Quantcast
Channel: اعتدال
Viewing all 22413 articles
Browse latest View live

زمان تعییت تکلیف ریاست دانشگاه علامه

$
0
0
وزیر علوم گفت: ان‌شاءالله طی دو ـ سه روز آینده تصمیم وزارت علوم درباره دانشگاه علامه طباطبایی اعلام می‌شود.

به گزارش فارس، جعفر توفیقی سرپرست وزارت علام در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره تغییر رییس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: انتقاداتی در ارتباط با عملکرد ریاست دانشگاه  صورت‌گرفته و به این وزارتخانه اعلام شده است که در حال بررسی آنها هستیم و ان‌شاءالله طی دو سه روز آینده تصمیم وزارت علوم در این زمینه اعلام می‌شود.

وی درباره تعامل خود با مجلس برای روز رای اعتماد افزود: صحبت‌هایی با نمایندگان برقرار است، ما در حال تعامل هستیم و ان‌شاءالله اگر معرفی شویم این تعاملات افزایش پیدا کرده و صحبت‌ها بیشتر خواهد شد.

وزیر علوم در پایان تصریح کرد: ‌در حال حاضر این ارتباطات به صورت غیررسمی و تعاملات فردی است. ما دیدگاههایمان را اعلام کرده‌ایم و اگر از سوی رییس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شویم رسما برنامه‌های خود را اعلام می‌کنیم.

واگذاری غیرقانونی بیش از یک میلیون هکتار زمین به افراد با نفوذ سیاسی

$
0
0
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه دست‌های پنهان افرادی خاص، سد راه مبارزه با زمین خواری در کشور است، چرا که هیچ فردی بدون وابستگی حتی یک وجب زمین را نمی‌تواند تصاحب کند گفت: بیش از یک میلیون هکتار زمین دولتی در کشور به صورت غیرقانونی به افرادی خاص و با نفوذ سیاسی واگذار شده است.

عزت الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه در حال حاضر آمارها نشان می‌دهد حدود 3 میلیون هکتار زمین دولتی به متقاضیان واگذار شده است، گفت: از 3 میلیون هکتار زمین‌های دولتی واگذار شده به متقاضیان و خریداران، بیش از نیمی از آنها به بیمارستان، دانشگاه و یا شهرک‌های صنعتی تبدیل شدند.

نماینده مردم آمل و لاریجان درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه موضوع زمین خواری در کشور در حال افزایش است، افزود: متاسفانه اگر با دیدی باز و روشن به موضوع زمین خواری نگریسته شود این امر نمایان خواهد شد که بیش از یک میلیون هکتار زمین دولتی در کشور به صورت غیر قانونی به افرادی خاص و ویژه واگذار شده است.

وی در مورد این موضوع که تا به حال تا چه میزان با پدیده زمین خواری در کشور برخورد شده است، تصریح کرد: باید این امر را پذیرفت که متاسفانه افرادی وجود دارند که با بحث مقابله با زمین خواری در کشور مخالف بوده و برای اجرایی نشدن قانون آن تلاش بسیاری انجام می‌دهند.

یوسفیان ملا با اشاره به وجود دست‌های پنهان در راه مبارزه با زمین خواری، اظهار کرد: بدون شک دست‌های پنهان افرادی خاص، سد راه مبارزه با زمین خواری در کشور است، چراکه هیچ فردی بدون وابستگی، حتی یک وجب زمین را نمی‌تواند تصاحب کند.

این نماینده مردم در مجلس نهم به خانه ملت گفت: متاسفانه دیده شده افرادی که تا دیروز در خیابان دست فروشی می‌کردند با کمک افراد صاحب نفوذ و قدرت، زمین‌هایی را به صورت غیر قانونی بدست آورده‌ و سودهای کلانی را نیز کسب کرده‌اند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی بازار مسکن در رکود و تورم قرار دارد که یکی از دلایل آن کاهش ارزش پول ملی است از این رو اگر ارزش پول ملی تقویت شود، به طور حتم بازار مسکن نیز از این رکود خارج خواهد شد./

پایان پیام

قیمت های جدیدرهن و اجاره خانه درتهران

$
0
0

منطقه

متراژ

اجاره بها(تومان)

تهرانپارس

95

10000000 رهن + 900000 اجاره

سعادت آباد

95

80000000 رهن کامل

نیروی هوایی

90

45000000 رهن کامل

سهروردی

85

15000000 رهن + 1100000 اجاره

اشرفی اصفهانی

75

12000000 رهن + 800000 اجاره

هروی

80

80000000 رهن کامل

نارمک

75

70000000 رهن کامل

معلم

75

65000000 رهن کامل

آیت الله کاشانی

117

40000000 رهن + 2300000 اجاره

نازی آباد

75

23000000 رهن + 210000 اجاره

اراج

65

25000000 + 1250000 اجاره

 

خانم سخنگو در حلقه میکروفون ها/عکس

جنتی به دیدار استاد فرشچیان رفت

$
0
0

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خانه استاد محمود فرشچیان حضور یافت و با وی ملاقات کرد.

در این دیدار که روز دوشنبه انجام شد، علی مرادخانی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت.

استاد فرشچیان در این ملاقات درباره اثر جدید خود و وضعیت امروز هنر و هنرمندان با جنتی گفت‌و‌گو کرد.

استاد فرشچیان نقاش و نگارگر ۸۴ ساله ایرانی است که نشان درجه یک هنر را به پاس خدماتش به عرصه نقاشی اصیل ایرانی دریافت کرده است.

«ضامن آهو»، «پنجمین روز آفرینش»، «عصر عاشورا»، «غدیر» و «کوثر» از جمله تابلوهای نقاشی این هنرمند هستند. فرشچیان طراحی ضریح مطهر امام رضا (ع) و امام حسین (ع) را نیز برعهده داشته است.

مجلس: قالیباف می‌تواند شهردار تهران شود

$
0
0

حسین مظفر معاون نظارت مجلس در پاسخ به استعلام مهدی چمران رئیس شورایعالی استان‌ها که درباره انتخاب بیش از 2 دوره شهردار توسط شورای شهر به طور رسمی از رئیس مجلس استعلام کتبی کرده بود که اظهار داشت: در قانون ممنوعیتی برای این موضوع وجود ندارد.

به گزارش مجلس نیوز ، معاون نظارت مجلس در پاسخ به استعلام رسمی شورای شهر از مجلس درباره انتخاب بیش از ۲ دوره شهردار توسط شورای شهر، اعلام کرد: در قانون ممنوعیتی برای این موضوع وجود ندارد.

به گزارش اداره اخبار مجلس، حسین مظفر معاون نظارت مجلس در پاسخ به استعلام مهدی چمران رئیس شورایعالی استان‌ها که درباره انتخاب بیش از 2 دوره شهردار توسط شورای شهر به طور رسمی از رئیس مجلس استعلام کتبی کرده بود که اظهار داشت: در قانون ممنوعیتی برای این موضوع وجود ندارد.

وی گفت: به دنبال جلسات کارشناسی مشترک معاونت‌های قوانین و نظارت و مشاورین رئیس مجلس که به منظور بررسی ابهام مطرح شده در مورد امکان انتخاب مجدد شهرداران در شهر مربوطه و بازبینی همه سوابق و اسناد و مشروح مذاکرات مجلس در اصلاح و بازنگری قانون «تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران» انجام گرفت، جمع‌بندی نهایی توسط معاونت قوانین مجلس به رئیس مجلس شورای اسلامی گزارش شد.

معاون نظارت مجلس ادامه داد: همزمان با بررسی موضوع برای رفع ابهام مطرح شده، آقای چمران رئیس شورایعالی استان‌ها نیز به طور رسمی از ریاست مجلس استعلام کتبی کردند که دفتر رئیس مجلس پاسخ به استعلام، رسماً به این نحو اعلام داشتند که قانون، ممنوعیتی برای انتخاب شهردار توسط شورای شهر برای بیش از دو دوره قائل نشده است.

مظفر در پایان تأکید کرد: رونوشت پاسخ به استعلام مبنی بر عدم ممنوعیت انتخاب مجدد شهرداران به طور رسمی برای وزیر کشور نیز ارسال شده است و لذا شوراهای اسلامی و دولت هیچ‌گونه ابهام قانونی در امکان انتخاب مجدد شهرداران ندارند.

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه دربی/تصاویر

هر شانه تخم‌مرغ بیش از 9000 تومان

$
0
0
ایسنا نوشت:

در حالی که قیمت هر شانه تخم‌مرغ در بازار مصرف به بیش از 9000 تومان رسیده است مرغداران معتقدند کمبود و گران شدن نهاده‌ها، هزینه‌های تولید را افزایش داده و این قیمت برای فروش تخم‌مرغ منطقی است.

مرغداران از ماه‌های گذشته با کمبود نهاده و افزایش قیمت آن در بازار دست و پنجه نرم می‌کنند و به قول خودشان از آنجا که نمی‌توانستند جوجه‌های خود را گرسنه نگه دارند مجبور شدند خوراک مورد نیاز و در واقع ذرت و سویا را از بازار آزاد و به قیمت‌های بالا تهیه کنند.

افزایش قیمت نهاده‌های تولید که ناشی از کمبود آن در کشور و بلاتکلیفی محموله‌های در حال ورود به دلیل عدم تخصیص ارز مورد نیاز بود، باعث شد سیر افزایش قیمت این فرآورده پروتئینی پس از ماه رمضان آغاز شود؛ به گونه‌ای که قیمت هر شانه تخم‌مرغ به 9000 تومان و بعضا 10 هزار تومان رسیده است.

با وجود نارضایتی مصرف‌کنندگان و اعتراض رییس سازمان حمایت نسبت به این افزایش قیمت، مدیرعامل اتحادیه مرغدران مرغ تخم گذار به ایسنا گفت: هفته گذشته جلسه ستاد تنظیم بازار تشکیل و مقرر شد تا حداقل و حداکثر قیمت تخم‌مرغ در کارگروهی تخصصی مشخص شود تا با تعیین قیمت‌های جدید، اتحادیه بتواند براساس تفاهم‌نامه، بازار تخم‌مرغ را تنظیم کند.

وی افزود: براساس تفاهم نامه منعقد شده اتحادیه مرغداران با وزارت صنعت معدن و تجارت برای تنظیم بازار، اگر قیمت این فرآورده پروتئینی بیش از 10 درصد تغییر کند باید قیمت‌های حداقل و حداکثر بازنگری و بازار بر اساس قیمت جدید تنظیم شود اما تا کنون جلسه‌ای برای تعیین قیمت جدید تخم‌مرغ برگزار نشده است.

اصغری ادامه داد: نهاده‌های تولید سهم 75 درصدی در قیمت تمام شده تخم مرغ دارند و این در حالیست که هر کیلو گرم ذرت در بازار به 1200 تومان رسیده است. مرغداران امروز بر مبنای این قیمت‌های افزایش یافته خوراک جوجه‌های خود را تامین می‌کنند؛ بنابراین نمی‌توان قیمت را به گونه‌ای کنترل کرد که تولیدکنندگان متضرر شوند.

مدیرعامل اتحادیه مرغدران مرغ تخم گذار با بیان اینکه تخم‌مرغ با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها گران نشده است، گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده هر شانه تخم‌مرغ در مرغداری به 8300 تومان رسیده است لذا قیمت کنونی تخم مرغ در بازار مصرف منطقی است.

 


چه کسی رئیس شورای شهرتهران خواهد بود؟

$
0
0

دوره گذشته مهدی چمران رئیس شورای 15 نفره شهر تهران بود.اما در این دوره که تعداد اعضای شورای شهر افزایش یافته رقابت برای ریاست در شوراهم افزایش یافته است

به گزارش خبرآنلاین؛ نهایتا نام دو نفر برای ریاست مطرح است ؛احمد مسجد جامعی و مهدی چمران.در جدول زیر اعضای شورای شهر در گفت وگو با رسانه ها کاندیدای مورد نظر خود را برای ریاست شورای شهر اعلام کرده اند.اعضای اصلاح طلب شورای شهر مسجد جامعی را برای ریاست انتخاب کردند و برخی اصولگرایان هم بر روی ریاست قبلی شورای شهر یعنی چمران تاکید دارند:

ردیفنام و نام خانوادگیاصلاح طلباصولگراائتلافنام کاندیدای مورد نظر
1-مهدی چمران *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
2-علیرضا دبیر *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
3-حسین رضازاده *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت-
4-احمد مسجد جامعی* نخبگان شورای شهراحمد مسجد جامعی
5-حبیب کاشانی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
6-هادی ساعی *فراگیر آبادگراناحمد مسجد جامعی
7-مرتضی طلایی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
8-پرویز سروری *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
9-رضا تقی پور *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
10-عباس شیبانی *آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
11-الهه راستگو* آبادگران شورای شهراحمد مسجد جامعی
12-اسماعیل دوستی* متخصصین مدیریت شهریاحمد مسجد جامعی
13-احمد دنیامالی**پیشرفت و عدالت ایران اسلامی-
14-محمد مهدی تندگویان* متخصصین مدیریت شهریاحمد مسجد جامعی
15-محمد سالاری* متخصصین مدیریت شهریاحمد مسجد جامعی
16-فاطمه دانشور* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
17-احمد حکیمی پور* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
18-رحمت الله حافظی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامی-
19-اقبال شاکری* خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
20-محمد حقانی* متخصصین مدیریت شهریاحمد مسجد جامعی
21-مجتبی شاکری *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفتمهدی چمران
22-ابوالفضل قناعتی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
23-عبدالحسین مختاباد* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
24-معصومه آباد *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
25-غلامرضا انصاری* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
26-عباس جدیدی *زاگرسیان ایران اسلامی-
27-عبدالمقیم ناصحی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - آبادگران ایران اسلامیمهدی چمران
28-محسن پیرهادی *خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت - پیشرفت و عدالت ایران اسلامیمهدی چمران
29-محسن سرخو* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
30-مسعود سلطانی‌فر* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی
31-ولی الله شجاع‌پوریان* اصلاح طلباناحمد مسجد جامعی

حاشیه های معارفه سخنگوی زن وزارت خارجه

$
0
0
مراسم تودیع و معارفه سخنگویان پیشین و جدید وزارت امور خارجه کشورمان، ظهر روز یکشنبه با حضور محمدجواد ظریف وزیر خارجه و جمعی از معاونان ومدیران کل این وزارتخانه برگزار شد.

این مراسم که با استقبال زیاد خبرنگاران داخلی و خارجی مواجه بود در تالار آیینه وزارت خارجه برگزار شد.

ظریف، عراقچی، مهمان‌پرست و افخم در محل سخنرانی حاضر شدند.

سیدعباس عراقچی اولین سخنران این مراسم بود. گفت که خواسته است اولین سخنران باشد؛ زیرا این جلسه در واقع جلسه تودیع و معارفه آقای مهمان‌پرست و سرکار خانم افخم است؛ از این جهت که وظیفه ریاست مرکز دیپلماسی رسانه‌ای و عمومی و سخنگویی وزارت خارجه در بیش از سه سال گذشته بر عهده دوست و همکار بسیار عزیزم آقای مهمان‌پرست بوده و من فقط در یک دوره چهار پنج ماهه انجام وظیفه کرده‌ام.

وی تجربه همکاری‌اش با رسانه‌ها را «گرانقدر» توصیف کرد و گفت: کار دیپلمات بدون کار خبرنگار کامل نیست.

عراقچی در ادامه به تماس‌های مکرر خبرنگاران با وی برای پیگیری اخبار و مواضع وزارت خارجه اشاره کرد و البته به شوخی گفت که «از همه خبرنگارانی که در این مدت من مزاحم آن‌ها بوده‌ام و آ‌ن‌ها مزاحم من بوده‌اند تشکر می‌کنم. خبرنگاران زیاد مزاحم می‌شدند؛ اما به شخصه از این‌که خبرنگاری کار خود را به صورت حرفه‌ای انجام می‌دهد، لذت می‌بردم. مشخصه خبرنگار؛ سمج بودن و پیگیری‌ها و مزاحمت‌هایش برای سیاستمداران و مدیران است؛ بنابراین هرچه بیشتر خبرنگاری سماجت می‌کرد و تلفن می‌زد و یا مزاحم می‌شد بیشتر لذت می‌بردم از این جهت که کار حرفه‌ای خود را انجام می‌دهد.»

سخنان عراقچی خنده حاضران را به همراه داشت.

وی در پایان توصیه‌ای هم به سخنگوی جدید وزارت خارجه کرد و البته با لحنی که به شوخی نزدیک بود گفت که «تولد هیچ نوزادی را تبریک نگویند!» توصیه‌ای که یادآور برخی انتقادات از او به سبب پاسخش به پرسش یکی از خبرنگاران خارجی در نشست هفتگی سخنگویی بود. زمانی که با تبریک تولد ولیعهد انگلیس گفته بود ابعاد روابط دو کشور پیچیده‌تر از آن است که این موضوعات تاثیری در آن بگذارد؛ گرچه تبریک عراقچی به تولد این نوزاد محوریت بیشتری در رسانه‌ها یافت.

در ادامه این مراسم، ‌رامین مهمان‌پرست نیز که بیش از سه سال مسوولیت سخنگویی و ریاست مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت خارجه را برعهده داشت گفت: نشست امروز در واقع یک جلسه خانوادگی است؛ زیرا وزارت خارجه و رسانه‌ها در واقع یک خانواده هستند.

وی گفت که بهترین لحظات کاری‌اش در دوران زندگی‌ همین دوره سخنگویی و ارتباطش با رسانه‌ها بوده است.

در ادامه محمد جواد ظریف انتخاب مرضیه افخم را آغاز واقعه مهم و تاریخی در وزارت خارجه عنوان کرد.

وقتی ظریف گفت که «خانم افخم باید کار دو مرد را انجام دهد؛ زیرا در چند ماه گذشته مسوولیت مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای و همچنین سخنگویی برعهده دو مرد بوده است»، این سخن باعث خنده حاضران شد.

ظریف گفت: عراقچی در دوران مسئولیت خود رابطه بسیار مثبت با رسانه ها داشته و خطاب به خبرنگاران افزود: پستی در وزارت امورخارجه نمانده که شما ننوشته باشید آقای عراقچی قرار است آن پست را در وزارت خارجه بگیرد اگر همین طور ادامه دهید فکر می کنم کم کم پست وزیر را نیز به آقای عراقچی بدهید. این امر نیز موجب خنده حضار شد.

وی پس از سخنان خود حکم سخنگویی را به مرضیه افخم تحویل داد و با اهدای لوح‌هایی جداگانه از تلاش‌های مهمان‌پرست و عراقچی نیز تقدیر کرد.

افخم هم در ابتدای سخنانش از ظریف تشکر کرد و گفت که از حسن نظر و پیگیری و پافشاری او در اعمال و اجرای نظر کارشناسی تشکر می‌کنم. امیدوارم پاسخ اعتماد و نظر خوبی که به من دارند را به خوبی داده باشم.

وی همچنین یادی از علی‌اکبر صالحی وزیر خارجه پیشین کرد و گفت که حضور ایشان حضور کوتاهی بود اما آرامش را به نوعی به بدنه وزارت خارجه بازگرداند.

وی در عین حال گفت که تشکر دیگرش از دکتر آصفی و سایر مدیرانی است که در این سال‌ها با آن‌ها ارتباط کاری داشته و فرصت‌های زیادی برایش فراهم کردند.

مردوخی، یکی از خبرنگاران حاضر در مراسم نیز اشعاری در وصف سخن و سخنگویی سروده بود که با صدای بلند آن را در جمع خواند.

با پایان مراسم، ظریف محل نشست را ترک کرد و از خبرنگاران خواست برای پیگیری مواضع وزارت خارجه با او تماس نگیرند و منتظر بمانند تا مواضع وزارت خارجه از طریق سخنگوی این وزارتخانه اعلام شود.

ازدحام خبرنگاران داخلی و خارجی در اطراف سخنگوی جدید وزارت خارجه بسیار زیاد بود و او تا لحظه ترک سالن به پرسش‌های خبرنگاران مبنی بر مواضع وزارت خارجه درباره تحولات سوریه پاسخ می‌داد.

عراقچی نیز هنوز در حاشیه این مراسم مورد توجه خبرنگاران و تصویربرداران خارجی بود.

در این نشست حسن قشقاوی و محمد حسینی، سخنگویان پیشین وزارت خارجه هم حضور داشتند.

جمعی از مدیران و کارشناسان اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه نیز در این مراسم شرکت کردند.

شریفی‌صدر، دیپلمات زن ایرانی که گفته می‌شود قرار است به عنوان سفیر ایران انتخاب شود نیز در این مراسم حضور داشت.

دروغ های بزرگ سیاسی در صد سال گذشته

$
0
0

آن‌گونه که الیوت گفته چرخ سیاست بدون دروغ نمی‌چرخد. تاریخ سیاست جهان نشان می‌دهد که دروغ گفتن و فرزندانش مانند خیانت به عهد، دبه کردن و فریفتن افکار عمومی، به صورت مداوم تکرار شده است.

به گزارش اعتماد، اینجا ده دروغ بزرگ سیاسی صد سال اخیر را بازگو می‌کنیم. دروغ‌هایی که گاهی بهانه‌یی برای شروع جنگ‌های مرگبار بوده‌اند؛ گاهی محملی برای سربه نیست کردن مخالفان و گاهی هم برای لاپوشانی کردن روابط عاشقانه:

اول؛ هیتلر و شروع جنگ جهانی دوم:بهانه هیتلر برای حمله به لهستان و شروع جنگ جهانی دوم دروغ بود. آلمان نازی ادعا کرد گروهی از سربازان لهستانی به یک ایستگاه رادیویی درون لهستان حمله کرده‌اند. در حقیقت حمله‌یی از جانب لهستان به داخل خاک آلمان رخ نداده بود. این اتفاق کار خود واحدهای اس اس بود که لباس سربازان لهستانی را پوشیده بودند.

دوم؛ استالین و کشتار جنگل کاتم در لهستان:پس از حمله آلمان به لهستان، شوروی هم به لهستان حمله کرد. قریب به سی هزار سرباز و افسر لهستانی اسیر جنگی که گمان می‌رفت احساسات دوستانه‌یی به شوروی ندارند در جنگل کاتم تیرباران شدند. استالین و مقامات شوروی با رد مسوولیت خود، وانمود می‌کردند این افراد توسط آلمانی‌ها تیرباران شده‌اند.

سوم؛ محاکمات استالینی:محاکمات استالینی در سراسر سال‌های دهه 1930 و 1940 که در شوروی و سپس دیگر کشورهای اروپای شرقی برگزار شد هم یکی از بارزترین جلوه‌های دروغ در سیاست بود. حکومت، متهمان، قضات و شهود دروغ می‌گفتند و از افکار عمومی می‌خواستند تا این دروغ‌ها را باور کنند. از توطئه برای ترور رهبر کبیر تا جاسوسی برای بیگانگان و از خرابکاری در مسیر پیشرفت‌های خلق تا نفع‌طلبی خرده بورژوامسلکانه. تنها معدود کسانی بودند که در دادگاه‌های نمایشی دروغ‌ها را «دروغ» خواندند.

چهارم؛ کندی و حادثه خلیج خوک ها:پس از سقوط حکومت باتیستا، سی.‌ای.‌ای برنامه‌یی را برای ساقط کردن حکومت کاسترو از طریق مسلح کردن و آموزش مخالفان کوبایی آغاز کرد. عملیات جنگل شمالی در 1962 با پیاده شدن نیروهای ضدانقلابی کوبایی در خاک این کشور به سرعت با شکست روبه رو شد. کندی رییس‌جمهور وقت آمریکا حقیقت درباره مسوولیتش در این ماجرا را نگفت.

پنجم؛ جانسون و شروع جنگ ویتنام:حادثه خلیج تونکن از سوی لیندون جانسون بهانه شروع جنگ ویتنام اعلام شد. اما حقایقی که بعدا افشا شد نشانگر آن بود که حادثه در خلیج تونکن به نحوی که آمریکا ادعا می‌کرده نبوده است. افشای نوارهای مکالمات شخصی جانسون و مک نامارا حاکی از آن بود که کل ماجرا مانند یک پرونده‌سازی و دروغ‌پردازی بوده است.

ششم؛ نیکسون و ماجرای واترگیت:رییس‌جمهوری که در برابر دوربین‌ها خود را از ماجرای جاسوسی از مقر حزب دموکرات در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری تبرئه کرد گمان نمی‌کرد توسط یک افسر اف. بی.‌ای به دام بیفتد. اطلاع دقیق نیکسون از سوءاستفاده از امکانات سی.‌ای.‌ای برای اهداف انتخاباتی‌اش، توسط دو خبرنگار نیویورک تایمز ریچارد برنشتاین و باب وودوارد پیگیری شد و نیکسون که رسوا شده بود، تحت فشارکنگره به سبب دروغگویی‌اش وادار به استعفا شد.

هفتم؛ ریگان و ماجرای ایران کنترا:ریگان هم به سبب دروغگویی صریح به مردم و نمایندگان کنگره تا مرز سقوط پیش رفت. فروش مخفیانه سلاح به ایران که رابطه با آن مطابق قوانین کنگره ممنوع بود و انتقال وجوه حاصل از فروش سلاح به شورشیان ضد دولت چپ‌گرای نیکاراگوئه موسوم به کنتراها، دامن ریگان را گرفت. ریگان که دروغ گفته بود بعدا عذرخواهی کرد. او گیر نیفتاد اما کوچک‌ترهایی مثل سرهنگ اولیور نورث روانه حبس شدند.

هشتم؛ کلینتون و رابطه با مونیکا لوینسکی:دروغگویی در برابر تلویزیون و خطاب به مردم برای کلینتون در رابطه با رابطه شخصی‌اش با یک دستیار جوان کاخ سفید مونیکا لوینسکی رخ داد. مدتی بعد که تحقیقات کنگره و اف.بی.‌آی پرده از دروغگویی کلینتون برداشت او به دروغگویی‌اش اعتراف کرد. رای‌گیری برای برکناری او هم با خوش‌شانسی به خیر گذشت.

نهم؛ جورج بوش، تونی بلر و سلاح‌های کشتار جمعی عراق:سال 2003 عملیات نظامی بزرگی برای ساقط کردن صدام دیکتاتور عراق که بلر و بوش مصرانه او را دارای سلاح‌های کشتار جمعی معرفی می‌کردند انجام گرفت. جنگی بزرگ و طولانی با چند صد میلیارد دلار هزینه و قریب به پنج هزار کشته برای ائتلاف. اما مشخص شد صدام سلاح‌های کشتار جمعی خود را پاکسازی کرده و این بوش و بلر بوده‌اند که دروغ گفته‌اند.

دهم؛ بنیامین نتانیاهو و بمب هسته‌یی ایران:نتانیاهو که دوستانش او را «بی بی» صدا می‌کنند به جد بر آن است که ایران در حال ساخت سلاح هسته‌یی است و هر وسیله‌یی باید برای ممانعت از این دستیابی به کارگرفته شود. البته در خود اسراییل کسی شک ندارد که دروغی که نتانیاهو می‌گوید علاوه بر کسب حمایت و کمک‌های بیشتر از امریکا برای لاپوشانی اشغالگری سرزمین‌های فلسطینی، شهرک‌سازی بیشتری و یهودی‌سازی مضاعف سرزمین‌های اشغالی است. مطابق با نقاشی نتانیاهو که از آن در گالری مجمع عمومی ملل متحد پرده‌برداری کرد، ایران حتی به یک دهم مرحله‌یی که او ادعا می‌کند نزدیک نشده است.

بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو+تصاویر

$
0
0
ساعت 3:30 صبح روز پنجم اوت سال 1962 پرستار مرلین مونرو از خواب بیدار می شود و متوجه می شود هنوز چراغ اتاق خواب او روشن است. در نتیجه تصمیم می گیرد سر و گوشی آب دهد، تا ببیند ماجرا از چه قرار است ولی وقتی چند بار در می زند و جوابی نمی شنود، به سمت پنجره اتاق خواب می رود و او را می بیند که روی تختخوابش افتاده است؛ لحظه ای با خود فکر می کند: «حتما اتفاقی افتاده». از این رو به دکتر گرینسون، روانپزشک مونرو، و دکتر انگلبرک، پزشک شخصی او زنگ می زند و آنها را باخبر می کند.

به گزارش چلچراغ ، دکتر گرینسون در ساعت 3:30 خود را به آپارتمان مونرو می رساند و می فهمد که او مرده است، سپس دکتر انگلبرگ وارد می شود و مرگ او را اعلام می کند. در گزارش پزشک قانونی آمده است دلیل مرگ او مسمومیت شدید به واسطه مصرف بیش از حد باربیتورات - نوعی مسکن خواب آور - بوده است.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
مرلین مونرو در روزهای پایانی عمرش از بیماری افسردگی رنج می برد؛ به همین خاطر بلافاصله نظریه های گوناگونی درباره مرگ او شکل گرفتند. عده ای عقیده داشتند برای رهایی از دردش مقداری بیش از اندازه معمول از قرص های آرام بخشش را استفاده کرده و به قولی اوردز کرده. عده ای هم می گفتند به خاطر افسردگی شدیدش دست به خودکشی زده. و دسته سوم هم، که بخشی از آنها حتی بازپرس های قضایی بودند، پا را فراتر گذاشتند و تئوری قتل او را پیش کشیدند.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
با وجود تمام این نظریه پردازی ها درباره مرگ مشکوک این بازیگر آمریکایی، نکته این بود که او دیگر نبود؛ مرلین مونرو، با وجود اینکه می توانست سال ها در سینمای آمریکا، که خود محصول آن سینما بود همچون ستاره ای بی همتا بدرخشد، در سن 36 سالگی با تمام این زرق و برق ها خداحافظی کرده و از او چیزی جز جسدی، و تا امروز چیزی جز نظریه هایی نه چندان معتبر درباره مرگش - یا شاید کشته شدنش -به جا نمانده بود. بازیگری که به واسطه زیبایی اش، و کمتر برای هنر بازیگری اش، بدل به چهره مهمی در سینمای هالیوود شده بود، حالا توسط همین سیستم مخوف سرمایه محور بلعیده شده و دیگر، دست کم، از چشم چرانی های مردانه مرسوم در هالیوود در امان بود.

صحبت درباره مرگ مرلین مونرو ما را هم درباره این نظریه ها دچار شک کرد و از آنجا که این پرونده هنوز باز است و قابل بحث، تصمیم گرفتیم از منابعی که در اختیار داشتیم، استفاده کنیم و گزارشی از آن تهیه کنیم و هر کس بنا به تئوری ای که از مرگ او عقیده دارد، سعی می کند آن را اثبات کند.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
خط زمانی واپسین روز

17:00

روانپزشک مرلین، دکتر گرینسون پس از یکی دیگر از جلسات درمان افسردگی مرلین، خانه او را ترک کرد.

بین 19:00 تا 19:15

جو دی ماجیو در تماس تلفنی با او درباره ازدواجشان صحبت کرد.

بین 19:30 تا 19:45

پیتر لافورد برای دعوت شام با مونرو تماس می گیرد.

20:00

لافورد با یونیس مورای تماس می گیرد و از او می خواهد به مرلین سر بزند.

22:00

مورای پشت در اتاق خواب مونرو می رود و شهادت می دهد نور اتاق او را از زیر در دیده و نخواسته مزاحم او شود.

00:00

مورای دوباره متوجه نور زیر در می شود و چند بار در می زند اما پاشخی نمی گیرد.
 
1:00

پیتر لافورد توسط وکیل مونرو باخبر می شود که او در اثر اوردز مرده است.

3:00

یونیس مورای به دکتر گرینسون زنگ می زند؛ او هنوز نتوانسته مونرو را بیدار کند.

3:40

دکتر گرینسون می رسد و سعی می کند با شکستن در وارد اتاق شود ولی نمی تواند. بنابراین پنجره اتاق را می شکند و وارد می شود. او به دکتر اِنگلبرگ زنگ می زند.

4:30

پلیس باخبر می شود، مورای و دو دکتر را بازگویی می کند و اعلام می کند ساعت مرگ حدود 12:30 شب بوده.

5:40

مامور کفن و دفن می رسد و می گوید حالت جسد نشان می دهد مرگ بین 21:30 تا 22:30 بوده، این زمان بعدا تغییر کرد تا با گفته های شاهدان همخوانی داشته باشد.

6:00

مورای داستانش را عوض می کند و می گوید نیمه شب به تختخواب برمی گردد و او وقتی دکتر گرینسون ساعت سه زنگ زد بیدار شد. هر دو دکتر هم داستانشان را تغییر دادند و گفتند مونرو ساعت 3:50 مرده است.


قتل

مرلین مونرو اوایل سال 1962 از طریق پیتر لاوفورد بازیگر، داماد خانواده کندی، با برادران کندی آشنا شد. او، با این رابطه، به شدت تحت نظر اف بی آی قرار گرفته بود و حتی شایعه شده بود که باندهای خلافکاری مثل مافیا هم او را زیر نظر گرفته بودند؛ بدون اینکه خودش بفهمد درگیر چه بازی خطرناکی شده است. در این دوره بود که افسردگی مرلین مونرو شدت گرفت و چندین بار بر اثر استفاده بیش از حد داروهایش دچار مسمومیت شد ولی دکترهایش به موقع او را نجات داده بودند. گرینسون بارها از رابطه مونرو با کندی ها اظهار نگرانی کرده بود.

رابطه مونرو با رابرت کندی بیشتر بود، ولی به شکل متناوب جان کندی هم او را در خانه خواهرش ملاقات می کرد. حتی شماره تلفن خصوصی به او داده بود تا در مواقع لزوم به او دسترسی داشته باشد. مرلین امیدوار بود جان از همسرش جدا شود و با او ازدواج کند. سامرز، مشاور کندی، می گوید مرلین خودش را به عنوان «بانوی اول» در آینده تصور می کرد.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
آخرین حضور برجسته مرلین مونرو در انظار عمومی به بهار 1962 باز می گردد که او در مراسم جشن تولد جان کندی در سالن مدیسون اسکوئر گاردن بر صحنه ظاهر شد و ترانه «تولدت مبارک، آقای رئیس جمهور» را در حضور کندی اجرا کرد؛ شیوه عجیب اجرای مونرو در این ترانه برای اولین بار شایعات را درباره رابطه آن دو سر زبان ها انداخت و مردم را به واکنش واداشت؛ طوری که کندی، با تلخی، از او برای اجرای این آهنگ تشکر کرد.

زنگ خطر رسوایی برای کندی به صدا درآمده بود، پس از آن بود که به مرلین گفته شد باید تمام تماس هایش را با کندی قطع کند. در همین دوره، چندین پروژه سینمایی خوب به او پیشنهاد شد و دوباره کمی هیجان وارد زندگی اش شد. علاوه بر آن، یک هفته پیش از مرگش، مرلین برای تعطیلات کنار دریاچه تاهو رفت و آنجا با جو دی ماجیو، بازیکن معروف بیسبال آشنا شد و قرار شد با هم ازدواج کنند. کندی ها آنجا یک قلچماق را فرستاده بودند تا رفتارهای مونرو را زیر نظر داشته باشد تا درباره رابطه اش با آنها دست به خطایی نزند.

در شب مرگش، مرلین ساعت 18:30 با آرایشگرش تلفنی صحبت کرده بود و او ادعا می کندن که مرلین به او گفته اسرار خطرناکی را درباره کندی ها می داند. یکی از دوستان دیگر مرلین که حوالی ساعت 9:30 با او صحبت کرده، ادعا می کند مرلین به او درباره «چیز شگفت انگیزی که تمام دنیا را شگفت زده خواهد کرد» گفته بود و پس از آن گوشی را بدون اینکه قطع کند، روی میز گذاشته بود چون جلوی در آپارتمان مرلین سروصدا می آمد.

کسی که جسد مرلین را بین ساعت 5:30 تا 6:00 صبح به سردخانه برده بود، اشاره کرده که «جمود نعشی آغاز شده بود» و احتمالا مرگ بین ساعت 9:30 تا 11:30 بوده. وقایعی که بین 9:30 تا 10:30 شب اتفاق افتاده همچنان اسرارآمیز باقی مانده اند. در شب حادثه یونیس و دامادش، جفری در خانه مرلین بودند. جفری ادعا می کند بین 9:30 تا 10 شب رابرت کندی همراه دو مرد ناشناس به آپارتمان مرلین آمدند و به آنها دستور دادند خانه را ترک کنند.

آنها به خانه همسایه ای رفتند و وقتی این مردان خانه را حدود 10:30 ترک کردند، به آپارتمان برگشتند. جفری، داماد یونیس، اظهار کرده بود که مرلین را دیده بود که دمر روی تخت دراز کشیده و چیزی شبیه گوشی تلفن در دستش داشت. اینجا تناقض ها شروع می شود؛ جفری می گوید مرلین در آن لحظه شبیه مرده ها بود و بنابراین یونیس با اورژانس تماس گرفته تا آمبولانس بیاید.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
لافورد آنها را آنجا دیده که عصبی و ناراحت بودند ولی راننده آمبولانس می گوید «صبح زود به خانه مرلین مونرو رفته». مدیر اورژانس هم اظهار کرده که وقتی آمبولانس رسیده، مرلین به دلیل مصرف بیش از حد قرص خواب، در کما بوده.

هر چند یکی از زندگی نامه نویس های او از زبان مشاور مطبوعاتی اش می گوید که او حدود 10 شب مرده و برای اینکه خبر به روزنامه ها درز نکند و کارها را جفت و جور کنند، اینگونه وانمود کرده اند. سامرز اظهار می کند که جسد مرلین به خانه اش برگردانده شده تا جلوی پخش شدن شایعات را درز بگیرند.

یکی از همسایه های مرلین، الیزابت پولارد هم حرف جفری را مبنی بر اینکه رابرت کندی همراه دو مرد ناشناس، که کیف پزشکی سیاهی را همراه خود داشتند، حدود ساعت شش به خانه مرلین رفته اند، تایید کرده ولی این ادعا در پرونده بازپرسی پلیس ثبت نشده است. پلیس می گوید چون داستان او «انطباق زمانی» نداشته، آن را از پرونده خارج کرده اند.

وقتی جسد مرلین مونرو پیدا شد، در بدنش آنقدر باربیتورات و کلرال هیدرات داشت که می توانست سه نفر را بکشد. این مقدار برابر 60 قرص خواب بود ولی هیچ لیوان آبی کنار تختش نبود و موقع کالبدشکافی اش هم قرصی در معده اش پیدا نشده بود بنابراین دارو می توانست بر اثر تزریق وارد بدنش شده باشد - هر چند نشانه از از سوزن روی بدنش نبود - یا با زور و از طریق دهانش.

پنج روز بعد از مرگ، وقتی افسر پرونده مونرو درخواست کرد که آزمایش های دیگری انجام دهد، فهمید که تمام نمونه های موجود درباره مرگ او از بین رفته است. سانفرانسیسکو کرونیکل در روز 10 اوت درباره «فشارهای عجیبی روی پرونده از افرادی که با مرلین مونرو در چند هفته آخر زندگی اش ارتباط نزدیکی داشته اند» گزارشی نوشت، ضمن اینکه یکی از کارمندان اداره تلفن ادعا کرده بود که تمام تماس ها و گفتگوهای تلفنی او توسط «مردهایی با لباس مشکی» ضبط و توقیف شده اند. اسلاترز هم در کتابش می گوید مرلین در تابستان 1962 تهدید کرده بود که نشست مطبوعاتی بگذارد و «تمام این چیزهای لعنتی را فاش کند».


خودکشی

مادر مرلین، در سنین کودکی او، در بیمارستانی روانی بستری بود. پدرش هم پیش او نبود، هر چند مرلین بارها تلاش کرده بود او را پیدا کند؛ تلاشی ناموفق! در هشت سالگی دادگاه حکم عدم کفایت مادرش را صادر کرد و مرلین به یتیم خانه فرستاده شد. در 11 سالگی خانواده ای او را به فرزندخواندگی پذیرفت اما متاسفانه در همسایگی شان مردی بود که او را چندین بار مورد آزار قرار داده بود.

او برای نگهداری از خانواده ای به خانواده دیگر سپرده می شد، بی خبر از اینکه مادرش خودکشی کرده. سال های جوانی او هم شادتر از کودکی اش نگذشت. سه ازدواج ناموفق و بدون هیچ فرزندی. دو بار سقط جنین برای مرلین که عاشق بچه بود، حسرت مادر شدن را بر دلش گذاشت.

شوهر آخرش، آرتور میلر، او را اینگونه توصیف کرده بود: «اندوهگین ترین دختری که تا به حال دیده ام.» در سال 1955 لی استراسبرگ، مربی بازیگری مرلین، او را به روان درمانی تشیوق کرد. سال 1962 مدت کوتاهی در درمانگاه روانپزشکی بستری بود و پس از آن هفته ای پنج بار جلسه روان درمانی با پزشک مخصوصش، رالف گرینسون، داشت.
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو
روز حادثه مرلین بیشتر وقتش را با روانپزشکی گذراند. گرینسون، چون تغییر محسوسی در حال بیمارش مشاهده کرده بود، برایش باربیتورات تجویز کرد. مرلین اگرچه برای شام به خانه پیتر لافورد دعوت شده بود ولی نرفت. با اینحال باز هم لافورد با او تماس گرفت تا او را به رفتن راضی کند. به گفته لافورد، مونرو، بی حوصله، طوری که انگار گیج و غمگین باشد به تماس او جواب داد، سپس بدون مقدمه از پیتر خواست تا از جانب او با جک و خود پیتر خداحافظی کند! و پیش از اینکه پیتر خداحافظی کند، گوشی را قطع کرد.

وقتی پیتر دوباره شماره را گرفت، یکسره بوق اشغال می زد. (البته بعدا وقتی پلیس ریز مکالمات مونرو را بررسی کرد، متوجه شد شماره پیتر در ساعت 19:30 آخرین شماره ای بود که با مونرو تماس گرفته) گویی مرلین مونرو دیگر نمی خواست جواب تلفن هایش را بدهد و به همین خاطر تلفن را اشغال کرده بود. قرار بود فردای آن روز با خانم مورای برای گردش به ساحل بروند، اما مرلین آن شب بدون دلیل به مورای گفت برنامه فردا لغو است و خیلی زود برای خواب به اتاقش رفت.

علت مرگ مرلین مصرف بی اندازه مسکن خواب آور بوده است. سالی که او مرد، خودکشی در هالیوود هنوز عمل قبیحی بود، برای همین بسیاری سعی کردند با دامن زدن به شایعه قتل، او را تبرئه کنند اما در حقیقت زندگی او به گونه ای بود که کسی مانند او را، که کودکی غمباری داشته و مورد آزارهای فراوانی قرار گرفته، به سمت خودکشی سوق بدهد.

او عزت نفس پایینی داشت. اخیرا طلاق گرفته بود. سابقه بیماری روانی و خودکشی هم داشت. به همه اینها مشکلات خواب را هم اضافه کنید. اگرچه در دنیای بیرون بسیار محبوب بود اما در دنیای درون خودش غمی عمیق داشت. در هالیوود از خودکشی های ناموفق او خبر داشتند. هر بار پس از شکستی، احتمالا برای جلب توجه، خودکشی می کرد.

اولین خودکشی او در 18 سالگی پس از طلاق، و خودکشی بعدی در سال 1950، وقتی رابطه اش با جانی هاید به هم خورد، صورت گرفت. عکس العمل او پس از جدایی از میلر هم همین بود. با هر شکست، احساس آشنای تنهایی و طردشدگی، که در کودکی تجربه کرده بود، به سراغ مرلین بیچاره می آمد.

کمی پیش از شب چهارم اوت از جانب رابرت کندی پس زده شده بود و بعضی ها حدس می زنند دلیل افسردگی و خودکشی او همین بوده. او، در دفترچه خاطراتش نوشته: «کمک! کمکم کنید. زندگی به من رو کرده، ولی من فقط دلم می خواهد بمیرم.»

مرلیک شدیدا به مسکن ها عادت کرده بود و یک بار هم برای روانشناسش نوشته بود: «چند وقت پیش 10 قرص سکونال و 10 قرص تیونال (نوعی خواب آور) با هم خوردم تا برای همیشه خودم را راحت کنم. این چیزی بود که آن موقع می خواستم.»
بررسی مرگ مبهم مرلین مونرو

با اینکه هفته پیش از آن، 50 کپسول کلروهیدرات خریده بود و روز پیش از حادثه 25 قرص باربیتورات با نسخه پزشکش گرفته بود، آن شب به دوستش تلفن زد و از او خواهش کرد برایش قرص خواب بیاورد. چند ساعت بعد شیشه های خالی دارو اطراف جسدش پیدا شدند. هیچ اثری از خشونت روی جسد یا اطراف محل حادثه مشاهده نشد. در کالبدشکافی آثار باربیتورات در کبدش و کلروهیدرات در خونش گزارش شد.

نامه ای که مرلین روی برگه یادداشت هتل «بل ایر» به معلمش، لی استراسبرگ، نوشته بود: «من شکست خوردم ... نمی توانم عزمم را جزم کنم. فکر کنم همه چیز دست به دست هم داده تا نتوانم تمرکز کنم...» چند خط پایین تر نومیدانه ادامه داده: «اولین باری که پای صحبت های تو در استودیو نشستم، گفتی تنها چیزی که بین هنرمند و خودکشی وجود دارد، تمرکز است ... اراده من همیشه ضعیف بوده اما دیگر هیچ چیز را نمی توانم تحمل کنم... شاید به نظرت دیوانه بیایم، واقعا هم دارم دیوانه می شوم... می دانی تا جلوی دوربین ظاهر می شوم، تمرکزم و هر چه یاد گرفتم از ذهنم می پرد... احساس می کنم اصلا جزو انسان ها نیستم.»


اووردُز

با وجود نشانه های منطقی اوردز مرلین مونرو و گفته روانپزشک خودش، هنوز باور عمومی بر این است که مرلین به واسطه رابطه اش با کندی و به دلایل سیاسی کشته شده؛ حتی عده کمی برای مرگ نماد زیبایی هالیوود مرگ سخیف خودکشی را برگزیده اند، چه برسد به اووردوز! چه گروه هایی که برای تحقیق و تفحص نیامدند و روزها و حتی سال ها شبانه روزی وقت صرف نکردند؛ مثلا بی بی سی که گروه مخصوصی از افراد مجرب و کارآگاه را مامور کرده بود برای این کار. خلاصه که این زیبای مرده که دیگر خفته نبود، مرگش هم جاروجنجالی به پا کرد که هنوز گرد و خاکش فروکش نکرده؛ مرگی پرسروصدا در حد و اندازه مرلین مونرو.

حالا می رسیم به دلایلی که چرا مرگ مرلین مونرو اووردز بوده و جار و جنجالی که کاملا از روی حساسیت به این شخصیت به وجود آمده. مرلین مونرو مدتی از افسردگی رنج می برد و قابلیت نه چندان زیاد او در بازیگری و تنش های فراوان در سر صحنه های فیلمبرداری، به این حالات ناآرامش دامن می زده. از این ناراحت بوده که او را تنها یک بلوند احمق زیبا بدانند. حتی سابقه چند مورد خودکشی هم در اوج ناراحتی های عاطفی و کاری اش گزارش شده بود اما به شیوه های مختلف و فضاهای متفاوتی. حتی روانپزشکش در یکی از مصاحبه ها ادعا کرده بود که به نظرش مرلین با هدف مردن دست به خودکشی نمی زد.

چند روز پیش از مرگ، مرلین به درخواست خودش و در پی بی خوابی های مکرری که داشته، تقاضای قرص خواب از دکترش می کند. باربیوتورات، قرص آرام بخشی است که میزان خطرناک بودن آن به آستانه تحمل و وضعیت بدنی بیمار برمی گردد و باید با احتیاط و با مقدار مشخص استعمال شود.

شکایت مرلین از بی خوابی های مکررش حتی به دوستان و اطرافیان نکته ای بود که پس از مرگ مرلین زیاد دیده نشد و در واقع نخواستند که دیده شود. این عذاب باعث شد که با توجه به وضعیت نه چندان مطلوب بدنی و روانی مرلین، دکتر روانپزشکش این قرص را برایش تجویز کند. (یعنی دکتر با توجه به خطرات قرص و شرایط روحی مرلین این قرص را برایش مناسب می دانست و مرلین سر خود آن را نخریده.)

حالا می رویم به روز مرگش. تمام کسانی که در آن روز و روز گذشته با او در ارتباط بودند، جمله و کلام صریحی از او که بوی ناامیدی و کلافگی داشته باشد، نشنیدند؛ جز یک چیز مشترک، بی خوابی! با این وضعیت روحی کاملا طبیعی است که بخواهد مقدار بیشتری از قرص را مصر فکند بلکه بتواند یک شب راحت بخوابد. هیچ نوشته ای یا نشانه ای از خداحافظی یا توصیه ای از مرلین که خودکشی او را اثبات کند، وجود نداشته.

حتی با بررسی تئوری قتل و سیاسی بودن ماجرا هم انتظار داریم دوستان عزیز قاتل یکی دو نمونه صحنه سازی بکنند که خودکشی جلوه کند، نه اینکه بدن بی جان زیبای خفته هالیوود را در حالی که تلفن دستش است، پیدا کنند. بعدا معلوم شد که پسرخوانده مرلین پشت خط بوده و این را هم اضافه کنم که کسی که مقدار بی رویه ای از باربیوتورات مصرف کند، ابتدا کمی ناهوشیار می شود و تکلمش دچار ضعف می شود، پس با توجه به بلایی که سر خودش آورده و توصیه های اکید دکترش طبیعی است که بفهمد و کمک بخواهد، نه از مستخدمش، که توان داد زدنش را ندارد، بلکه از نزدیکترین جا؛ تلفن!

حالا که نگذاشتیم مرلین مونروی افسانه ای یک زندگی معمولی را تجربه کند، دست کم بگذاریم مرگ معمولی خودش را داشته باشد، شاید بتواند بالاخره آنجا از شر آدم ها خلاص شود و یک خواب آرام را تجربه کند؛ بدون قرص خواب!

مراسم خاکسپاری مرلین مونرو در گورستان «وست وود» در غرب لس آنجلس، تنها با حضور 25 نفر و بدون تشریفات، توسط دی ماجیو انجام شد. علت مرگش هنوز با گذشت بیش از 50 سال معماست؛ شاید شبی روحش حقیقت را برای شعبان جعفری (شعبون بی مخ)، که در همان کنار خاک شده، تعریف کرده باشد.
 

دفاع ظریف از «مخالفت با جنگ» در فیس بوک

$
0
0
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه با انتشار متن جدیدی در صفحه شخصی خود در شبکه مجازی فیس بوک، از ایده "مخالفت با جنگ"، حمایت کرد.

ظریف این نوشته را در ادامه نوشته قبلی خود منتشر کرده است که به صورت مشروح از دلایل خود برای مخالفت با جنگ سخن گفته بود.

نوشته جدید ظریف در فیس بوک تا لحظه انتشار این خبر از سوی 10 هزار و 136 نفر لایک شده یا مورد تایید قرار گرفته است.

متن نوشته جدید ظریف این گونه است:


سلام دوستان
بحثی که مطرح کردم واقعا دغدغه بنده است که اگر نوشته های من در 6 سال گذشته که هیچ سمت دولتی نداشتم را هم بخوانید همین دیدگاه، را خواهید دید. لذا برخی دوستان که تلاش می کنند با انگ زدن مانع شکل گیری یک بحث مهم علمی و سیاسی شوند فقط به این سوال پاسخ دهند که اگر استفاده از زور را (صرف نظر از بهانه ها و توجیهات آن) بپذیریم، آیا تنها دست قدرتمندان را بازنگذاشته ایم که هر وقت منافع شان اقتضا کرد از آن استفاده کنند و مردم را به خاک و خون بکشند، منابع اقتصادی خودشان را نابود کنند و در دامی گرفتار شوند که به دور باطل ترور و خشونت می انجامد؟ آیا تا کنون حتی یک مورد را سراغ دارید که قدرتمندان برای منافع عمومی یا پاسداری از حقوق انسان ها هزینه سنگین جنگ را پذیرفته باشند؟

تمرین تیم ملی کشتی آزاد برگزار شد

$
0
0
تمرین عصر امروز تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در مسابقات جهانی برگزار شد.
 
به گزاارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین عصر امروز تیم ملی کشتی آزاد برای حضوری موفق در رقابت‌های جهانی زیر نظر رسول خادم و کادر فنی تیم برگزار شد.

احسان لشگری، مسعود اسماعیل‌پور و کمیل قاسمی استراحت داشتند و رضا یزدانی هم تمرینات ویژه و اختصاصی خود را زیر نظر رسول خادم انجام داد.

حسن رحیمی، مهدی تقوی و عزت‌الله اکبری تمرین قدرتی و سرعتی با وزنه را در دستور کار داشتند که این تمرینات زیر نظر غلامرضا محمدی، امیر توکلیان و رضا لایق برگزار شد.

در فاصله 15 روز مانده تا رقابت‌های جهانی تمرینات پرفشار آزادکاران رو به اتمام است و هفته آینده وارد فاز تازه‌ای خواهد شد.

پاپ خواستار دعا و روزه برای سوریه شد

$
0
0
رهبر کاتولیک‌های جهان با اشاره به کشتار غیرنظامیان در پی استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه خواستار دعا و روزه مردم جهان در یک روز مشخص برای سوریه شد.

به گزارش فرانس‌24، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان از جهانیان خواست تا روزی مشخص برای سوریه روزه بگیرند و دعا کنند.

وی گفت که خدا و تاریخ قضاوت خواهند کرد که چه کسی از تسلیحات شیمایی در سوریه استفاده کرده است.

رهبر کاتولیک‌های جهان امروز خطاب به هزاران تن از حاضرین برای مراسم مذهبی در واتیکان ابراز امیدواری کرد که گریه برای ورود صلح به قلب همه، به خلع سلاح منجر شود.

پاپ از حاضرین خواست تا 5 ساعت در میدان سنت‌ پیتر به شب‌زنده‌داری بپردازند و از جامعه جهانی خواست تا برای تحقق صلح تلاش کنند.

جنتی: رئیس ایرنا به زودی مشخص می‌شود

$
0
0
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تغییر مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامنی ،ایرنا، جزء مواردی است که در آینده‌ نه چندان دور انجام می‌شود.

به گفته وی به زودی فردی برای این مسئولیت مشخص می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا علی جنتی عصر یکشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران همچنین در پاسخ به این سوال که چه گزینه‌هایی برای این مسئولیت مطرح هستند،‌ گفت: قرار نیست گزینه‌ها را فعلا به شکل رسمی اعلام کنیم.

قیمت خودروهای وارداتی +جدول

$
0
0


 

نام خودرو

قیمت بازار ( تومان )

قیمت نمایندگی ( تومان )

موهاوی 8 سیلندر

215,000,000

264,300,000

موهاوی 6 سیلندر

---

---

کادنزا. فول کامل

184,000,000

195,584,000

کادنزا 2 ایربگ

160,000,000

وارداتی

سورنتو اتاق جدید . 10 ایربگ

208,000,000

212,500,000

سورنتو اتاق جدید . 2 ایربگ

185,000,000

وارداتی

اسپورتیج مشابه صفر . 2010

---

---

اسپورتیج جدید . فول ترین آپشن 2.0

143,000,000

145,800,000

اسپورتیج جدید فول . 10 ایربگ 2.4

152,000,000

151,100,000

اپیروس . مشابه صفر 2009

112,000,000

---

اپتیما . مشابه صفر 2010

96,000,000

---

اپتیما جدید . فول 10 ایربگ

143,000,000

138,300,000

اپتیما جدید . فول 2 ایربگ

131,000,000

وارداتی

سراتو کوپه 1.6

103,000,000

101,400,000

سراتو کوپه 2.0

113,000,000

110,900,000

سراتو 1.6 فول

92,000,000

96,600,000

سراتو 1.6 فول 2014

119,000,000

وارداتی

سراتو 2.0 فول 2014

129,000,000

وارداتی

سراتو 2.0 فول

105,000,000

102,400,000

پیکانتو

68,500,000

69,100,000

کارنز

124,000,000

111,000,000

آخرین خبر درباره سفر روحانی به نیویورک

$
0
0
وزیر امور خارجه اعلام کرد که سفر رئیس‌جمهوری برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک از نظر آنها قطعی شده است.

 به گزارش اعتدال به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف در حاشیه جلسه روز یکشنبه دولت تصریح کرد: از نظر ما این سفر قطعی شده است و ما کارهای لازم را انجام می‌دهیم. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا از نظر آقای روحانی هم انجام سفر قطعی است؟ گفت: به ما اعلام کرده‌اند کارهای مربوط به این سفر را انجام بدهیم و اگر از نظر خودشان قطعی باشد، اعلام می‌کنند.

هدایای ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد کجا رفت؟

$
0
0
یک روز پیش از تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری رئیس دولت یازدهم‌ از مجموعه سعدآباد خبری شنیده شد مبنی بر اینکه بر‌اساس دستور مستقیم احمدی‌نژاد، هدایای دوران ریاست جمهوری وی از کاخ خارج می‌شود؛ خبری که اساسش با عرف و رویه‌های پیشین منافات داشت و همین منافات، خبرهای بعدی و پرس‌وجوهای خبرنگاران را از مسئولان و مطلعان مربوط، سبب‌ساز شد.

  جهان صنعت با این مقدمه نوشت: آن‌طور که تا امروز مرسوم و معمول بوده است، روسای‌جمهور، هدایایشان را به عنوان بخشی از تاریخ یک سرزمین در معرض دید عموم می‌گذاشتند.

در ساختار دولتی‌، وظیفه تشکیل یادمان‌های روسای جمهوری بر عهده سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران است که با همکاری دفتر رئیس‌جمهور وقت این مهم انجام می‌شود‌. همچنان‌که در ساختار مصوب سازمان اسناد و کتابخانه ملی هماهنگی امور یادمان‌های ریاست جمهوری نیز پیش‌بینی شده است. هر رئیس‌جمهور درباره اینکه در چه محلی یادمان‌هایش را در معرض دید عموم قرار دهد، مختار است اما سازمان اسناد و کتابخانه ملی موظف است برای این یادمان‌ها موزه‌ای راه‌اندازی کند، کاری که در دولت اکبر‌هاشمی رفسنجانی انجام شد و موزه‌ای از هدایا و یادمان‌های دو دوره ریاست‌جمهوری در رفسنجان احداث گردید و در دولت سید محمد خاتمی و با حضور او رسما افتتاح شد و از آن زمان تاکنون این یادمان به عنوان مجموعه‌ای زیبا و ارزنده در شهر رفسنجان مورد توجه مردم و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

در ماه‌های پایانی ریاست جمهوری سید محمد خاتمی نیز فکر ایجاد یادمان ریاست جمهوری وی به کمال انجام شده بود و موزه‌ای از هدایای روسای کشورها و مردم به محمد خاتمی در دل مجموعه سعدآباد راه افتاد که بازدید از آن برای عموم آزاد بود. اگرچه عمر این موزه چندان نپایید و با روی کار آمدن دولت نهم، موزه عملا تعطیل شد و بیشتر کاربرد انبار هدایای رییس دولت‌های هفتم‌، هشتم، نهم و دهم را پیدا کرد.

 

از کاخ ملکه تا موزه جمهوری

 

سید احمد محیط طباطبایی که در آن زمان از سوی نهاد ریاست جمهوری، مشاور در امر راه‌اندازی این موزه شده بود در این‌باره می‌گوید: در سال 83 آقای علیرضا تابش طی حکمی از سوی رییس دفتر رییس‌جمهور به عنوان نماینده تام‌الاختیار دفتر رییس‌جمهور در امر تشکیل و راه‌اندازی موزه و یادمان ریاست جمهوری آقای سید محمد خاتمی منصوب شد. پس از جلساتی که مسئولان دفتر رییس‌جمهور و آقای تابش با سازمان اسناد و کتابخانه ملی و سایر دستگاه‌ها داشتند مقرر شد موزه در محل سعدآباد دایر شود. مشاوره راه‌اندازی موزه به عهده من گذاشته شد تا موزه هدایای ریاست جمهوری - جناب آقای خاتمی - را راه‌اندازی کنیم‌ به طوری که در خرداد سال 84 همزمان با روز جهانی موزه‌ها گشوده شود.

وی ادامه می‌دهد: مقرر شد که این موزه در یکی از بناهای مجموعه سعدآباد به نام کاخ فوزیه که بعدها به نام دخترش، کاخ شهناز نامیده می‌شد، شکل بگیرد‌؛ البته این کاخ قبل از این هم به عنوان موزه آثار تاریخ طبیعی استفاده می‌شد. بنا به مصوبه هیات وزیران کاربری این موزه از سازمان میراث فرهنگی به سازمان اسناد و کتابخانه ملی واگذار شد. کارهای سخت‌افزاری آن پیشتر انجام شده بود و در چیدمان موزه، طراحی معماری داخلی و سناریوی آن از ما کمک خواستند.

محیط طباطبایی در ادامه می‌گوید: باید بگویم یکی از حرفه‌ای‌ترین گروه‌های ممکن برای انجام این‌ کار تشکیل شد و از پر سابقه‌ترین طراحان صحنه و نورپردازان که سابقه بیش از سه دهه کار در این حوزه را داشتند و همین طور از متخصصان اسناد ملی و میراث فرهنگی بهره بردیم.

معاون اسبق سازمان میراث فرهنگی ادامه می‌دهد: سناریوی این موزه به این شکل بود که تنها به نمایش هدایا نپردازد بلکه بر اساس اشیا‌ و هدایا، روند تعاملات و ارتباطات را بین جمهوری اسلامی و سایر کشورها در این دوران معرفی کند. مثلا نشان خاصی که پادشاه عربستان سعودی به آقای خاتمی اهدا کرده بود که بر اساس آن شخص ایشان هر وقت که بخواهد می‌تواند وارد خاک عربستان شود و همچنین هدایایی که سران کشورها، سازمان ملل یا یونسکو به دلایل و مناسبت‌های مختلف به ایشان داده بودند و حتی هدایای مختلفی که از مردم داخل کشور‌ از قبایل و طوایف و گروه‌های مختلف به ایشان داده شده بود - و همه معانی و پیام‌های خاص و ویژه‌ای داشت و فراتر از معانی هنری و ارزش‌های مادی بود - به شکلی به نمایش دربیایند که بیانگر ارزش‌های معنوی آنها باشد و نقش و حضور یک ریاست جمهوری در بدنه اجتماع و مجامع بین‌المللی را تعریف کند.

محیط طباطبایی می‌افزاید: از سوی دیگر چون بنا بود در این موزه یک نگاه ملی برقرار باشد و صرفا به دوره آقای خاتمی محدود نشود، سرسرای اول این موزه، بر اساس پانل‌بندی که انجام شده بود، یادمان‌های همه روسای دولت را‌ از مرحوم مهندس بازرگان تا آخرین رییس وقت جمهوری اسلامی ایران که آقای خاتمی بود، در بر می‌گرفت و مجموعه هدایای آقای خاتمی در طبقات بالای موزه به نمایش درآمده بود. همچنین بخشی از هدایای مقام معظم رهبری در زمان ریاست جمهوری‌شان به این موزه داده شد و ما توانستیم با ارتباط با موزه شهید رجایی و همیاری خانواده ایشان، بخشی از آثار، مثل کیف دستی و برخی وسایل را که در زمان وقوع حادثه ترور همراه ایشان بود‌ به طور امانی در این موزه قرار دهیم.

به گفته وی، به این ترتیب، طبقه همکف موزه به نام تالار جمهوری نام‌گذاری و به یادمان روسای جمهوری ایران تبدیل شد که در عین حال این اطلاع‌رسانی نیز در آن انجام می‌شد که به عنوان مثال مجموعه هدایای دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، در آستان قدس رضوی است یا موزه اصلی آیت‌الله ‌هاشمی‌رفسنجانی در رفسنجان است یا موزه اختصاصی شهید رجایی در منزل قدیمی ایشان برقرار است.

محیط طباطبایی درباره افتتاح آن نیز می‌گوید: این موزه در خرداد 84، همزمان با هفته موزه‌ها، با حضور رییس دفتر و نماینده مقام معظم رهبری با کاشتن یک درخت سرو توسط آقای خاتمی در سعدآباد افتتاح شد‌ که بنا بود بعد از این نیز تمام روسای جمهوری اسلامی ایران و تمام شخصیت‌های بین‌المللی که از این موزه بازدید می‌کنند در آن مکان یک درخت سرو بکارند تا باغستانی از درخت سرو به نماد گفت‌وگو و صلح‌ در سعدآباد برپا شود.

جانشین کمیته ملی موزه‌های ایران با تاکید بر اینکه بر اساس قانون، مجموعه موزه‌های یادمان ریاست جمهوری زیرمجموعه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران است، اظهار می‌کند: به رغم مصوبه دولت مبنی بر واگذاری کاربری این بنا به سازمان اسناد و کتابخانه ملی و انتصاب آقای سید علی خاتمی از سوی رییس کتابخانه ملی به سمت رییس یادمان آقای خاتمی‌، متاسفانه این موزه جامع در سال‌های بعدی استمرار حیات پیدا نکرد و با وجود اینکه در دوران کوتاهی، فاصله بین افتتاح این موزه و تغییر دولت، بازدید از آن برای عموم آزاد بود‌ اما با تغییر دولت عملا تعطیل شد و من هم سال‌هاست که این موزه را ندیده‌ام.

 

خروج هدایای آخرین رئیس دولت

 

ولی‌الله مبینی سرپرست معاونت مراسم و تشریفات ریاست جمهوری که با روی کار آمدن دولت یازدهم در تاریخ 2/ 6/ 92‌ به این مسئولیت گمارده شده، می‌گوید: موضوع موزه یادمان‌های روسای جمهور از طریق سازمان‌های مربوطه در حال پیگیری است.

وی همچنین به اخباری که تا کنون حول این خبر در رسانه‌ها منتشر شده، اصلاحاتی را وارد می‌داند که در اختیار ما قرار می‌دهد. به گفته وی، موزه افتتاح شده توسط جناب آقای خاتمی و رییس دفتر مقام معظم رهبری در سال 84‌ موزه یادمان‌های روسای جمهوری است و هیچ‌گاه نیز برای بازدید عموم گشایش نیافته است.

مبینی با تاکید بر اینکه روسای جمهور درباره هدایایشان اختیار دارند، به مصوبه‌هایی از دولت‌های نهم و دهم اشاره می‌کند که طی آن مقام عالی (رییس‌جمهور) خودش تشخیص می‌دهد که هدایایش در موزه قرار بگیرند یا خیر و بنابراین رییس‌جمهور‌ در نگهداری، عرضه، واگذاری، فروش یا نمایش هدایایش در موزه اختیار دارد.

بر همین اساس است که سرپرست معاونت مراسم و تشریفات ریاست جمهوری معتقد است‌ تعدادی از هدایای آقای احمدی‌نژاد به امور خیریه اختصاص داده شد و ضمنا موضوع خروج هدایا و نمایش در موزه اختصاصی در پایان دو دوره ریاست جمهوری جناب آقای ‌هاشمی نیز اتفاق افتاده و این موزه در شهر رفسنجان دایر است.

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره خروج هدایا نظری متفاوت دارند که خبرگزاری‌ها در روزهای گذشته‌ در جریان پیگیری این خبر آنها را انعکاس داده‌اند. از این جمله اظهارات سیدمرتضی حسینی است که گفته است اگر هدایای خارج شده به نام رییس‌جمهور کشور ایران داده و از موزه خارج شده این خلاف قانون است چرا‌که هدایا شخصی نبوده که از موزه خارج شوند ولی اگر به نام آقای احمدی‌نژاد داده شده‌ شخصی محسوب می‌شوند و ایرادی ندارد.

کمال‌الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل در مجلس نیز درباره خارج کردن هدایا‌ی ریاست جمهوری از کاخ سعدآباد گفته است: احمدی‌نژاد و نزدیکانش اجازه چنین کاری را ندارند.

به گفته وی مسئولان دولت دهم اجازه خروج این هدایا را نداشته‌اند و این کار به مثابه زدن چوب حراج به ثروت ملی است‌ چرا‌که هدایایی که به رییس‌جمهور اهدا می‌شود در مقابل هدایایی است که رییس‌جمهور ما به مسئولان کشورهای دیگر می‌دهد که منابع مالی هدایای اهدایی از کیسه مردم برداشته می‌شود.

وی همچنین به مصوبه‌ای اشاره می‌کند که در دوران ریاست جمهوری اکبر ‌هاشمی رفسنجانی تصویب شده است که بر اساس آن «هدایایی که از سوی مقامات کشورهای دیگر به ریاست جمهوری داده می‌شود‌ به این دلیل که به جایگاه حقوقی رییس‌جمهور داده می‌شود نه به شخص رییس‌جمهور باید به عنوان بیت‌المال نگهداری شوند».

 

مکاتبات بی‌نتیجه بود، پیگیری می‌کنیم

 

اسحاق صلاحی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز درباره روال راه‌اندازی یادمان‌های روسای‌جمهور می‌گوید: بر اساس مصوبه هیات امنا درباره ساختار سازمان اسناد، مدیریت یادمان ریاست‌جمهوری در سازمان اسناد و کتابخانه ملی دیده شده است. روسای جمهور‌ طبق روال در پایان دوره فردی را برای اداره مجموعه یادمان‌هایشان به سازمان اسناد و کتابخانه ملی معرفی می‌کنند، همچنان که آقای خاتمی و آقای ‌هاشمی نیز هرکدام در پایان دوره فردی را به این سازمان معرفی کردند.

او درباره چگونگی برهم خوردن این روال در دوره اخیر می‌گوید: در دوره آقای احمدی‌نژاد هم مسئول قبل از من جناب آقای اشعری و هم من، مکاتباتی را با نهاد ریاست جمهوری انجام دادیم و خواستیم که نماینده‌شان را برای راه‌اندازی و مدیریت موزه یادمان‌ها‌ به ما معرفی کنند‌ اما مکاتبات ما بی‌پاسخ ماند و در روزهای پایانی نامه‌ای از سوی نهاد به ما دادند که اعلام کرده بود نظر بر این است که یادمان ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد در فلان شهر بر‌پا شود که این اتفاق نیز به انجام نرسید و ما مطلع شدیم که جابه‌جایی هدایا و یادمان‌ها صورت گرفته است.

صلاحی درباره اقدام سازمان اسناد و کتابخانه ملی در پیگیری این امر گفت: با نهاد ریاست جمهوری و جناب آقای نهاوندیان مکاتبه کرده‌ایم و خواسته‌ایم که مدیریت یادمان به کتابخانه ملی بازگردد چرا‌که در دولت قبلی این مسئولیت از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران سلب و بر عهده نهاد ریاست جمهوری گذاشته شده بود.

به اعتقاد صلاحی این مسئولیت حتما باید به سازمان مطبوع وی بازگردد چرا‌ که این اموال حافظه ملی و هویت تاریخی ملت ایران است و مطالعات تاریخی و دیپلماتیک باید بر‌اساس آن انجام شود.

وی درباره بازگشایی موزه یادمان خاتمی نیز گفت: مدیریت یادمان جناب آقای خاتمی را سازمان ما تعیین کرد و بعدا در دوره پیشین، نهاد ریاست جمهوری اختیار آن را در دست گرفت.

به نظر می‌رسد با به انجام رسیدن پیگیری‌ها و بازگشت اختیار یادمان‌های ریاست جمهوری به سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دست‌کم موزه سیدمحمد خاتمی بازگشایی خواهد شد.

ازسرگیری مذاکرات ایران و آژانس در وین

$
0
0
‌علی‌اکبر صالحی معاون رییس‌جمهور اعلام کرد که مذاکرات ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پنجم مهرماه در وین اتریش برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان انرژی اتمی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مذاکرات ایران و آژانس چه زمانی از سر گرفته می‌شود،‌گفت: مذاکرات ایران و آژانس در مورد مطالعات ادعایی در پنجم مهرماه در وین برگزار می‌شود. ‌علی‌اکبر صالحی معاون رییس‌جمهور اعلام کرد که مذاکرات ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پنجم مهرماه در وین اتریش برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان انرژی اتمی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مذاکرات ایران و آژانس چه زمانی از سر گرفته می‌شود،‌گفت: مذاکرات ایران و آژانس در مورد مطالعات ادعایی در پنجم مهرماه در وین برگزار می‌شود.
Viewing all 22413 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>