به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتدال، حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به نقش تعیینکننده مردم در همه صحنههای مهم اعم از سیاست، اقتصاد، سلامت، فرهنگ و آموزش و پرورش خاطرنشان کردند: اصل انقلاب اسلامی نیز متکی به همین حضور مردمی بود و چنانچه مردم به میدان نقشآفرینی وارد نمیشدند، کاری از سیاستمداران و جریانهای سیاسی ساخته نبود.
ایشان با تأکید بر اولویت داشتن مسأله سلامت، بهداشت و درمان بر بسیاری از مسائل کشور افزودند: مسئولان و دلسوزان باید به گونهای برنامه ریزی و مسائل را در عرصه اجرایی دنبال کنند که خیال مردم از مسأله درمان آسوده شود.
رهبر انقلاب اسلامی، حفظ ساختار مردمی در این گونه مجامع خیریه را مهم و ضروری برشمردند و افزودند: نباید با غلبه دادن ساختارهای بسته اداری، پویایی و نشاط را از مجامع مردمی گرفت.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش پایانی سخنان خود، بزرگترین مشوق برای خیرین را، به ثمر نشستن و بروز آثار عینی کارهای خیر خواندند و تصریح کردند: این فعالیتهای خیرخواهانه، رضای خداوند متعال را نیز به دنبال خواهد داشت و هر کار خیری در میزان الهی محفوظ است و از نظر دور نخواهد ماند.
در آغاز این دیدار، آقای سیدرضا نیری، دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، گزارشی از ساختار، فعالیتها و خدمات، برنامهها و نیازهای این مجمع بیان کرد و گفت: اساس تشکیل و مبنای رویکرد مجمع خیرین سلامت کشور در سه سال فعالیت آن، بنا بر توصیه رهبر انقلاب، مبنی بر استفاده از ظرفیتهای مردمی در حوزه سلامت بوده است.
گفتنی است بنا به اعلام سید رضا نیری دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور 20 هزار خیر در این مجمع فعالیت میکنند. این مجمع طبق اساسنامه خود به منظور فراهم آمدن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت کشور و برنامهریزی برای بهرهگیری صحیح از کمکها، مشارکتهای مردمی و هدایت کمکها به اولویتهای ملی در حوزه سلامت طبق این اساسنامه تشکیل شده است.
این مجمع اهداف خود را به صورت زیر اعلام کرده است:
1- تلاش برای شناسایی و هدایت و جذب خیرین بخش سلامت در کشور.
2- برنامه ریزی بمنظور تبلیغات و فرهنگسازی برای جذب خیرین و کمکهای مردمی در جهت ارتقاء سلامت کشور.
3- احداث، تکمیل، ترمیم، تجهیز و همیاری در امر مراکز بهداشتی و درمانی کشور مورد تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
4- همیاری در اداره، مددکاری و توسعه برنامههای مراکز آموزشی، درمانی، تحقیقاتی و پژوهشی مورد تائید.
5- ارتباط و تعامل با خیریهها و سازمانهای بینالمللی در زمینه سلامت.
6- تلاش در جهت تامین منابع مالی از طریق: اخذ وام، کمکهای دولتی و مردمی بویژه خیرین در داخل و خارج کشور و کمکهای سازمانهای بینالمللی.
7- ارائه پیشنهاد در جهت تصویب قوانین و مقررات لازم برای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به موسسات بهداشتی و درمانی دولتی و خیریه کشور بمنظور توسعه فعالیتهای بهداشتی درمانی و آموزشی و تحقیقاتی در سطح کشور.
8- تلاش در جهت ایجاد هماهنگی و وحدت رویه و حمایت معنوی و قانونی از فعالیتهای موسسات خیریه در بخش سلامت کشور.
9- طراحی و پیگیری روشهای تشویقی و تسهیلاتی در جهت کاهش هزینههای بالاسری اعم از مالیات، عوارض، انرژی و غیره برای موسسات خیریه بهداشتی درمانی کشور.
10- ایجاد و ساماندهی مجمع خیرین استانها و مراکز بهداشتی درمانی آموزشی کشور.