدگاههای رهبری دانست و گفت: همه اعضای دولت آماده ایثار و فداکاری و خدمت به مردم و حل مشکلات، هستند.
رئیس جمهور در پایان ضمن تشکر از حمایت های رهبر انقلاب اسلامی از دولت یازدهم، از همکاری مجلس شورای اسلامی در رأی اعتماد به وزراء قدردانی کرد.

روز نخست از هفته هفتم لیگ برتر چگونه گذشت

$
0
0
هفته هفتم از مسابقات لیگ برتر درحالی روز جمعه آغاز می‌شود که در نخست بازی هفته پرسپولیس در پیش بازی دربی به مصاف فولاد صدرنشین می‌رود و در یک بازی محتاطانه نیاز به برد در این مسابقه دارد. در این هفته تراکتورسازی هم به فکر رسیدن به کسب اولین پیروزی است و ملوان، صبا، فجر، مس و راه‌آهن هم به فکر فرار از بحران هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، روز نخست از هفته هفتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در حالی روز جمعه با برگزاری 7 مسابقه پیگیری می‌شود که بازی‌های پرسپولیس با فولاد تحت تاثیر دربی پایتخت قرار خواهد داشت، اتفاقی که ممکن است باعث شود شاگردان دایی که به 3 امتیاز این بازی نیاز دارند، بصورت غیر ارادی با تمام قوا برابر تیم صدرنشین به میدان نروند.

در این هفته تراکتورسازی میزبان سایپا است اما دو تیم مدعی دیگر یعنی سپاهان اصفهان و نفت تهران در خارج از خانه به میدان می‌روند. دیدار صبای قم - فجرسپاسی، مس کرمان - ملوان و راه‌آهن - گسترش فولاد هم نبرد تیم‌های ناکام هفته‌های گذشته است که در زیر آنها را مرور می‌کنیم.

پرسپولیس تهران - فولاد خوزستان
رویارویی استاد و شاگرد یعنی حسین فرکی و علی دایی بسیار دیدنی است. برای دایی که به خاطر شکست تلخ هفته پیش خود مقابل نفت در ثانیه‌های پایانی، روزهای پرحاشیه‌ای را سپری می‌کند، این بازی از چند منظر اهمیت دارد.

این مربی "صلح طلب" برای برآورده کردن انتظارات هواداران، آرامش بخشیدن به تیم خود پیش از دربی، جبران ناکامی گذشته و بازگشت به جمع مدعیان لیگ برتر باید تحت هر شرایطی در این مسابقه پیروز شوند، هرچند پیروزی در این بازی آن هم مقابل صدرنشین لیگ که در 5 بازی گذشته فاتح میدان بوده است، کار بسیار سختی خواهد بود. اما بردن تیم استاد، بهترین اتفاق برای تیم این مربی پیش از مهمترین بازی نیم فصل نخست لیگ برتر خواهد بود.

البته از یک سو برد در این دیدار روحیه بازیکنان پرسپولیس را برای دربی بالا می‌برد اما از سوی دیگر ممکن است به خاطر کسب این سه امتیاز، سرخپوشان مهره‌های کلیدی و تاثیرگذار خود را برای دربی از دست بدهد، مسابقه‌ای که ناکامی در آن برای هواداران پذیرفتنی نخواهد بود.

البته فولادی‌ها هم در اندیشه ادامه روند پیروزی‌های خود و خصوصا حفظ صدرنشینی هستند زیرا ممکن است از دست دادن امتیاز برابر پرسپولیس باعث از دست رفتن صدر جدول باشند، به همین دلیل آنها با تفکر کسب ششمین پیروزی متوالی آن هم در میدان بزرگ تهران به میدان می‌آیند.

ناکامی فولاد برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، اگر با برد استقلال در آخرین بازی هفته برابر صنعتی خوزستان در اهواز همراه شود، ممکن است صدر جدول را به شاگردان قلعه‌نویی تقدیم کند. این یعنی تیم دایی در آستانه دربی استقلال را صدرنشین کرده است...

داماش گیلان - سپاهان اصفهان
یک هفته تلخ و شیرین برای داماش سپری شد. هفته‌ای که کسب نخستین پیروزی در لیگ برتر آن هم در تبریز آغاز و با کسر امتیاز از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به تلخی به پایان رسید. در این شرایط آنها میزبان تیم قدرتمند سپاهان هستند و شاگردان ناظمی خوب می‌دانند ارزش کسب سه امتیاز در این بازی تا چه اندازه بالا است.

این پیروزی از یک سو آنان را کاملا از جمع قعرنشینان جدا می‌کند و از سوی دیگر تلخی‌های کسر امتیاز را به بهترین شکل جبران خواهد کرد، البته هواداران گیلانی هم باید در این بازی بیشتر مواظب باشند تا دستاویز دیگری برای کم کردن امتیاز از تیم‌‎شان به کمیته انضباطی ندهند.

اما سپاهانی هم تیمی نیست که به راحتی امتیاز از دست بدهد. شاگردان زلاتکو کرانچار پس از پیروزی هفته گذشته مقابل صبا که باعث شد ناکامی هفته‌های چهارم و پنجم را به بهترین شکل پشت سر بگذارند، برای رسیدن به بالای جدول به فکر پیروزی در این دیدار هستند، هدفی که کسب آن در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی آسان نیست.

سپاهانی که در این بازی هم مجتبی جباری را در اختیار ندارند، می‌دانند ممکن است در این هفته سه تیم مدعی فولاد، استقلال و پرسپولیس امتیاز از دست بدهد و این فرصتی طلایی برای جبران عقب افتادگی و بازگشت به جمع برترین‌های جدول رده‌بندی لیگ است.

صبای قم - فجرسپاسی شیراز
رویارویی تیم‌های محمد مایلی‌کهن با غلامحسین پیروانی که مربیانی اخلاقی در فوتبال ایران هستند، نیز جذابیت خاص خودش را دارد. صبایی‌ها که پس از دو پیروزی در ابتدای لیگ در 4 هفته گذشته روی نوار ناکامی قرار گرفته و سه بازی متوالی را با شکست به پایان رساندند، برای خروج از بحران به سه امتیاز خانگی نیاز دارند. محمد مایلی‌کهن هم برای مقابله با انتقادها، باید تیمش را پیروز از میدان مسابقه بیرون بیاورد زیرا در غیر اینصورت انتقادها از او روی سکوهای ورزشگاه یادگار امام (ره) قم علنی‌تر خواهد شد.

در سوی دیگر میدان فجرسپاسی که از نفرات جوان با انگیزه سود می‌برد، پس از 4 شکست متوالی در لیگ برتر سپاهان را بردند و تراکتور را متوقف کردند و حالا می‌خواهند مقابل صبای قم جبران مافات کرده و نتیجه‌ای را بدست آورد که آنها را پس از شش هفته از قعر جدول نجات دهد. این کار سختی خواهد بود ولی جوانان غلام پیروانی می‌خواهند نشان دهند مرد میدان‌های بزرگ هستند و باید این مسئله را در میدان سخت قم ثابت کنند.

ذوب‌آهن اصفهان - نفت تهران
آرامش موقت با پیروزی مقابل ملوان بندرانزلی به اردوی سبزپوشان اصفهانی بازگشته است، تیمی که لیگ را با نتایج بسیار نامناسب آغاز کرد و پس از 5 هفته راه رفتن روی اعصاب هواداران، سه امتیاز شیرین را از انزلی بدست آوردند.

مردان بوناچیچ در این بازی خانگی مقابل تیم مدعی نفت تهران تنها به پیروزی نیاز دارند تا به طور کامل از جمع قعرنشینان فاصله بگیرند اما از دست دادن امتیاز در این بازی ممکن است بار دیگر آنان را به انتهای جدول بفرستد.

تیم مهمان این بازی اما به لطف دو پیروزی ارزشمند مقابل راه‌آهن و خصوصا پرسپولیس با روحیه بالایی به اصفهان آمده است. گل‌محمدی که خاطره خوشی از اصفهان دارد، امیدوار است همانند روزی که با پرسپولیس ذوب‌آهن را در خانه‌اش شکست داد، این مرتبه با نفت آن موفقیت را تکرار کند و در هفته‌ای که احتمال ناکامی فولاد و استقلال وجود دارد، خود را به صدر جدول برساند.

در این بازی تساوی به درد هیچ کدام از دو تیم نمی‌خورد زیرا ذوب‌آهن اصفهان با از دست دادن 2 امتیاز این مسابقه به رده‌های پائین‌تر  باز می‌گردد و نفت تهران هم ممکن است با کسب یک امتیاز، از جمع بالانشینان دور شود.

تراکتورسازی تبریز- سایپا البرز
شکستن طلسم پیروز نشدن؛ این آرزوی هواداران است محبوب‌ترین تیم شهرستانی ایران است. تراکتورسازی‌ها در این فصل دو بازی خانگی انجام دادند اما در هیچ کدام از آنها پیروز نشدند و امیدوارند این طلسم را مقابل سایپا شکسته و با این سه امتیاز خود را به رده‌های بالاتر جدول برساند.

جلالی سرمربی این تیم هم که روی شاخه‌های لرزان قرار دارد و در این هفته‌ها بارها مطالبی در مورد اولتیماتیوم هیات مدیره شنیده است، می‌تواند با پیروزی مقابل سایپا به آرامش برسد اما تساوی یا شکست کاسه صبر تبریزی‌ها را لبریز خواهد کرد. در این بازی احتمالا ابراهیمی که دوشنبه شب به خاطر برخورد با حامد لک پایش به CCU کشیده شد، نمی‌تواند برای تراکتور به میدان برود اما این تیم تبریزی به حرکات تکنیکی علی کریمی و شم گلزنی انصاری فرد برای جبران ناکامی‌های خانگی دل بسته است. هر چند سایپا هم تیمی نیست که به راحتی تسلیم شود.

در سوی دیگر میدان شاگردان فیرات قرار دارند که هرچند در سه هفته نخست لیگ انتظارات را برآورده نکردند اما در سه هفته گذشته دو پیروزی ارزشمند بدست آوردند. آنها در ادامه روند رو به رشد خود امیدوار هستند تبریز را با امتیاز ترک کنند تا روزهای بهتری را در برای خود در لیگ برتر رقم بزنند. در این بین تغییرات ایجاد شده در هیات مدیره باشگاه سایپا هم می‌تواند جو مثبتی را برای بازیکنان این تیم ایجاد کند تا آنها با روحیه مضاعف در فکر گرفتن امتیاز از تبریز بشوند.

راه‌آهن سورینت - گسترش فولاد تبریز
سه شکست متوالی در لیگ برتر عملکرد خوبی برای تیم منصور ابراهیم‌زاده نیست، تیمی که فوتبال دوستان انتظار بیشتری از آن داشتند اما در یک پنجم ابتدایی لیگ سیزدهم نتوانسته‌اند این انتظارات را برآورده کنند.

راه‌آهنی‌ها که با هدف کسب سهمیه آسیا در لیگ سیزدهم به میدان آمده‌اند، باید گسترش را در ورزشگاه تختی قربانی فرار خود از بحران و ادامه روند نزولی در جدول رده‌بندی لیگ کند. اتفاقی که اگر رقم نخورد روزهای سخت‌تری در انتظار ابراهیم‌زاده و تیمش خواهد بود.

گسترش فولاد نیز پس از شکست خانگی مقابل داماش نمی‌خواهد تهران را بدون امتیاز ترک کند. مردان خطیبی می‌دانند روز سختی را برابر تیم با انگیزه راه‌آهن پیش رو دارند اما هدفشان گرفتن امتیاز در تهران است. امتیازی که می‌تواند آرامش را به این تیم برگرداند و آنها را برای بازگشت به شرایط مطلوب آماده کند. البته مردان خطیبی که نخستین تجربه حضور خود در لیگ برتر را سپری می‌کنند، نیاز به زمان دارند و نباید هواداران این تیم یا فوتبال دوستان تبریزی در هفته‌هایی ابتدایی لیگ انتظار بالایی از آنها داشته باشند.

مس کرمان - ملوان بندرانزلی
این بازی تحت تاثیر سکته کردن مهدی محمدی مربی پیشین مس کرمان که شرایط مطلوبی ندارد، قرار دارد. البته مسی‌ها هم وضعیت خوبی ندارند و تنها تیم لیگ سیزدهم هستند که در حسرت پیروزی بسر می‌برند.

محمود یاوری که در این هفته‌ها نتوانسته انتظارات کرمانی‌ها را برآورده کند، در صورت پیروز نشدن تیمش در این بازی می‌داند باید با حاشیه‌ها و انتقادات هواداران مس مقابله کند و شاید صندلی‌ داغ خود در این تیم را هم از دست بدهد. در این شرایط همه چیز به بازی با ملوان بستگی دارد، بردن این تیم گیلانی، مس را تا حدودی از بحران خارج می‌کند اما تساوی یا شکست روزهای بدتری را برای نارنجی پوشان دیار کرمان رقم خواهد زد.

البته حال و روز رقیب مس بدتر از آنها نباشد‌، بهتر نیست. ملوانی ها که با دراگان اسکوچیچ انتظارات را برآورده نکرده‌اند و هفته پیش نیز در خانه نخستین برد لیگ را به ذوب‌آهن هدیه کردند، حتی به فکر تساوی در کرمان نیستند. آنها در این بازی حتما باید پیروز شوند تا به وضعیت خود سرو سامان داده و از تیغ انتقادات تند هواداران متعصب انزلی نجات یابند. آنها که هفته پیش کسر یک امتیاز از امتیازات اندک اندوخته شده از لیگ را با رای کمیته انضباطی تجربه کردند، برای رهاشدن از جام فانوس بدستان باید سه امتیاز این بازی را بگیرند و از بحران خارج شوند.

برنامه دیدارهای هفته هفتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
جمعه - 8 شهریور
* پرسپولیس تهران - فولاد خوزستان، ساعت 19، ورزشگاه آزادی تهران
* داماش گیلان - سپاهان اصفهان، ساعت 19:30، ورزشگاه عضدی رشت
* صبای قم- فجرسپاسی شیراز، ساعت 19:30، ورزشگاه یادگار امام(ره) قم
* مس کرمان - ملوان بندرانزلی، ساعت 19:30، ورزشگاه امام علی(ع) کرمان
* راه‌آهن تهران - گسترش فولاد تبریز، ساعت 19:30، ورزشگاه تختی تهران
* ذوب‌آهن اصفهان - نفت تهران، ساعت 19:30، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
* تراکتورسازی تبریز - سایپا البرز، ساعت 19:30، ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز

شنبه - 9 شهریور
*استقلال صنعتی - استقلال تهران، ساعت 19، ورزشگاه تختی اهواز

جدول رده‌بندی لیگ برتر

 نام تیمبازیبردتساویباختزدهخوزدهتفاضل گلامتیاز
1فولادخوزستان65-1954+15
2استقلال تهران65-11374+14*
3نفت تهران64111064+13
4سپاهان اصفهان6312862+10
5پرسپولیس تهران6312422+10
6تراکتورسازی تبریز6231642+9
7سایپا البرز6231341-9
8صبای قم6213671-7
9گسترش فولاد6132781-6
10داماش گیلان6132671-6
11ذوب‌آهن اصفهان6132473-6
12 راه‌آهن سورینت6123561-5
13استقلال خوزستان61238102-5
14ملوان بندرانزلی6123352-4*
15مس کرمان6-42143-4
16فجرسپاسی شیراز6114495-4

* با حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، تیم‌های استقلال و ملوان بندرانزلی به خاطر تخلف هواداران خود به کسر یک امتیاز محکوم شدند که این امتیاز از آنها در جدول کسر شده است.

خبر بازداشت رحیمی را شنیده ام

$
0
0
نماینده مردم تهران در واکنش به انتصاب خانم ها در وزارت خارجه گفت: این موضوع بستگی به توانایی خانم ها دارد، اگر توانایی لازم را داشته باشند و با پوشش اسلامی در صحنه بین الملل اظهارنظر کنند، تبلیغ حجاب می شود اما اگر صرفا برای نمایش و تبلیغ یک زن را سخنگو یا سفیر کنیم، کار خوبی نیست.

به گزارش مهر، علی مطهری نماینده مردم تهران در حاشیه صحن علنی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه برخی نمایندگان مجلس در فراکسیون اصولگرایان معتقدند دولت جدید که با شعار اعتدال آمده است در عمل خلاف این شعار رفتار می کند و نمونه آن مطلب روزنامه شرق به وزیر ارشاد در خصوص حذف پسوند اسلامی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که نمایندگان خواستار موضع گیری وزیر ارشاد شدند گفت:اینکه بخواهیم درباره همه انتصاب ها نظر بدهیم روش درستی نیست.

نماینده مردم تهران اظهار داشت: اگر فرد متخلفی را در پستی قرار دهند اشکالی ندارد که مجلس اعتراض کند اما اینکه بخواهیم صرفا به خاطر گرایش سیاسی افراد به دولت انتقاد کنیم، درست نیست.

عضو فراکسیون رهروان ولایت تصریح کرد: باید قبول کنیم که 95 درصد از حامیان روحانی اصلاح طلبان بودند . نمی توانیم به دولت روحانی الزام کنیم که شما باید حتما از اصولگرایان استفاده کنید.

این حامی دولت در ادامه افزود: طبیعی است که حق دولت استفاده از افراد شایسته از همه گروه هاست.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص اینکه نظر شما درباره انتصاب سخنگو و سفیر زن در وزارت خارجه چیست، گفت: بستگی به توانایی زن دارد اگر آدم توانایی باشد این موضوع می تواند آثار خوبی به همراه داشته باشد مخصوصا وقتی زنی با پوشش اسلامی در صحنه بین المللی اظهارنظر کند؛ این موضوع می تواند به نوعی ترویج مسئله حجاب هم باشد.

مطهری خاطر نشان کرد: اما اگر صرفا به این خاطر باشد که بخواهیم تظاهر کنیم ما از خانم ها در دولت استفاده کردیم و صرفا این اقدام نمایشی و تبلیغی باشد، کار خوبی نیست. به عنوان مثال اگر افرادی که برای این پست مطرح هستند همه در یک سطح باشند و یکی از آنها خانم باشد بنا به مصالحی مثلا تبلیغ یعنی اینکه بگوییم در جمهوری اسلامی خانم ها هم در مناصب بالای دولتی قرار دارند، اشکالی ندارد.

نماینده مردم تهران افزود: اما اگر خانمی ضعیف و ناتوان را صرفا برای نمایش بیاوریم، خوب نیست.

مطهری در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا خبر دارید چه گزینه هایی برای سخنگویی مطرح هستند، گفت: من شنیده ام خانم افخم مطرح است اما او را نمی شناسم.

وی همچنین در خصوص انتصاب یک خانم به عنوان سفیر گفت: این موضوع هم به توانایی فرد بستگی دارد، اگر واقعا سلسله مراتب را طی کرده و آدم توانایی باشد می تواند فرد مفیدی باشد.

مطهری در خصوص تخلف مالی دولت دهم و واریز 16 میلیارد به حساب دانشگاه ایرانیان نیز گفت: این موضوع اگر صحت داشته باشد باید در محاکم قضایی مورد رسیدگی قرار بگیرد و در این خصوص هم دولت و هم دادستان به عنوان مدعی العموم می تواند شکایت کند.

عضو  فراکسیون رهروان ولایت افزود: این موضوع شوخی نیست، 16 میلیارد جابه جا شده البته باید از قطعی بودن این خبر آگاه شویم.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه با توجه به مواضع سیاسی مجید انصاری، آیا وی را به عنوان معاون پارلمانی مناسب می دانید، گفت: به نظرم آقای انصاری گزینه خوبی است. وی تجربه خوبی در مجلس دارد، در کمیسیون برنامه و بودجه بوده و قدرت خوبی برای دفاع از لوایح دولت دارد، درباره طرح های مجلس نیز می تواند خوب اظهارنظر کند، در کل آقای انصاری آقای معتدل، خوب و منطقی است.

مطهری خاطر نشان کرد: شاید در ابتدا برخی نمایندگان به خاطر اصلاح طلب بودن انصاری ناراضی باشند اما فکر می کنم او در عمل می تواند نمایندگان را جذب کند و موثر باشد.

نماینده مردم تهران مجلس در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر که از وی پرسید آیا شما از بازداشت رحیمی معاون اول رئیس جمهور خبر دارید، گفت: من هم این خبر را شنیده ام.

عضو فراکسیون رهروان ولایت در پاسخ به سئوال دیگر مهر در خصوص اخبار جدید از شنود دفتر کارش افزود: هنوز خبر تازه ای به من نداده اند، من هم منتظر گزارش وزارت اطلاعات هستم، باید معلوم شود اینها چه کسانی بوده اند، با چه انگیزه ای و از کجا دستور گرفته اند، این موضوعات باید روشن شود.

مطهری همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که از وی پرسید آیا قرار است بعد از اتمام بررسی ها، گزارشی به شما داده شود، گفت: در زمان آقای مصلحی به من این قول را دادند که گزارش بدهند اما عملی نشد.

زنان دیپلمات و مرضیه های سیاستمدار/عکس

$
0
0

مرضیه وحید دستجردی اولین زن وزیر بعد از انقلاب اسلامی بود و دولت احمدی نژاد اولین دولتی بود که در آن دولت، زنان وزارت گرفتند. حالا دولت روحانی هم اولین دولتی شده است که زنان به دستگاه دیپلماسی راه یافته اند. از مرضیه افخم به عنوان سخنگوی دستگاه دیپلماسی یاد می شود و قرار است اولین سفیر زن در این دولت منصوب شود. پیش از این مرضیه حدیدچی در سال 67 به همراه یک هیات عازم شوروی شد، در نقش یک زن دیپلمات در آمد تا پیام امام را با گورباچف ابلاغ کند

 اگر در دولت دهم محمود احمدی نژاد، انتصاب اولین زن وزیر بعد از انقلاب را به نام دولت خود ثبت کرد، حالا حسن روحانی انتصاب اولین سفیر زن بعد از انقلاب را به نام دولت خود می خواهد ثبت کند و البته اولین سخنگوی زن دستگاه دیپلماسی را هم. این میان حالا اگر احمدی نژاد به اشاراتی که از قم می رسید توجه نکرد تا رابطه روحانیت و دولت در دولت دهم به تیرگی رود، برای حسن روحانی  که از متن روحانیت است توجه به حساسیت های روحانیت اهمیتی بسزا دارد. چنین هم بود که او زیر بار انتصاب وزیر زن در دولتش نرفت اما تصمیم به انتصاب سفیرزن گرفت.


خانم سفیر

بعد از انتشار خبر انتصاب سفیر زن نام گزینه های مختلفی در رسانه ها مطرح شد. منصوره شریفی صدر ، مدیرکل امور بانوان وزارت امور خارجه یکی از این گزینه ها بود. شریفی صدر پیشتر به عنوان نخستین زن در مسئولیت کاردار در سفارت ایران در ژاپن منصوب شده است.



تا پیش این، ایران یک زن سفیر به خودش دیده است. مهرانگیز دولتشاهی خواهر زاده صادق هدایت اولین زن سفیر ایران بود. او دختر محمدعلی میرزا شکوه­الدوله، وزیر پست و تلگراف و تلفن و خواهر مهین دولتشاهی، همسر مظفر فیروز وزیر کار در کابینه احمد قوام است. دولتشاهی سابقه سه دوره حضور در مجلس شورای ملی را هم دارد و برای اولین بار علیرغم اینکه جزو کادر رسمی وزارت خارجه نبود، در سال ۱۳۵۴ از او برای تصدی سفارت ایران در دانمارک دعوت به عمل آمد.

پیش از عزیمتش به دانمارک جمعیتی به نام جمعیت راه نو را تاسیس کرده بود که در جهت احقاق حقوق بانوان فعالیت می کرد. او برای اینکه به روحانیت آن زمان نشان دهد فعالیت جمعیت متبوعش در جهت بی بندوباری زنان نیست راهی به حوزه های علمیه قم هم پیدا کرد و تا دفتر مراجع بزرگی چون آیت الله بروجردی هم رفت. در گذار همین تلاش هایش با امام موسی صدر هم دیداری می کند. خانم سفیر در خاطراتش می گوید: « قرار گذاشتیم که بیاییم منتهی نرفتیم توی اتاق جمعیت، آمدیم به اتاق پذیرایی من. یکیش یک آقایی بود اگر اشتباه نکنم اسمش غفاری بود. او معلم قرآن شرعیات مدارس بود. در واقع کارمند خود وزارت آموزش بود. منتهی خوب با قم هم ارتباط داشت. یکیش آقای موسی صدر بود. آن موقع هم خوب نسبتا جوان بود. به نسبت اینکه جوان بود، من دیدم چقدر اطلاعات عمومی دارد ... گمان می‌کنم زیاد می‌دانست. جلسه خیلی جالبی داشتیم. چند نفر از خانم‌های جمعیت بودند و ما راجع به مسائل مختلف با این آقا صحبت کردیم ... ما گفتیم که ما با خیلی از بی‌بندوباری‌ها موافق نیستیم، حتی با آن جور چیز‌ها که به ضرر زن تمام می‌شود مخالفیم. فرض کن آن چیزهایی که خیلی‌ها خیال می‌کنند شب زنده‌داری و نمی‌دانم آن جور مجالس و خیلی بی‌بندوباری‌ها به نظر ما این‌ها به ضرر زن است»

دولتشاهی تا روزهای وقوع انقلاب در سفارت ایران در دانمارک بود و نشان عالی هم از ملکه دانمارک گرفت.

مرضیه افخم (سمت راست) و منصوره شریفی(سمت چپ) گزینه‌های احتمالی اولین سفیر زن و سخنگوی وزارت خارجه بعد از انقلاب اسلامی هستند



مرضیه های دیپلمات

از مرضیه افخم به عنوان سخنگوی جدید دستگاه دیپلماسی یاد می شود اما در سال 67 یک مرضیه دیگر هم بود که راهی مسکو شد تا به همراه آیت الله جوادی آملی و جواد لاریجانی پیام امام را به رهبر شوروی ابلاغ کند.

مرضیه حدیدچی که در آن زمان نماینده مجلس شورای اسلامی هم بود درباره این سفر می گوید: یک روز که برای بازدید وارد زندان کچوئی شدم، از بلندگو من را صدا کردند؛ قدری نگران شدم و مراجعه کردم که مشخص شد مرحوم حاج احمد آقا (رضوان‏ الله تعالى علیه) تماس گرفتند. قبل از ظهر کارهایم را تمام کردم و به جماران مراجعه کردم. حاج احمدآقا فرمودند که حضرت امام‏ نامه‏‌اى براى آقاى گورباچف دارند و از بین خانم‌ها شما انتخاب شده‌اید و همچنین آیت‏‌الله جوادى آملى و آقاى جواد لاریجانى انتخاب شده‏‌اند؛ آماده باشید تا هر زمان که حضرت امام(ره) فرمودند، این پیام را براى آقاى گورباچف ببرید.

مرضیه حدیدچی (دباغ) با سابقه ای طولانی از مبارزات انقلابی به همراه یت الله جوادی آملی و دکتر لاریجانی عازم این سفر می شوند. در فرودگاه مسکو دیپلماتی که به استقبال هیات ایرانی آمده بودند به جای آنکه دسته گل را به رهبر هیات و ایت الله جوادی آملی بدهد به اشتباه به مرضیه دباغ می دهد. وی می گوید: «وقتى به شوروى رسیدیم، تعدادى به استقبال آمدند. مسئول تشریفات خود آقای گورباچف به استقبال ما آمده بود. احساس کردم این بنده خدا وقتی چشمش به چادر من و عبای آیت‌الله جوادی آملی افتاد، قدری هول شده بود و نمی‌دانست که چه خبر است؟ در دنیا مرسوم است وقتى هیأتى وارد کشورى مى‏‌شود، گلى که براى استقبال آورده مى‏‌شود، به رئیس هیأت مى‏‌دهند؛ این مسئول تشریفات دسته گل را به من داد و من احساس می‌کردم که تنش می‌لرزید و نمی‌فهمید چه کار می‌کند‌ بنابراین دسته گل را محضر آیت‌الله جوادی آملی دادم.»این هیات نامه معروف امام را در اتاق گورباچف قرائت می کنند و به توصیه امام بدون اینکه به جای دیگری بروند مستقیم به فرودگاه برمی گردند و راهی ایران می شوند.

دولت روحانی حالا اولین دولتی است که زنان راهی به دستگاه دیپلماسی یافته و سفارت می گیرند و سخنگو می شوند. باید دید از بین نام های مطرح شده چه کسی اولین زن سفیر در جمهوری اسلامی می شود؟

کمبود شدید داروهای قلبی در داروخانه ها

$
0
0
یک متخصص قلب و عروق گفت: ماه‌هاست که بیماران قلب با کمبود داروی آریتمی قلبی، وارفارین و پلاویکس دست و پنجه نرم می‌کنند و حتی این داروها در داروخانه‌های دولتی ۱۳ آِبان و هلال احمر توزیع نمی شود.

به گزارش فارس، حسن اسلامی پیش از ظهر امروز در نشست خبری پانزدهمین کنگره قلب و عروق ایران خاطرنشان کرد: به روز کردن راهنماهای بالینی در درمان قلب و عروق یکی از دغدغه‌های جامعه متخصصان قلب و عروق است که برای نخستین بار بنا داریم تا پروتکل‌های درمانی سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ را که توسط انجمن قلب و عروق آمریکا و اروپا پیشنهاد شده در این کنگره بررسی کرده و بخش‌های قابل اجرا در ایران را بومی‌سازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه جدیدترین روش‌های آنژیوگرافی و کارگذاشتن استنت‌های قلبی در این کنگره ارائه می‌شود افزود: صاحب‌نامانی مانند پروفسور اشپرزل از آلمان اولین فردی است که در دنیا باطری قلب جدیدی را در خود قلب کار گذاشته که سیم ندارد و داخل خود قلب کاشته می‌شود در حالی که باطری‌های دیگر بزرگتر بوده و در زیر پوست کار گذاشته می‌شود، دکتر پاتریک سروس شاخص‌ترین فرد در حوزه اینترونشال کاردیولوژی است که در این کنگره آخرین مطالب خود را ارائه می‌کند.

آنژیوگرافی گرفتگی عروق را باز نمی‌کند/ استنت بهترین راه باز کردن عروق
وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود برخی پزشکان به دلیل سود بالا به همه بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند کارگذاشتن استنت را پیشنهاد می‌کنند گفت: این باور غلط وجود دارد که تنها با یک آنژیوگرافی و گرفتگی عروق قلبی باز می‌شود در حالی که آنژیوگرافی نقش درمانی ندارد و تنها یک روش کمک تشخیصی است. اسلامی ادامه داد: پزشک بر اساس علایم بیمار تنگی عروق را حدس می‌زند و با آنژیوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسد. در ۷۰ درصد موارد گرفتگی‌های رگ‌های قلب و عروق با بالن باز می‌شود و در ۹۹ درصد این موارد استنت هم کار می‌گذاریم.

این متخصص قلب و عروق تصریح کرد: وقتی فقط از بالن استفاده می‌شود تنگی عروق در ۳۰ درصد موارد دوباره عود می‌کند در حالی که با کار گذاشتن استنت این مسأله به ۵ درصد می‌رسد. وی در مورد خصوصیات نسل جدید استنت‌ها گفت: نسل اول استنت‌ها غیردارویی بودند و در عرض ۶ ماه پس از کار گذاشتن آنها عروق فرد دوباره تنگ می‌شد ولی نسل بعدی آغشته به دارو بود که پس از کارگزاری در عروق قلبی فرد دارویی از استنت تراوش می‌شد که جلوی بسته شدن جدار رگ را می‌گیرد.

وی در مورد نسل جدی استنت‌ها گفت: نسل جدید قابل جذب هستند که بعد از ۶ ماه از کار گذاشتن در عروق فرد جذب می‌شوند اما این بدان معنا نیست که استنت‌های نسل قدیمی‌تر خوب نیستند.

کمبود وارفارین و پلاویکس در داروخانه‌های دولتی
عضو هیئت مدیره انجمن آترواسکلروز کمبود داروی بیماران قلبی به ویژه در ماه‌های اخیر را از جمله مشکلات جدی برشمرد و افزود: داروی بیماران قلبی مانند وارفالین (رقیق کننده خون) که از لخت شدن خون جلوگیری می‌کند و داروی پلاویکس به شدت کمیاب شده و داروخانه‌هایی مانند هلال احمر و ۱۳ آبان نیز آن را توزیع نمی‌کنند.

قیمت دارو سه برابر شده ولی پوشش بیمه‌ای تغییری نکرده
اسلامی ادامه داد: همچنین داروهایی که در درمان نامنظمی شدید ضربان قلب و آریتمی قلب مؤثرند و داروی پایین آورنده قند خون نیز کمیاب شده است از طرفی با افزایش قیمت ارز قیمت داروها تا ۳ برابر افزایش یافته در حالی که سقف پوشش بیمه‌ای تغییری پیدا نکرده است. وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته ۹۵ درصد هزینه جراحی و تجهیزات مورد لزوم قلب را بیمه‌ها تقبل می‌کنند و تنها ۵ درصد درمان را بیمار می‌پردازد.

نظر محسن هاشمی درباره شهرداران تهران

$
0
0

ایران نوشت:

محسن هاشمی در گمانه زنی‌های اخیر به عنوان یکی از نامزدهای اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای تصدی پست شهرداری در نظر گرفته شده است.

 شما سال‌ها به عنوان یک مدیر موفق در شهر تهران کار کردید، نام مترو با نام محسن هاشمی گره خورده است. از دید یک مدیر شهری وضع موجود شهر تهران را آسیب‌شناسی کنید.

آسیب‌های شهر تهران ریشه برنامه‌ای دارد. سال هاست مسائل شهر تهران از طریق یک برنامه هدایت نشده پیش می‌رود. آخرین برنامه جامع مربوط به سال‌های 80-75 و معروف به برنامه 80 است که فرصت جدی برای اجرا پیدا نکرد در صورتی که می‌توانست کارهای عمده‌ای از آن برنامه خارج شود. از آن سال تا سال 88 شهرداری تهران هیچ برنامه درستی نداشته است. در سال 88 نیز برنامه‌ای تدوین شد به نام برنامه 92-88. این برنامه وقتی در شورای شهر تصویب شد، چند سالی از تدوین آن گذشته بود. این برنامه‌ها نتوانست منظم پیش برود و در نهایت یک برنامه عملیاتی برای سال‌های 92-90 نوشته شد که به دلیل نزدیکی به انتخابات با شائبه فعالیت‌های انتخاباتی روبه‌رو و تصمیماتی در آن برنامه عملیاتی دیده شد که با طمأنینه و متانت گرفته نشده بود و در نهایت بدون این دو عنصر نیز اجرا شد. این ریشه همه مشکلاتی است که در تهران می‌بینیم؛ یعنی مدیریت روزمره و بدون برنامه.
 

اگر قرار باشد سه دوره شهرداری کرباسچی، احمدی‌نژاد و قالیباف را مقایسه کنید، ‌چه می‌گویید؟

مقایسه این سه دوره کار درستی نیست. کرباسچی بعد از جنگ مدیر شهر تهران شد و در شرایطی شهر را به دست گرفت که کمبودهای ناشی از جنگ به شدت قابل ملاحظه بود. 9سال برای کرباسچی فرصت خوبی بود و به نظرم مدیر بسیار موفقی در ساختن زیربنای یک مدیریت مدرن در شهر تهران بود. او ساختار شهرداری ر ا بنیان نهاد.

برخی این روزها می‌گویند شهر فروشی از زمان کرباسچی آغاز شده اما مقدار تراکمی که وی از شهر تهران فروخت بعد از شرایط بحرانی پس از جنگ، طبق اسناد موجود یک دهم تراکم فروشی افراد بعد از وی به خصوص این چند سال اخیر نیست آنهم در شرایطی که ما اکنون در تهران شرایط بحرانی و اورژانسی پس از جنگ را نداریم. محمود احمدی‌نژاد خیلی فرصت نداشت در شهرداری خودش را اثبات کند.
وی دو سال شهردار تهران بود اما کارهایی هم که انجام داد، پوپولیستی بود. محمدباقر قالیباف هم مدیر ناموفقی نبود.

با توجه به اخبار منتشر شده، حضور شما به عنوان یکی از جدی‌ترین گزینه ها برای شهرداری تهران مطرح است، نظر شما درباره رویکرد اعضای دوره چهارم شورای شهر چیست؟

با بررسی‌هایی که شده به نظر می‌رسد این افراد آموزه‌های قرآنی، سنت، اجماع و عقل را همیشه در زندگیشان داشته‌اند و پرچمدار اعتدال، تدبیر، امید و سازندگی هستند. مردم تهران در انتخاب اعضای شورای شهر، امسال انتخاب‌های مناسبی را انجام دادند و از همه تخصص‌ها برای نظارت جدی بر فعالیت‌های شهرداری بهره گرفتند و به‌طور قطع با حضور این افراد سه عنصر مهم حقوق شهروندی، شفافیت در شهرداری و نظارت بر کار آن می‌تواند انجام شود. طبیعی است که هر کس به عنوان شهردار از این افراد رأی بگیرد باید به سیاست‌ها، سلایق، نظرات و دیدگاه‌های اعضای شورا توجه کند. شهردار منتخب باید کارهایش را به صورتی پیش ببرد که رضایت مردم، رهبری و دولت را کسب کند.

اولویت‌های کاری شما به عنوان شهردار در صورت کسب رأی اعتماد از شورای شهر چیست؟

متاسفانه همان‌طور که گفتم سندتصویب شده چشم‌انداز که به تأیید وزارت کشور و احتمالاً مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده باشد در شهرداری تهران وجود ندارد. در سال 85 طرح سند چشم‌انداز تهیه و به تصویب شورای اسلامی شهر رسید، به فرمانداری و وزارت کشور ارائه شد که آن‌ها تأیید نکردند و شاید شورای شهر باید مسیر تصویب آن را طی می‌کرد که متاسفانه طی نشده است، لذا داشتن برنامه بدون سند چشم‌انداز مصوب کار دشواری است.

یکی از اولویت‌های شورای اسلامی چهارم موضوع تصویب سند چشم‌انداز برای شهر تهران است تا حداقل شهری فراملی و جهانی در منطقه باشد.بدون برنامه و سند چشم‌انداز اداره شهر امکانپذیر نیست زیرا سند چشم‌انداز و برنامه‌ها یکدست نیستند. باید برنامه پنج ساله جامع با محور هزینه‌ها، درآمدها و اولویت‌ها تنظیم و تصویب شود و بر مبنای آن اداره شهر را به دست بگیریم.

لذا با توجه به مشکلات تهران، خرد جمعی، تعامل با شورای شهر، آرامش در تصمیم‌گیری و اجرا یکی از اولویت‌های مدیریت شهری است. همچنین با توجه به اهمیت سلامت و 25 شاخص مهم آن باید محوریت سلامت و ورزش در اولویت قرار گیرد. تأمین درآمد پایدار برای شهر تهران و بهبود ساختار مدیریت شهر تهران با استفاده از کوچک سازی، چابک‌سازی، هوشمند‌سازی و برونسپاری در شهرداری تهران بسیار مهم است.

این بدین معنی است که شهرداری تهران باید سکانداری کند نه این‌که پارو بزند. اگر مدیریت به سمت پارو زنی پیش برود به‌طور قطع هدایت کشتی دچار مشکل خواهد شد، لذا اولویت‌هایی که اعلام کردم به عنوان یک برنامه تاکتیکی می‌تواند در کوتاه مدت برخی از مشکلات اساسی را حل کند.

ولی خوشبختانه با توجه به لزوم تهیه و تصویب برنامه 97-93 از طرف شورای اسلامی این موضوع را باید به فال نیک گرفت و ان‌شاالله برنامه عملیاتی پنج ساله شهر تهران همراستا با فعالیت‌های قبلی و نیازهای آتی با استفاده از تجربیات مدیران و کارمندان مؤثر و موفق در شهرداری تهیه و به تصویب شورا برسد و از این پس این برنامه به عنوان اصلی راهبردی و اجرایی در شهرداری مورد احترام شهردار و مدیران ذیربط باشد. شهردار تهران باید به NGO‌ها، سمن ها و مساجد میدان دهد تا بتوانند کار را پیش ببرند.

مهمترین برنامه شما برای جلوگیری از فساد مالی در شهرداری چیست؟

باید کارها الکترونیک شود، مدیران نمونه باشند و قانون را رعایت کنند. وقتی حرف از شهر الکترونیک می‌شود یکی از دلایلش همین است، زیرا وقتی تمامی کارها ثبت می‌شود، خیلی از مسائل حل می‌شود. همکاری دولت و بخش خصوصی در این زمینه می‌تواند مثمرثمر باشد.

 به عنوان سؤال آخر، آیا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی موافق حضور شما در شهرداری تهران هستند؟

بنده 20 سال است در شهرداری تهران یکی از مدیران رده میانی و ارشد هستم و تجربه زیادی در این مسیر دارم و حضور در همین مسیر می‌تواند باعث رشد و تعالی‌ام شود.
لذا قطعاً ایشان مخالفتی ندارند و موافق هم هستند. البته باید بدانید انتخاب مدیران شهرداری اصولاً به شورا باز می‌گردد و افراد برای این سمت با تأیید حداقل 10 نفر از اعضای شورا نامزد می‌شوند، لذا اگر اعضای شورای شهر فردی را لایق بدانند و بعد از بررسی سوابق به او رأی دهند، اتفاقی رانتی نیفتاده است، بلکه براساس شایسته سالاری نسبت به انتخاب خود وارد عمل شدند و به‌طور قطع خارج از مسائل سیاسی است.

حضور «فاطمه هاشمی» به همراه برادرش در دادسرا

$
0
0
فاطمه هاشمی در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه حاضر شد.

به گزارش ایسنا، فاطمه هاشمی در بدو ورود به دادسرای عمومی انقلاب تهران در رابطه با دلیل حضورش در دادسرا، گفت: حدود ساعت ۱۱ امروز احضاریه‌ای به دست من رسید و به همین دلیل در دادسرا حاضر شدم. وی گفت: در احضاریه دلیلی که برای احضار ذکر شده، صرفا ارائه پاره‌ای از توضیحات بود و مطلب دیگری نوشته نشده بود.

فاطمه هاشمی درباره اینکه چه چیزی می‌تواند دلیل احضارش باشد؟ گفت: فکر می‌کنم در رابطه با صحبت‌هایی که راجع به عدم مدیریت آقای لاریجانی در مجلس کرده‌ام احضار شده باشم. مهدی هاشمی،‌ سیدمحمود علیزاده طباطبایی و هوشنگ پوربابایی نیز به همراه فاطمه هاشمی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران حاضر شدند.

مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه می‌شود

$
0
0
قرعه به نام «مرضیه افخم» و «منصوره شریفی‌صدر» افتاده است. اولین سخنگو و نخستین سفیر احتمالی زن در جمهوری اسلامی ایران.

قرعه به نام «مرضیه افخم» و «منصوره شریفی‌صدر» افتاده است. اولین سخنگو و نخستین سفیر احتمالی زن در جمهوری اسلامی ایران.

به گزارش ایلنا، روزنامه شرق در شماره امروز خود با اعلام این خبر، گفت‌وگویی کوتاه با مرضیه افخم داشته که در پی می‌آید:

خانم «افخم» شما به‌عنوان سخنگوی وزارت خارجه معرفی شده‌اید و تنها ابلاغ آن مانده، درست است؟

هنوز برخی از مراحل آن باقی مانده است که باید طی شود.

سابقه فعالیت شما در وزارت خارجه چیست؟

من هشت‌ سال مدیرکل اطلاعات و مطبوعات بودم و 30 سال است که سابقه فعالیت در وزارت خارجه در بخش‌های مختلف را دارم.

نظر شما درباره اینکه برای اولین‌بار سخنگوی وزارت امور خارجه از بین بانوان انتخاب شده چیست؟

خب همه زنان از این موضوع استقبال می‌کنند فارغ از اینکه چه کسی معرفی شده باشد.

شرق همچنین گزارش داد: یک «منبع آگاه» در وزارت خارجه ضمن تایید این خبر که پست سخنگویی از سوی وزیر به مرضیه افخم پیشنهاد شده است، گفت: «ایشان دیروز بعد از ظهر برای صحبت در ارتباط با همین مساله نزد وزیر بودند.»

افخم مدیرکل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه و مدیرکل سابق اطلاعات و اخبار این وزارتخانه است. نام او برای خبرنگاران قدیمی حوزه دیپلماسی آشناست.

در کنار نام افخم، سایت‌ها از منصوره شریفی‌صدر مدیرکل امور بانوان وزارت امور خارجه به‌عنوان اولین سفیر زن جمهوری اسلامی ایران خبر دادند. براساس این گزارش هنوز محل ماموریت وی مشخص نشده است اما با توجه به سوابق کاری او که در شرق آسیا بوده، احتمالا روانه اندونزی یا بنگلادش خواهد شد که دوره ماموریت سفرای آنها خاتمه یافته است. شریفی‌صدر پیش‌تر به‌عنوان نخستین زن در مسئولیت کاردار در سفارت ایران در ژاپن منصوب شده است.

عسگراولادی در بیمارستان بستری است

$
0
0
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: عسگراولادی از روز یکشنبه به علت نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده است.

به گزارش مهر، حمید رضا ترقی در گفتگو با مهر گفت: آقای عسگراولادی از روز یکشنبه به علت نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده اند.

وی افزود: به خاطر گرفتگی عروق کمیسیون پزشکی برای ایشان تشکیل شده است و تحت مراقبت هستند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، تصریح کرد: حال عمومی آقای عسگراولادی خوب است اما نیاز به مراقبت ویژه دارند.

هاشمی مجسمه شد + عکس

$
0
0

تندیس آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امروز در موزه شهید بهشتی نصب می‌شود.

به گزارش هنرآنلاین، ساخت این مجسمه به سفارش موزه شهید بهشتی و در ابعاد واقعی، چهارم شهریورماه به پایان رسیده و امروز چهارشنبه این مجسمه در جایگاه خود در موزه شهید بهشتی نصب خواهد شد.

حمید کنگرانی فراهانی هنرمند مجسمه‌ساز درباره ویژگی‌های این مجسمه مومی گفت: این مجسمه در ابعاد واقعی ساخته شده است و با پلیمر و سلیکون این مجسمه را ساخته‌ام. این مجسمه براساس تصاویر و فیلم‌های آقای هاشمی در سال ۱۳۵۳ ساخته شده است و برای ساخت آن چندین بار با ایشان دیدار داشته‌ام.

به گفته کنگرانی، مجسمه هاشمی رفسنجانی در حالت نشسته و در حال صحبت کردن با تلفن و با عبا و عمامه ساخته شده است.

وی گفت: برای این مجسمه مراسم رونمایی برگزار نخواهد شد.

پیش از این کنگرانی مجسمه‌های شهید باهنر، شهید مطهری و آیت‌الله موسوی اردبیلی را برای موزه شهید بهشتی ساخته است.

هاشمی: حفظ حماسه مهمتر از خلق آن است

$
0
0
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رویکرد اعتدالی در فضای سیاسی و اجتماعی فعلی جامعه را محصول درایت جوانان و همت مردم دانست و گفت: مهمتر از خلق یک حماسه، حفاظت از آن است تا فرصت‌طلبان و شکست‌خوردگان سیاسی، آن را آلوده به اقدامات افراطی و تفریطی نکنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار چند گروه مختلف از ایثارگران، آزادگان و تشکل‌های دانشجویی، با بیان مقاطع حساس تاریخ معاصر ایران از سال 1342 تاکنون، گفت: در تمام این 50 سال هر وقت مشکل یا بن‌بستی در حرکت جامعه ایحاد می‌شد، فقط حضور مردم بود که گره‌ها را باز و ادامه مسیر را ممکن می‌کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بیان مصادیق این مقاطع سرنوشت‌ساز، به 15 خرداد 42، 17 شهریور 56، 22 بهمن 57، دفاع مقدس، دوران سازندگی و انتخابات 24 خرداد اشاره کرد و گفت: وقتی اراده خداوند و حرکت مردم همزمان می‌شود، دیگر نمی‌توان جلوی تدبیر عمومی و تقدیر الهی را گرفت.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود با تأکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر، نظارت همگانی بر عملکرد مسئولان را ضروری و همیشگی دانست و با بیان معنای لغوی و اصطلاحی نقد، گفت: انتقاد سازنده، سرمایه‌ای ارزشمند برای دولت‌هاست تا با شناسایی معایب و محاسن کارها، در راه اداره بهتر جامعه تلاش کنند.

وی در این دیدار که جمعی از آزادگان دفاع مقدس، جانبازان شهر قم و ایثارگران شهرهای رفسنجان و انار حضور داشتند، با ارائه تحلیلی از چرایی و چگونگی شروع، تداوم و پایان جنگ تحمیلی، گفت: فداکاری ایثارگران و خانواده‌ها، مقاومت آزادگان در سیاه‌چال‌های بعثی، استواری جانبازان که چون شیر روی ویلچرها راه می‌روند و قداست شهدا، یک فرهنگ غنی را در تاریخ ایران خلق کرد که در مقایسه با مجموعه ارزش‌ها در جهان بی‌بدیل است.

وی با اشاره به سالروز ورود اولین گروه از آزادگان به کشور گفت: آن روز، شیرین‌ترین روز در طول زندگی من است و اخیراً وقتی خاطرات یک زن آزاده از دوران اسارت و شکنجه‌های غیرانسانی بعثی‌ها را خواندم، به راز و رمز آن دلواپسی‌ها و انتظار تلخ برگشت آنان پی بردم.

هاشمی رفسنجانی در ادامه این دیدار با اشاره به حضور نمایندگان انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌های کشور و اعضای انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان شیراز در جلسه، گفت: شور جوانی و بلوغ فکری دانشجویی، باعث نشاط کشور می‌شود و دانشگاه کانون ذخیره‌سازی برای آینده هر ملت است.

وی آزادگی را مرام و آزادی را حق مردم حق‌طلب دانست و به فلسفه کراهت ایجاد زندان‌ها در جوامع انسانی پرداخت و تأکید کرد: وظیفه جمهوری اسلامی حفظ کرامت شهروندان و شرط اخلاق انسانی، شکستن حصارهای امنیتی و ایجاد رفاه اجتماعی برابر برای اقلیت‌ها و اکثریت‌های قومی، مذهبی، دینی، نژادی و سیاسی است.

بر اساس این گزارش در آغاز این دیدار 7 نفر به نمایندگی از آزادگان، ایثارگران، جانبازان، دانشجویان و جوانان به بیان مطالبات صنفی و دیدگاه‌های سیاسی خویش پرداختند.

هشدار روحانی درباره ماجراجویی در خاورمیانه

$
0
0
جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست دکتر روحانی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، حسن روحانی ضمن ابراز نگرانی از تحولات منطقه اظهار داشت: مردم جهان و به ویژه مردم منطقه خاورمیانه آمادگی پذیرش جنگ جدید را ندارند و هر گونه ماجراجویی در این منطقه خطرات جبران ناپذیری برای ثبات در منطقه و جهان به دنبال خواهد داشت و تنها به گسترش افراط و تروریزم در منطقه خواهد انجامید.

وی تهدید به استفاده از زور را مخل ثبات و امنیت و تعهدات بین المللی دانستند.

رئیس جمهور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان قربانی بزرگ سلاح های شیمیایی، پیشتاز مبارزه با این سلاح های غیر انسانی در سطح جهانی است و هر گونه است استفاده از این سلاح ها را به شدت محکوم می کند.

روحانی ادامه داد: با توجه به مجموعه شرایط و اطلاعات موجود، به نظر می رسد گروهی با جنجال تبلیغاتی و سیاسی تلاش دارند که اذهان عمومی را از واقعیات میدانی پیرامون استفاده اخیر از سلاح های شیمیایی در سوریه منحرف کرده و زمینه را برای سوء استفاده از این اقدام وحشیانه به منظور تحمیل دیدگاه های خطرناک و کوتاه بینانه خود فراهم کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که باید مسئولان استفاده از سلاح شیمیایی بر اساس تحقیقات بی طرفانه و نه قضاوت شتاب زده و منفعت طلبانه مشخص شوند، افزود: سازمان ملل متحد می باید با توجه به واقعیات میدانی، نوع سلاح دست ساز استفاده شده و سابقه انتقال مواد شیمیایی به گروه های تکفیری از خارج سوریه، استفاده اخیر را بررسی کرده و نتایج را به صورت شفاف اعلام کند.

وی خاطر نشان کرد: هر گونه اقدامی باید با توجه به شرایط حساس منطقه و پایان یافتن هر چه سریع تر جنگ داخلی و جلوگیری از افراط در منطقه و در چارچوب مقررات بین المللی باشد.

در ادامه این جلسه، به منظور رفع مشکلات مربوط به منابع درآمدی و هزینه های قانون بودجه سال 1392 کل کشور و کم کردن فشارهای اقتصادی به مردم، پیشنهاد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص لایحه اصلاح قانون بودجه سال 1392 کل کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت که ادامه آن به جلسه آتی دولت موکول شد.

همچنین در این جلسه، تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از بررسی، به تصویب اعضای دولت رسید.
Viewing all 22413 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>