Quantcast
Channel: اعتدال
Viewing all 22413 articles
Browse latest View live

فروش مگان‌ 80 میلیونی به قیمت 15 میلیون!

$
0
0
مصطفی افضلی‌فرد سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در بیان اخطاری طبق اصل 19 قانون اساسی خطاب به هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: شبکه خبر در برنامه ای اعلام کرد که در خلال اجلاس جنبش عدم تعهد صدها خودروی مگان با قیمت 80 میلیون تومان خریداری و بکار گرفته شده است.

وی اظهار داشت: این خودروها بعد از این اجلاس با قیمت 15 میلیون تومان در اختیار برخی افراد و نورچشمی ها قرار گرفته است که این کار خلاف اصل 19 قانون اساسی و خلاف بند ب و ج قانون خدمات کشوری است.

در ادامه حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد رئیس جلسه در پاسخ به سخنگوی کمیسیون اصل 90 گفت: این اخطار شما مربوط به دستور جلسه نبود و اخباری در خصوص اینکه خودروهایی به این قیمت خریداری و یا فروخته شده مستند نیست، ما از شما می خواهیم که در سخنانتان این موارد را رعایت کنید.

شلیک دو موشک بالستیک به سمت سوریه

$
0
0
وزارت دفاع روسیه از شلیک دو موشک بالستیک در شرق مدیترانه خبر داد.

 شبکه 10 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که دو موشک مذکور توسط یک جنگنده اسرائیلی و به صورت ‌آزمایشی شلیک شده است.

این شبکه اعلام کرد که مقامات اسرائیلی با صدور بیانیه‌ای، مسئولیت شلیک این دو موشک را بر عهده گرفته و اعلام کرده‌اند که این موشک‌ها توسط یک جنگنده اسرائیلی شلیک شده و اقدامی روتین در ارتش اسرائیل است.

بنا بر گزارش شبکه اسکای نیوز عربی نیز اقدام مذکور یک مانور نظامی مشترک میان آمریکا و اسرائیل بوده است.

وزارت دفاع روسیه پیشتر تاکید کرده بود که توانسته شلیک دو موشک بالستیک را که به سوی شرق شلیک شده‌اند، ردگیری کند.

 وزیر دفاع روسیه شلیک این دو موشک را به اطلاع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه رسانده است.

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که این موشک‌ها از نواحی مرکزی دریای مدیترانه به سمت ساحل شرقی آن که سوریه در آنجا واقع است، شلیک شده است.

سفارت روسیه در دمشق اعلام کرده است که هیچ شواهدی مبنی بر اصابت موشک به پایتخت سوریه در دست نیست.

خبرگزاری روسیه به نقل از منابعی در سوریه گزارش داد، موشک‌های شلیک شده در دریا سقوط کرده‌اند.

کارشناسان نظامی بر این باورند که شلیک این موشک‌ها برای سنجیدن واکنش روسیه و سوریه بوده است.

انگلیس نیز اعلام کرده که از شلیک این دو موشک اطلاع داشته اما هیچ نقشی در این ماجرا ندارد.

در همین راستا شبکه خبری روسیه الیوم به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد: احتمالا این دو موشک توسط یکی از ناوهای آمریکایی شلیک شده است.

علاوه بر این شبکه المنار اعلام کرد که مقامات امنیتی دمشق تاکید کرده‌اند، سیستم‌های هشدار سریع سوریه حمله موشکی به خاک این کشور را رصد نکرده‌اند.

حکم آملی لاریجانی برای اصغر پورمحمدی

$
0
0
رئیس قوه قضائیه، در حکمی علی اصغر پورمحمدی را به عنوان رئیس مرکز رسانه قوه قضائیه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، متن حکم آیت الله آملی لاریجانی به این شرح است:

جناب آقای علی اصغر پورمحمدی

نظر به سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت رئیس مرکز رسانه قوه قضائیه منصوب می‌شوید. امید است به منظور تمرکز در سیاست‌ ها، ایجاد هماهنگی در برنامه‌های راهبردی و کلان اطلاع رسانی قوه قضائیه، کمک به اجرای طرح‌های مرتبط با آموزش‌های حقوقی و قضایی جامعه و سایر امور محوله موفق و مؤید باشید.

توفیقات روز افزون شما را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد مرسی اعدام می‌شود؟

$
0
0
مقام‌های قضایی مصر با بر شمردن اتهامات وارده به محمد مرسی، رئیس‌جمهور برکنار شده مصر از احتمال صدور حکم اعدام وی خبر دادند.

ابنا نوشت؛ مقام‌های قضایی مصر اعلام کردند که «محمد مرسی» رئیس‌جمهور برکنارشده مصر و رهبران گروه اخوان‌المسلمین با ده‌ها اتهام مواجه‌اند که مجازات بسیاری از این اتهام‌ها، اعدام یا حبس ابد است. مقام‌های قضایی مصر تصریح کردند: اتهام‌های واردشده به محمدمرسی عبارت است از پنهان‌کاری درمورد کشته شدن سربازان مصری درحادثه رفح و ربوده شدن سربازان مصری، کوتاهی در اعمال حاکمیت مصر بر منطقه حلایب و شلاتین اجازه ایجاد پایگاه‌های نظامی خارجی در سینا، تحریک برای وقوع تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری، توهین به دستگاه قضایی از طریق متهم کردن برخی مقام‌های قضایی مصر، اجرانکردن احکام صادر شده توسط دستگاه قضایی، کشتار تحصن کنندگان در مقابل کاخ الاتحادیه، فرار از زندان وادی نطرون و انجام اعمال جاسوسی همراه با خارجی‌ها.

پیش بینی استقلالی ها درباره داربی 77

$
0
0

تنها دو روز تا به صدا در آمدن سوت هفتاد و هفتمین داربی پایتخت بین دو تیم استقلال و پرسپولیس باقی مانده و بازار پیش بینی نتیجه این بازی داغ داغ است.

 

به گزارش اعتدال، نزدیکی‌های شهرآورد پایتخت همه جا از این بازی صحبت می‌شود و هیچ محفلی نیست که چند ورزش‌دوست در آن حاضر باشند و کار به کری‌خوانی نکشد. در این اوضاع و احوال با چند استقلالی قدیمی صحبت کردیم و نظرشان را درباره نتیجه بازی جویا شدیم.

 

آنچه در ادامه می‌خوانید پاسخ چند استقلالی قدیمی به دو پرسش ایسنا است؛ 1) نتیجه و کیفیت داربی 77 را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟ 2) برگ برنده استقلال در این دیدار چیست؟

 

 

 

 پیش بینیبرگ برنده
پرویز مظلومیاستقلال2-پرسپولیس صفرزوج مجیدی و برهانی و برهانی می تواند برای پرسپولیس، زنگ خطر بزرگی باشد
محمود فکریبازی های این دو تیم همیشه غیر قابل پیش بینی بوده و من نمی توانم به عنوان یک اهل فن مثل مردم عادی نتیجه را پیش بینی کنمشجاعت و نترس بودن می تواند برگ برنده استقلال باشد
محمد نوازیما با یک گل پرسپولیس را می بریماگر به آرش برهانی بازی برسد برگ برنده استقلال خواهد بود چون او الآ تشنه گلزنی است
رضا عنایتیبه عنوان یک عاشق استقلال دوست دارم این تیم برنده باشد و آرش برهانی هم گل بزنداین حرف من نیست بلکه همه می گویند بازیکنان با تجربه استقلال نقطه مثبت این تیم در مقایسه با پرسپولیس است
اصغر حاجیلواستقلال دو گل به پزسپولیس خواهد زد و بازی با نتیجه دو بر صفر تمام می شودکادر فنی استقلال و مربیان با تجربه استقلال قطعا برگ برنده این تیم مقابل پرسپولیس است
حسن روشناستقلال با نتیجه دو بر یک برنده می شودمهدی رحمتی در دورن دروازه و آرش برهانی در خط حمله برگ برنده استقلال هستند
علی موسویاین بازی مساوی خواهد شد، آن هم از نوع بدون گل!با توجه به اینکه گفتم بازی مساوی می شود، پس هیچ تیمی برگ برنده ندارد اما فرهاد مجیدی با انگیزه بالایش می تواند همه معادلات را به هم بزند
هادی طباطباییبازی این دو تیم همیشه دور از آن چیزی بود که فکرش را می کردیم اما با توجه به عرق به استقلا می گویم با نتیجه دو بر یم به برتری می رسیممهره های خلاق استقلال خیلی به امیر قلعه نویی کمک خواهند کرد
   

 

انتهای پیام

گزینه‌ ای متفاوت برای جایگزینی روحانی

$
0
0
حسن روحانی ماه گذشته با نهادی خداحافظی کرد که از سال 71 در اتاق ریاستش حضور داشت و آن هم محلی نبود جز مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام.

 البته پیش از اینکه این مجموعه به‌عنوان زیرمجموعه مجمع تشخیص مصلحت شناخته شود، در زمان ریاست‌جمهوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یکی از ادارات تابعه ریاست‌ جمهوری بوده است و پس از آن هم که آیت‌الله ‌هاشمی ریاست مجمع تشخیص را بر عهده گرفت، روحانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع شد که این ریاست تا دیروز ادامه داشت.

پارسینه نوشت: حسن روحانی دومین رئیس این مرکز بود و پیش از او موسوی‌خوئینی‌ها ریاست آن‌ را بر عهده داشت و حالا همه منتظر هستند تا سومین رئیس معرفی شود.

درمورد جانشین حسن روحانی در جایگاه ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص گمانه‌زنی‌های زیادی شده و اسامی متفاوتی برای جلوس بر این کرسی مطرح است. پیش از این برخی رسانه‌ها از علی یونسی، مجید انصاری و حتی سیدمحمد خاتمی به عنوان گزینه‌های احتمالی آیت‌الله هاشمی نام برده بودند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تا کنون با محمدرضا عارف و آیت‌الله ناطق نوری برای جایگاه ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مذاکره داشته اما آنان مخالفت کرده‌اند.

در آخرین رایزنی‌ها، آیت‌الله هاشمی با آیت‌الله امینی امام جمعه قم دیدار و مذاکره داشته و موافقت ایشان را جلب کرده است.

گفته می‌شود این انتخاب به خاطر گرایش فعلی هاشمی رفسنجانی در اولویت‌های مطالعاتی مرکز تحقیقات استراتژیک است. او در نظر دارد تمرکز بیشتر این نهاد را روی مباحث و مطالعات اسلامی بگذارد و بحث‌های سیاسی و اقتصادی را به حاشیه براند.

به نظر می‌رسد این اقدام در راستای یکی از اهداف قدیمی هاشمی برای شورایی کردن فقاهت شیعی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های این مرکز مطالعاتی و شخصیت بزرگانی همچون آیت‌الله امینی برای نیل به این مقصود باشد.
 

ادعاهای سنگین شریعتی علیه اساتید علامه

$
0
0

روزنامه کیهان در شماره امروزش بخش پایانی گفت‌وگوی خود با سید صدرالدین شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی را منتشر کرد.

به گزارش اعتدال ، خلاصه این گفت‌وگو در پی می‌آید:

* یک عده از استادها اخراجی بودند به خاطر همین مسائل، سوء رفتار با دختران مردم؛ ما برای حفظ احترام و شانشان بازنشسته‌شان کردیم. خدا می‌داند چه صحنه‌هایی دارم که اگر بگویم استخوان‌ها می‌ترکد. بعضی موقع‌ها ما نمی‌خواهیم اینها را بگوییم. در دلم صحنه‌هایی هست شرعا حق گفتن ندارم!

* متاسفانه برخی به راحتی دروغ می‌گویند. طرف در اتاق کارش به یکی از دانشجویان تعرض کرده، هم‌اتاقی‌اش وارد شده و آنها را در آن وضع دیده است و به ما هم گزارش کرده‌اند. آن وقت می‌رود خارج از دانشگاه می‌گوید چون ما در انتخابات به فلان شخص رای دادیم، شریعتی ما را اخراج کرد. سمت‌های مختلف از رئیس دانشکده تا معاون دانشگاه هم داشته است. ده‌ها زنگ از این طرف و آن طرف به من می‌زنند که آقای شریعتی این زن و بچه‌اش گناه دارند، بازنشسته‌اش کنید. چه کار کنم؟ بیایم نامش را ببرم و بگویم به این دلیل بازنشسته شده و این هم اسنادش؟

* استاد دیگری با الفاظ نامناسب دانشجوی دختر را سر کلاس خطاب قرار می‌دهد. به اصطلاح استاد هم هست! فرهیخته!! عالی‌مقام!!! هیات انتظامی آمده و حکم اخراجش را داده است. دستپاچه شد و به من درخواست بازنشستگی داد. طبق قانون باید اخراج می‌شد اما ارفاق کردیم و بازنشسته شد.

* یک عده از اساتید متاسفانه رکود علمی دارند، مدت‌هاست مقاله‌ای به چاپ نرسانده‌اند. برخی هم به خواست خودشان بازنشسته شدند. تعدادی از اساتید رشته اقتصاد ما این‌طور بودند. یکی از آنها 5 بار درخواست بازنشستگی داد تا سرانجام ناچار شدیم موافقت کنیم. آن وقت برخی خارج از دانشگاه مطلب می‌نویسند که 14 نفر از فلان دانشگاه اخراج شدند. روزنامه شرق هم چند وقت پیش چیزی در همین رابطه نوشته بود. بدون اینکه حرف ما را بشنوند، یک‌طرفه به قاضی می‌روند و علیه ما می‌نویسند. شما جای من باشید چه کار می‌کنید؟

* استاد رفته است سر کلاس می‌گوید همجنس‌بازی کار خوبی است. استاد جامعه‌شناسی هم هست! من باید چه کار کنم؟ قرآن به من می‌گوید این ترویج فحشاست، کار شیطان است. حالا من باید اجازه حضور این استاد در دانشگاه را بدهم؟ من یک چنین آدمی نیستم؛ خب حالا بعضی‌ها خوششان نمی‌آید می‌خواهند همه جا هرج و مرج باشد.

* یک آقایی اینجا به بچه‌ها عرفان کاذب توصیه می‌کرد. متاسفانه برخی از دانشجویان مومن و مذهبی هم جذب او شده بودند. کار به جایی رسیده بود که به دانشجوها می‌گفت اگر می‌خواهید بختتان باز شود بروید فلان‌جا یا فلان کار را کنید. به دانشجو می‌گفت در عالم برزخ تو را خوک می‌بینم! استاد گروه معارف هم بود با مدرک فوق لیسانس! اما هیچ تحصیلاتی در حوزه معارف نداشت. اصلا مهندس بود اما روی برخی رفاقت‌ها سر از هیئت علمی اینجا درآورده بود. بنده به جمع‌بندی رسیدم که دارد بچه‌های مردم را منحرف می‌کند. نوشتم ایشان بازنشسته شود. یک عده‌ای از همان بچه‌های مذهبی که متاسفانه فریب خورده بودند را دور خودش جمع کرده بود و در دانشگاه علیه من شعار می‌دادند که «دانشگاه پادگان، شریعتی نگهبان»، «شریعتی سکولار» و از این حرف‌ها ... رئیس‌جمهور وقت هم همان موقع دستور داد آن استاد برگردد. بنده به آن کسی که به من پیغام رساند گفتم سلام بنده را به آقای رئیس‌جمهور برسانید و بگویید من بر اساس شرع و صراحت قانون به این جمع‌بندی رسیدم که حضور ایشان در دانشگاه حرام است. سنش هم بازنشسته است، بازرسی کل کشور هم نوشته که ایشان باید برود کارشناس شود نمی‌تواند عضو هیأت علمی باشد. گفتم به آقای رئیس‌جمهور بگویید شریعتی گفت من تا اینجا هستم ایشان را برنمی‌گردانم. اگر شما اصرار دارید ایشان برگردد بنده را عزل بفرمایید و ایشان را برگردانید.

* در یکی از همین دانشکده‌های ما استاد با دختر مردم خارج از دانشگاه قرار می‌گذاشت و ... سن پدربزرگ دانشجو را داشت! پلیس دستگیرشان کرد و به پلیس گفته بود نوه‌اش است اما بالاخره فهمیدند دروغ می‌گوید. پلیس یک نامه به من داد و نوشته بود که این استاد را در چه حالی با دختر مردم دستگیر کرده ... حالا بنده چه کار کنم؟ اجازه بدهم باز هم برود سر کلاس و ...؟ من این کارها را بلد نیستم. نوشتم ایشان تا اطلاع ثانوی نباید سر کلاس برود. پرونده‌اش را هم فرستادم کمیته انضباطی دانشگاه. خانمش آمده بود من را قسم می‌داد که اخراجش نکنم. می‌گفت می‌دانم این مرد پست است، این دفعه اولش نیست، چندمین بار است که دارد این کار را می‌کند اما دخترم می‌خواهد شوهر کند، خواهش می‌کنم به خاطر دخترم او را اخراج نکنید، بازنشسته‌اش کنید. بنده برای رعایت حال این خانواده، به جای اخراج ایشان را بازنشسته کردم. حالا شما ببینید به خاطر همین استاد چقدر پشت سر من حرف می‌زنند که شریعتی چنین و چنان می‌کند.

* استادی در وب‌سایتش العیاذبالله نسبت ناروایی به حضرت عیسی (ع) داده بود و بی‌حرمتی کرده بود. قرار گذاشتم، آوردمش در این دفتر و گفتم ببین این سوره مریم است، این سوره آل عمران است، ببین خدا در مورد حضرت مریم (س)، در مورد حضرت عیسی (ع) چه می‌گوید! از او خواهش کردم، گفتم تو بچه مسلمانی، این حتما نوشته‌های غربی‌هاست. برو در سایتت بگو این حرف‌ها اشتباه است. حالا من باید کلاس دانشگاه را دست چنین اساتیدی بدهم؟ بچه‌های پاک و معصوم مردم را بسپارم دست این افرادی که اسمشان استاد است اما هر کار می‌خواهند با جسم و جان دانشجو می‌کنند؟

* به من گفتند چرا قرارداد فلان استاد را تمدید نمی‌کنید؟ برای چه باید تمدید کنم؟ استادی که در حمله مرصاد علیه این کشور اقدام مسلحانه کرده است، عضو منافقین بوده، زندان بوده است، چرا قراردادش را تمدید کنم؟ اصلا چرا استخدامش کردند؟ در سن 49 سالگی با فوق لیسانس آورده‌اند استخدامش کرده‌اند. بچه‌های اطلاعات نوشته‌اند این کار ممنوع است اما آقایان کار خودشان را کردند، بلافاصله هم بورسیه‌اش کردند. حق نداشتند این کار را بکنند. در گزینش هم رد شده است. من نمی‌توانم این قانون‌شکنی‌ها را تحمل کنم، عذرش را خواستم. باز علیهمان این طرف و آن طرف نوشتند که فلان استاد مجرب اخراج شد! گفتند شریعتی شمر بن ذی‌الجوشن است! چنین و چنان کرده است! هیچ‌کس نمی‌آید درد ما را بپرسد، بگوید چرا چنین کردید.

* یکی به اصطلاح استاد حقوق بین‌الملل است، برو بیایی دارد برای خودش. آن وقت سر کلاس به تمام مقدسات توهین می‌کند. به قانون اساسی توهین می‌کند. معذرت می‌خواهم می‌گوید بینداز دور این لجن را، این چه قانونی است. آیا نباید با اینها برخورد شود؟ مگر من دیوانه‌ام که بنشینم و تماشا کنم؟ شاهد باشم که چه؟ به مقدسات ما فحش بدهند، جسارت کنند؟ خیر، بنده با این چیزها برخورد می‌کنم و مسلما هر برخوردی دافعه ایجاد می‌کند. اگر بخواهم منافع خودم را درنظر بگیرم بلدم مرید جمع کنم. اصلا آخوند کارش مریدسازی است اما اگر مبانی شرع را بخواهم رعایت کنم مطمئنا برخی در مقابلمان قرار می‌گیرند. این را ما از ائمه یاد گرفته‌ایم. جاذبه و دافعه را آنها به ما آموختند.

* هشت سال در دانشگاه، کل جذب تعطیل شد. یعنی از سال 77 هیات‌های جذب در دانشگاه‌ها تعطیل شده است، هیچ گزینش جدی‌ای تا سال 84 وجود نداشت. بنده خودم اینجا دیدم که گزینشی وجود نداشت. جذب بوده است بدون گزینش.

* بنده یک روزی معاون عقیدتی سیاسی بودم. در آن دورانی که جریان اصلاحات به شدت با من برخورد کرد و می‌خواستند از دانشگاه دور باشم. گفتم من که سرباز این نظام هستم هر کجا بگویند تو برو کار کن می‌روم اصلا برای من مهم نیست که آیا این در شان من هست یا نه. رفتم معاون آموزشی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش شدم. آنجا هم کار خودم را کردم. یک برنامه جامعی بنده آنجا در رابطه با سربازها، افسرها، درجه‌دارها و حتی امرا در حوزه تربیت قرآنی داشتم. الان تمام سه‌شنبه‌ها در ارتش جمهوری اسلامی قرآن خوانده می‌شود. در سه سطح روخوانی، روان‌خوانی و تفسیر. لذا نفس خدمت در جمهوری اسلامی برایم اهمیت دارد. من یک طلبه هستم و سرباز کوچک نظام. دلبستگی هم به این میز و اتاق ندارم.

انتهای پیام

تشکر سید محمد خاتمی از هدایتی بابت بازگرداندن خلعتبری

$
0
0

در حاشیه مراسم تجلیل از زنده‌یاد ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در برخوردی که با حسین هدایتی داشت از او به خاطر کمک به بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد.

 

پس از خاتمه‌ی مراسم بزرگداشت از مرحوم ناصر حجازی، سید محمد خاتمی در حال خروج از سالن با حسین هدایتی روبه‌رو شد که ضمن احوالپرسی از وی به جهت کمک مالی برای بازگرداندن خلعتبری از لیگ جعلی امارات به پرسپولیس تشکر کرد.

 

خاتمی خطاب به هدایتی گفت: از همه‌ی شما که برای فوتبال این مملکت زحمت می‌کشید سپاسگزارم و همگی شما را دوست دارم.


بزرگ‌ترین انتقال‌های سوخته فوتبال

$
0
0

 یورو اسپورت در گزارشی از 8 ستاره فوتبال که پول سرنوشت آنها را در دستخوش تغییر کرد، نوشت.
 
به گزارش ایسنا، مذاکره رئال‌مادرید با گرت بیل توجه رسانه‌های زیادی را به خود جلب کرده بود. بسیاری از فوتبالدوستان بی‌صبرانه منتظر بودند ببینند آیا بیل پیراهن کهکشانی‌ها را به تن می‌کند یا در تاتنهام باقی می‌ماند. رسانه‌ها رقم‌هایی نجومی را درباره پیشنهاد فلورنتینو پرس به بیل منتشر می‌کردند. بعضی از رسانه‌های انگلیسی می‌نوشتند که رئال حاضر است برای جذب ستاره ولزی تاتنهام 60 میلیون یورو به اضافه آنخل دی‌ماریا و فابیو کونترائو را به تاتنهام بدهد. بعضی دیگر از رقم 100 یا 105 میلیون یورویی سخن می‌گفتند.
 
هر چند تاتنهام پیشنهاد رئال‌مادرید را برای جذب بیل قاطعانه رد می‌کرد با این حال خبرهایی درباره توافق پنهانی ستاره‌ وایت‌هارت‌لین با کهکشانی‌ها به گوش می‌رسید. خبرهایی که در نهایت در روز پایانی جابه‌جایی تابستانی بازیکنان درست از آب درآمد و بیل راهی مادرید شد.
 
جهان فوتبال آبستن حوادث غیرمنتظره زیادی است و همین مسئله زیبایی این رشته ورزشی را دو چندان می‌کند. بسیاری اوقات بعضی از بازیکنان با رقم‌های نجومی و در گیرودار جنجال رسانه‌ای بالا مقصد خود را عوض می‌کنند اما در تیم جدید خود نمی‌توانند انتظارات را برآورده کنند و ناامیدی دامن‌گیر خود آنها و باشگاهشان می‌شود. درباره گرت بیل هم این نگرانی وجود دارد.
 
یورو اسپورت با توجه به تلاش زیاد رئال برای جذب بیل در گزارشی به 8 انتقال پر سر و صدا پرداخت که در پایان ناکام ماندند.
 
1- گایسکا مندیتا
 
این بازیکن اسپانیایی در سال 2001 از والنسیا به لاتزیو پیوست در حالی‌ که 27 سال سن داشت. او در والنسیا نمایش خیره‌کننده‌ای داشت و بازی‌های زیبایی را برای این تیم در لیگا و لیگ قهرمانان اروپا انجام داد. عملکرد خوب مندیتا در مستایا توجه غول‌های فوتبال اروپا را به خود جلب کرد. او در نهایت تصمیم گرفت تا با رقم بالای 48 میلیون یورو به لاتزیو برود؛ رقمی که در آن زمان او را ششمین بازیکن گران‌قیمت تاریخ فوتبال جهان کرد. این بازیکن اسپانیایی هرگز نتوانست در تیم جدیدش انتظارات را برآورده کند. او پس از یک فصل ناامید کننده با لاتزیو از این تیم جدا شد و به صورت قرضی به بارسلونا پیوست و بعد از آن به میدلزبورو رفت و در آنجا برای همیشه از مستطیل سبز خداحافظی کرد تا فوتبال اسپانیا یک استعداد بسیار خوب را از دست بدهد.
 
2- دنیلسون
 
این بازیکن برزیلی گران‌قیمت‌ترین بازیکن تابستان سال 1998 بود. او با 21 میلیون پوند از سائوپائولو جدا شد و به رئال‌بتیس پیوست اما در این تیم اسپانیایی نتوانست انتظارات را برآورده کند و در چهار فصل حضورش یک بازیکن سراسر معمولی بود. دنیلسون در فصل دوم حضور در بتیس نتوانست مانع سقوط تیمش به لیگ پائین‌تر شود. او در نهایت در سال 2005 به بوردوی فرانسه پیوست و کم‌کم ستاره او هم افول کرد و به فراموشی سپرده شد بدون آن‌که افتخاری را در مستطیل سبز به نام خود ثبت کند.
 
3- آندری شفچنکو
 
فصل 2006 - 2005 فصلی رویایی برای شفچنکو بود و او به عنوان بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد. او در این فصل پیشنهاد میلان برای تمدید قرارداد شش ساله را رد کرد و با 43 میلیون یورو چلسی را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کرد؛ رقمی که در آن زمان او را به گران‌قیمت‌ترین بازیکن جهان تبدیل می‌کرد. هواداران چلسی امید زیادی به ستاره اوکراینی جدید تیم‌شان داشتند؛ چرا که شفچنکو کارنامه بسیار درخشانی با میلان داشت و در هفت فصل حضورش در این تیم 173 گل به ثمر رسانده بود که آمار بسیار خوبی برای یک مهاجم به شمار می‌آید. "شوا" در استمفوردبریج هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند. او در فصل نخست در 30 بازی تنها 4 گل به ثمر رساند. در فصل دوم هم بسیار ضعیف ظاهر شد و در 17 بازی تنها 5 گل وارد دروازه حریفان کرد. عملکرد ضعیفش در چلسی باعث شد تا مالک متمول این باشگاه با فروش قرضی او به میلان موافقت کند. این مهاجم اوکراینی در بازگشت به سن‌سیرو موفق نبود و با شفچنکوی سابق میلان فاصله بسیاری داشت. در نهایت چلسی با فروش دائمی شفچنکو به دیناموکیف در تابستان 2009 موافقت کرد تا دوران درخشش این مهاجم اوکراینی به خاطر یک پیشنهاد وسوسه انگیز به پایان برسد.
 
4- زلاتان ابراهیموویچ
 
پپ گوآردیولا هر چند استاد تیکی‌تاکا بود و به بازی گروهی و زمینی علاقه زیادی داشت اما پیشنهاد خرید زلاتان ابراهیموویچ را به خوآن لاپورتا داد. گوآردیولا که در فصل نخست خود در نیمکت آبی-اناری‌ها سه گانه را به دست آورده بود، قصد داشت با جذب ابراهیموویچ بار هجومی تیمش را برای فصل بعد تقویت کند. در نهایت اینتر با پیشنهاد بارسلونا برای خرید ایبرا موافقت کرد و او با رقم 40 میلیون یورو راهی نوکمپ شد. ابراهیموویچ در فصل 2009 - 2008 با زدن 25 گل با پیراهن اینتر به عنوان بهترین گلزن رقابت‌های سری A انتخاب شد اما در بارسا نتوانست این آمار را تکرار کند. او در لیگا 16 گل، در جام‌حذفی یک گل و در لیگ قهرمانان اروپا دو گل برای آبی‌-اناری‌ها به ثمر رساند. عملکرد نه چندان خوب ابراهیموویچ با بارسلونا باعث شد تا سران آبی-اناری‌ها با فروش قرضی او به میلان در سال 2011 - 2010 موافقت کنند. در نهایت انتقال او به روسونری دائمی شد و او برای همیشه قید آبی-اناری‌ها را زد.
 
5- ریکاردو کورشما
 
زمانی که ژوزه مورینیو هدایت اینتر را بر عهده داشت به جذب کورشما علاقه زیادی نشان داد. اینتر برای جذب کورشمای پرتغالی حاضر شد علاوه بر پرداخت 19 میلیون یورو، پله هافبک جوان خود را هم به بنفیکا بدهد. کورشما بازیکنی توانا و پر جنب و جوش بود که به خوبی در کناره‌ها حرکت می‌کرد و به بازیسازی می‌پرداخت اما در اینتر نتوانست توانایی‌های خود را نشان دهد. مورینیو از جذب هموطن خود پشیمان شد و با فروش قرضی او به چلسی در پایان فصل موافقت کرد. او تاثیری بسزایی در سه گانه اینتر نداشت و در 13 بازی حتی یک گل هم به ثمر نرساند. او در چلسی هم نمایش ضعیفی داشت و باعث شد تا سران اینتر با فروش همیشگی‌اش به باشگاه بشیکتاش موافقت کنند.
 
6- فرناندو تورس
 
تورس در چند سال حضورش در لیورپول عملکرد بسیار خوبی داشت و به چهره گلزن و محبوب قرمزپوشان آنفیلد تبدیل شد. او بارها از علاقه خود به ماندن در لیورپول سخن گفت و اعلام کرد که نمی‌خواهد در انگلیس جز برای لیورپول بازی کند اما این مهاجم اسپانیایی به قول خود وفادار نماند و به آبی‌پوشان لندن پیوست. چلسی برای جذب مهاجم ملی‌پوش لیورپول حاضر شد در فصل جابه‌جایی زمستانی 2011 رقم 40 میلیون پوند را پرداخت کند. نخستین بازی تورس با پیراهن چلسی برابر لیورپول تیم سابقش بود. این بازی برای تورس اصلا خاطره خوبی نداشت؛ چرا که برابر هم‌تیمی‌های سابقش در استمفوردبریچ کاری از پیش نبرد و این چلسی بود که بازی را واگذار کرد. تورس که الان هم در چلسی به سر می‌برد در دو فصل و نیمی که برای این تیم به میدان رفته اصلا نمایش خوبی نداشته و در 82 بازی تنها 12 گل به ثمر رسانده است که آمار بسیار ضعیفی به شمار می‌آید. البته او در رقابت‌های اروپایی تا حدودی بهتر عمل و در 30 بازی 12 گل وارد دروازه حریفان کرده است.
 
با آمدن ژوزه مورینیو به چلسی هواداران تیم لندنی امیدوارند تورس به روزهای اوج خود برگردد. با توجه به احتمال پیوستن رونی به این تیم احتمال می‌رفت که تورس این تیم را ترک کند؛ چرا که با وجود رونی بعید به نظر می‌رسید که فرصت بازی به "ال‌نینو" برسد.
 
7- ریکاردو کاکا
 
فلورنتینو پرس همواره قهرمان فصل جابه‌جایی بوده است؛ چرا که از جذب بازیکنان بزرگ با رقم‌های بالا هیچ ابایی ندارد. یکی از چهره‌هایی که پرس با جذبش سر و صدای زیادی به پا کرد، کاکا بود. بازیکنی که هرگز نتوانست در رئال انتظارات را برآورده کند و در نهایت به میلان بازگشت.
 
پرس در فصل 2009 برای پایان دادن به ناکامی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا کاکا را با رقم 68 میلیون یورو از میلان به خدمت گرفت. کاکا در حالی به رئال پیوست که در میلان جولان می‌داد و در سال 2007 هم عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان را به خود اختصاص داد. هواداران رئال با توجه به بازی‌های زیبای کاکا با پیراهن میلان انتظار زیادی از او داشتند اما این هافبک برزیلی ناامید کننده ظاهر شد و در تمام سال‌های حضورش در رئال همواره یکی از گزینه‌های جدایی در فصل جابه‌جایی بود.
 
کاکا در چهار فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو نتوانست ثابت کند که خرید خوبی برای کهکشانی‌ها بوده است. او در فصل دوم حضورش جای خود را در ترکیب اصلی به مسوت اوزیل داد و هرگز نتوانست جایی برای خود در ترکیب سفیدپوشان پیدا کند. او در چهار سال حضورش در رئال 29 گل و 32 پاس گل داشت. این در حالی است که در میلان 95 گل و 46 پاس گل داشت. با نگاهی کوتاه به آمار کاکا در رئال و میلان به راحتی می‌توان به این نتیجه رسید که خرید کاکا موفق نبود و هزینه زیادی روی دست پرس و همکارانش گذاشت.
 
8- دیگو ریباس داکونیا
 
هواداران یوونتوس مدتها بود که چشم انتظار بستن قرارداد با بازیکنی بزرگ بودند. سران بیانکونری در سال 2009 خواسته هواداران پر شور خود را برآورده کرده و با رقم 25 میلیون یورو دیگو ریباس 24 ساله را به خدمت گرفتند. این بازیکن برزیلی در وردربرمن بازی‌های زیبایی را به نمایش گذاشت و نوید ظهور بازیکنی با کلاس و سطح بالا را داد. عملکرد خوب دیگو با وردربرمن باعث شد تا یوونتوس پس از کش و قوس‌های زیاد سرانجام او را به خدمت بگیرد. او در یوونتوس آن زمان که هدایتش را فرارای جوان برعهده داشت اصلا خوب کار نکرد و ناامیدکننده ظاهر شد. در آن سال یوونتوس بدترین نتایج خود را کسب کرد و حتی ریباس گرانقیمت هم نتوانست به این تیم کمک کند. در نهایت سران یوونتوس که اصلا از عملکرد بازیکن برزیلی خود راضی نبودند با فروش او به ولفسبورگ موافقت کردند.

قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز

$
0
0

جدول قیمت انواع سکه و ارز در بازار در روز چهارشنبه منتشر شد.

 نرخ فروش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در امروز چهارشنبه در بازار یک میلیون و 138 هزار تومان، طرح قدیم یک میلیون و 120 هزار تومان، نیم سکه 570 هزار تومان، ربع سکه 368 هزار تومان و گرمی 245 هزار تومان اعلام شد.
 
همچنین نرخ هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 114 هزارتومان و نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1406 دلار است.
 
در همین حال، صرافان بازار ارز نرخ هر دلار آزاد را برای فروش 3 هزار و 320 تومان، هر یورو را 4 هزار و 390 تومان، هر پوند را 5 هزار و 135 تومان و هر درهم امارات را 903 تومان اعلام کردند.

نوع سکه

چهارشنبه - قیمت (تومان)

سکه‌تمام‌طرح‌جدید

1138000

سکه‌تمام‌طرح‌قدیم

1120000

نیم سکه

570000

ربع سکه

368000

1 گرمی

245000

هرگرم‌طلای18عیار

114000

نوع ارز

 

دلار آمریکا

3320

یورو

4390

پوند انگلیس

5135

درهم امارات

903

روشی جدید برای کم کردن وزن در قطر

$
0
0
بسیاری از قطری‌ها اضافه وزن دارند. گرمای هوا در قطر جایی برای فعالیت بدنی در هوای باز نمی‌گذارد و مردم بیشتر وقتشان را در مراکز خرید سرپوشیده و خنک می‌گذرانند.

دویچه وله نوشت، اخیرا "پاساژگردی" به ورزشی تازه در قطر تبدیل شده است. کشور قطر به یمن درآمد سرشار نفتی یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به شمار می‌‌آید. سرانه تولید ناخالص داخلی به میزان 99.700 دلار موجب شده تا قطر پس از لوگزامبورگ دومین کشور جهان با بالاترین میزان تولید ناخالص داخلی باشد.

اما این تنها فهرستی نیست که قطری‌ها توانسته‌اند رده بالای آن را از آن خود کنند. در فهرست بالاترین نرخ اضافه وزن در خاورمیانه نیز آنها جایگاه اول را به خود اختصاص داده‌اند. بر اساس آمار‌مؤسسه پژوهشی و بین‌المللی (IASO) ۳۴ درصد مردان و ۴۵ درصد زنان در قطر دچار چاقی در ناحیه شکم هستند. نکته قابل توجه در این است که چاقی قطری‌ها به معنای کمبود ورزشگاه یا برنامه‌های ورزشی در این کشور نیست. ‌بلکه برعکس ‌در شهر دوحه برای مثال می‌توان در مسیر پیاده‌روی طویل و دلبازی که لب ساحل خلیج فارس ساخته شده، قدم زد یا دوچرخه سواری کرد.

مشکل بزرگ اما در این شهر دمای بالای هواست که عملا فعالیت ورزشی در هوای باز را به شکنجه تبدیل می‌کند. در هوای ۴۰ درجه سانتی‌گراد شاید تنها چند توریست دلخوش و خام را بتوان پیدا کرد که در ساحل قدم می‌زنند و انگار عزمشان را برای پخته شدن جزم کرده‌اند. قطری‌ها در این هوا ترجیح می‌دهند تا در فضاهای سربسته و دارای تهویه هوا تردد کنند.

مراکز خرید با رستوران‌های زنجیره‌ای یکی از انتخاب‌های اول آنهاست. برای همین نیز تغذیه ناسالم و عدم تحرک دست به دست هم داده تا مردم این کشور در زمره چاق‌ترین مردم خاورمیانه قرار بگیرند. از جمعیت 1.9 میلیون نفری قطر ۱۷ درصد به بیماری دیابت مبتلا هستند.

پرفسور عبدالبادی ابو سمره، جراح ارشد بیمارستان حمد در شهر دوحه می‌گوید: «یک سوم از کسانی که به دیابت نوع دوم مبتلا هستند، اصلا از بیماری خود خبر ندارند. آنها وقتی متوجه ابتلا به دیابت می‌شوند که بینایی‌شان را از دست‌می‌دهند، دچار حمله قلبی می‌شوند یا مشکل اعصاب پیدا می‌کنند.» "قدم برداشتن به سوی سلامتی" این وضعیت موجب شده تا مسئولان قطری به دنبال راهی برای پایان دادن به آن باشند. حالا که نمی‌توان مردم را از مراکز خرید به قصد ورزش و تحرک بدنی بیرون کشید، پس باید کاری کرد که در همان مراکز خرید آنها مجبور به این کار شوند.

این پروژه با نام "Walk More, Walk The Mall" هدف اصلی‌اش به حرکت درآوردن مشتریان است. چهار مرکز خرید بزرگ در شهر قطر در این پروژه شرکت‌ کرده‌اند. صاحبان این مراکز خرید نقشه ‌ساختمان را‌ که در آن چندین مسیر را به عنوان مسیر‌های پیاده‌روی مشخص شده، در اختیار مشتریان قرار می‌دهند. برای اینکه هر کسی بتواند از پیش بداند که در پایان مسیر چقدر انرژی در نهایت مصرف کرده‌، میزان کالری مصرفی هر مسیر نیز درج شده است.

برای مثال یک مسیر پیشنهادی ۱۲۰۰ قدم است که طی کردن آن ۱۲ دقیقه زمان می‌برد و در نهایت ۷۰ کالری برایش سوزانده می‌شود. در ابتدای این پروژه که در ماه ژوئیه کلید خورده، نزدیک به هزار نفر شرکت داشتند. در این بین نزدیک به ۱۸ هزار نفر عضو این برنامه شده‌اند و تا به اینجا3.6میلیارد قدم برداشته و 2.4 میلیارد کیلومتر طی شده است.

این پروژه یک صفحه اینترنتی هم با نام "Step Into Health" دارد که در آن میزان قدم‌ها و مسیر دائما به روز می‌شود. واکنش‌ها در قطر نسبت به این پروژه البته متفاوت بوده است. یکی از مقامات قطری به روزنامه نیویورک تایمز گفته است: «من به شخصه فکر می‌کنم که آنها می‌خواهند فقط مردم را به گذراندن ساعات بیشتر در مراکز خرید و پول خرج کردن ترغیب کنند.»

مراکز خریدی که در این پروژه شرکت داشته‌اند، ساعات کاری خود را با هدف جلب رضایت مشتریان علاقمند به "تحرک" به مدت دو ساعت افزایش داده‌اند.

سازمان اوقاف: برخی آقایان انتظار دارند ما اصل سرمایه وقف را به آنها بدهیم!

$
0
0
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اهمیت وقف در کشور گفت: متاسفانه همه از وقف طلبکارند در صورتیکه باید به فرهنگ وقف کمک کنند.

به گزارش مهر، حجت الاسلام علی محمدی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره وقف چشمه همیشه جاری با اشاره به نظرسنجی سالهای 88 و 89 گفت: از 24 هزار ایرانی در امامزاده ها، مسافرین و متولیان نظرسنجی کردیم و در آخر فهمیدیم 70 درصد جامعه از وقف، احکام، آثار و برکات آن بی اطلاع هستند. از ابتدای ورودم به سازمان، ترویج فرهنگ وقف را در اولویت قرار دادم.

وی افزود: جشنواره وقف و رسانه در چهار دوره و جشنواره وقف چشمه همیشه جاری در سه دوره برگزار شده که این تعامل با رسانه ها موجب شده است تا بعد از 33 سال شاهد افزایش وقف در کشور باشیم.

علی محمدی پیامبر(ص) و امام حسن عسگری(ع) را به عنوان واقفانی عنوان کرد که هم از مال و هم از جان خود برای وقف مایه گذاشتند.

رئیس سازمان اوقاف در سخنرانی خود به مدیر روابط عمومی و مقاوم اوقاف دستور داد تا جلسه ای خاص با هنرمندان و اهالی رسانه داشته باشد تا تمامی چالش ها فنی و عالمانه بررسی شود.

علی محمدی گفت: نباید به وقف یک بعدی نگاه کنیم زیرا جنبه دینی، اخلاقی، سیاسی و اقتصادی دارد، ولی به جنبه اقتصادی آن کم توجه شده است حتی برخی از برنامه های نظام که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تدوین می شود، به وقف توجه نشده است.

وی اظهار داشت: متاسفانه برخی آقایان انتظار دارند ما اصل سرمایه وقف را به آنها بدهیم، می‌گویند خانه و زمین به ما بدهید در حالی که واقف گفته است از عواید وقف هزینه شود.

رئیس سازمان اوقاف به نمونه ای اشاره کرد و گفت: ساختمانی سه طبقه در تهران داشتیم که وقف بود و به مستأجر گفتیم باید ساختمان تعمیر شود و هزینه کنیم، یکی از مستأجرها گفت پولی نمی دهم و بجایش برای واقف فاتحه و قرآن می خوانم شما فکر کنید اگر کل کشور بجای دادن اجاره وقف قرآن بخوانند چه می شود.

علی محمدی اظهار داشت: همه از دستگاه وقف طلبکارند در حالی که ما بدهکار وقف هستیم، بسیاری از مساجد کشور وقف است، یک‌هزار و 400 مدرسه موقوفه داریم و 40 دانشگاه هم موقوفه است، متاسفانه در زمان نادر شاه، رضا شاه و محمدعلی شاه به وقف خیانت شد و امروز از اهالی رسانه و هنر می خواهیم تا نه برای سازمان بلکه برای فرهنگ وقف وارد شود.

افتتاح وبسایت رسمی مهناز افشار+عکس

بازجویی از رحیمی درباره پرونده بیمه ایران

$
0
0

نماینده مردم ارومیه با بیان این که یکی از متهمین اختلال در بازار ارز به ارتباط خود با فرزند معاون اول رئیس جمهور سابق اعتراف کرده است گفت: شنیده ام که رحیمی برای رفع ابهام در خصوص پرونده ایران و اختلال در بازار ارز مورد بازجویی قرار گرفته است.

 



کمال الدین پیر موذن عضو کمیسیون صنایع مجلس در خصوص بازداشت معاون اول رئیس جمهور سابق اظهار داشت: تا جایی که اطلاع دارم در خصوص بیمه ایران و اخلال در بازار ارز برخی اطرافیان رئیس جمهور سابق دست داشتند.

 



وی با بیان این که البته نمی گویم نقش آن ها بسیار تاثیرگذار بوده است گفت: در اعترافات یکی از 5، 6 نفر اصلی که باعث اخلال در بازار ارز شده اند به این موضوع اشاره شده است که وی که کرد زبان نیز می باشد با فرزند آقای رحیمی در این خصوص ارتباطاتی داشته است.

 



نماینده مردم اردبیل خاطر نشان کرد: کسانی که این اخبار را برای من نقل کرده اند افراد مورد وثوقی هستند و شنیده ام که به دلیل ابهاماتی که در خصوص عملکرد معاون اول رئیس جمهور سابق در خصوص بیمه ایران و مسائل ارز وجود داشته است وی برای رفع ابهام مورد بازجویی قرار گرفته است.

احمدی مقدم: طرح امنیت اخلاقی قاطعانه اجرا می شود

$
0
0

سردار اسماعیل احمدی مقدم روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی اظهار داشت: وظیفه پلیس اجرای مقررات و قانون است و در حوزه امنیت اخلاقی به دنبال طرح و شیوه جدیدی هستیم اما با کسانی که بر بی قانونی و تکرار تخلفات شان اصرار داشته باشند برخورد می کنیم.

 

 



وی با بیان اینکه پلیس در این حوزه به وظیفه خود عمل می کند و دولت نیز تازه در حال استقرار است تاکید کرد: دولت تدبیر و امید تا کنون در این باره نه اعلام موضع کرده ونه قولی را به پلیس داده است. این دولت در حال استقرار است  و ما نباید انتظارات خودمان را از آنها افزایش دهیم ضمن اینکه اولویت اول مباحث اقتصادی است.

 



رئیس پلیس کشور ادامه داد: تا کنون جلسه ای نیز با وزیر کشور برگزار نکردیم اما این جلسه حتماً برگزار شده و دستگاه ها نیز باید به وظایف شان عمل کند پلیس در حوزه امنیت اخلاقی سیاست گذار نیست اما از روش های جدید  استقبال می کند.

 



وی در مورد برخورد با بی حجابی در فرودگاه ها گفت: فرودگاه جزوی از خاک کشورمان است که با حساسیت ویژه کنترل می شود و پلیس طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی را در فرودگاه ها با قاطعیت به اجرا در می آورد البته ممکن است برخی مسافران خارجی در این مورد توجیه نشده باشند اما باید قوانین برای این افراد توضیح داد شود. طرح امنیت اخلاقی تعطیل نشده است و همچنان ادامه دارد.

 



احمدی مقدم در خصوص انتقال مواد مخدر از سوی حاجیان بیان کرد: عده ای از حاجیان برای مصارف شخصی خود مواد مخدر را حمل می کردند که در عربستان سالانه بین 50 تا 60 نفر از حجاج دستگیر می شدند اما خوشبختانه با اقدامات خوب پلیس در سه سال اخیر هیچ زائر ایرانی به اتهام حمل مواد مخدر در عربستان دستگیر نشده است.

 



به گفته وی بر اساس هماهنگی و گفته های رئیس سازمان حج و زیارت به منظور جلوگیری از بروز مشکلات برای حاجیان پرواز حجاج ماه محرم و صفر در پایان حج تمتع به فرودگاه امام خمینی(ره) منتقل می شود. پرواز حجاج از فرودگاه مهرآباد مشکلاتی را به وجود می آورد و ما شاهد هستیم هر ساله بسیاری از حاجی ها به خاطر گرفتار شدن در ترافیک اطراف فرودگاه ها ساک به دست در حال حرکت به سمت ترمینال ها هستند.

 


رئیس پلیس کشور افزود: امسال نیز پلیس راهور طرح های ویژه ترافیکی را در اطراف فرودگاه به اجرا در می آورد و از بدرقه کنندگان و استقبال کنندگان می خواهیم با توجه به پر شدن ظرفیت فرودگاه همگی به استقبال یا بدرقه نیایند.


موافقت کمیته سنای آمریکا با طرح «حمله محدود» به سوریه

$
0
0
رهبران کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، سه‌شنبه دوازدهم شهریور ماه اعلام کردند، با دولت به توافق رسیده‌اند و از طرحی که برای اقدام نظامی محدودی در سوریه پیش‌بینی شده، حمایت کنند.

به گفته شبکه‌های خبری آمریکا این طرح مهلی ۶۰ روزه را به دولت و ارتش می‌دهد، مهلتی که می‌تواند تا ۳۰ روز دیگر تمدید شود و حضور نیروهای زمینی در خاک سوریه را در بر نمی‌گیرد.

این کمیته روز سه‌شنبه برای بررسی تصمیم باراک اوباما در باره اقدام نظامی علیه سوریه تشکیل جلسه داده بود و بنابر گزارش‌ها، در شامگاه سه‌شنبه سناتورها در مورد پیش‌نویس این قطعنامه موافقت کردند.

پیشتر جان بینر، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا و اریک کانتور، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در همین مجلس، در روز سه‌شنبه از طرح باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای اقدام نظامی در سوریه حمایت کردند.

حمایت از اوباما که از حزب دمکرات است در حالی صورت می‌گیرد که جمهوری‌خواهان آمریکا معمولا با او در موارد گوناگون اختلاف نظر دارند و این اختلاف‌ها بارها خبرساز شده است.

اما به نظر می‌رسد در مورد اقدام نظامی در سوریه، منتقدان باراک اوباما در حزب جمهوری‌خواه با او سر مخالفت نداشته باشند.

سناتور جان مک‌کین، رقیب باراک اوباما در نخستین انتخابات ریاست‌جمهوری که در آن به پیروزی رسید، نیز از «اقدام نظامی» در سوریه حمایت کرده است.

سناتور لیندسی گراهام، دیگر سناتور جمهوری‌خواه نیز با مک‌کین همراه شده است.

البته این دو، خواستار طرح نظامی «فراگیرتری» در مقایسه با «اقدامی محدود» شده‌ بودند.

اکثریت سنای آمریکا را دمکرات‌ها و اکثریت مجلس نمایندگان را جمهوری‌خواهان تشکیل می‌دهند، این هر دو مجلس نهاد «کنگره» آمریکا را تشکیل می‌دهد که باراک اوباما از آن خواسته است موافقت نهایی خود را برای حمله به سوریه اعلام کند.

برای تصمیم‌گیری در این مورد بود که کمیته روابط خارجی سنا برای شنیدن سخنان مقام‌های ارشد دولتی در مورد سوریه جلسه‌ای تشکیل داد.

در این جلسه جان کری، وزیر خارجه، چاک هیگل، وزیر دفاع، و ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد کل ارتش آمریکا، از سوی دولت سخن گفتند.

جلسه روز سه شنبه کمیته روابط خارجی مجلس سنا پیش از نشست کنگره در روز نهم سپتامبر، هفته آینده، برگزار می شود که قرار است درباره تصمیم اوباما به اقدام نظامی در سوریه بحث و رای گیری کند.

جان کری در این جلسه گفت اگر آمریکا دست به اقدامی نظامی در سوریه نزند «جعبه پاندورایی» را باز می‌کند (روایت افسانه‌ای از جعبه‌ای با همه بلاها)، که «عواقب خطرناکی» برای آن کشور خواهد داشت.

سناتور رابرت مندز، رئیس کمیته روابط خارجی سنا نیز گفته است شواهدی در دست است که گاز سارین علیه غیرنظامیان در دمشق استفاده شده و مشخص است که مخالفان آن را به کار نبرده‌اند.

سناتور مندز می‌گوید واضح است که حکومت سوریه از این سلاح استفاده کرد؛ و اکنون مسئله فرستادن پیامی به بشار اسد، حزب الله لبنان، ایران، کره شمالی و امثال آن است که آمریکا استفاده از سلاح شیمیایی را تحمل نخواهد کرد!

مطهری: شورای شهر نمی‌تواند برای بار سوم یک نفر را شهردار کند

$
0
0
رئیس مجلس در پاسخ به نامه رئیس شورای عالی استان‌ها گفته است که شهردار شدن بیش از دو دوره، هیچ ممنوعیتی ندارد.

به دنبال نامه مهدی چمران به علی لاریجانی برای بررسی موضوع شهردار شدن بیش از دو دوره، رئیس مجلس به این نامه پاسخ داد. در پاسخ لاریجانی به نامه چمران آمده است: «بررسی‌های کارشناسی معاونت قوانین مجلس همراه با ملاحظه مذاکرات مربوطه در مجلس شورای اسلامی دال بر این است که نص قانون ممنوعیتی برای انتخاب شهردار توسط شورای شهر برای بیش از دو دوره قائل نیست.» چند روز پیش در برنامه «دیروز، امروز، فردا» محمد مهدی تندگویان از نمایندگان مجلس به عنوان قانونگذاران خواست تا در مفادی از قانون مصوب سال69 مجلس که دائر بر منع انتخاب شهردار بیش از یک دوره متوالی است نظر خود را بیان کنند. به دنبال آن تعدادی دیگر از اعضای شورای شهر از مجلس خواستند توضیح دهند که آیا قانون سال69 هنوز پا برجاست یا نه؟ به همین دلیل تعدادی از نمایندگان مجلس بخصوص شاخص‌ترین آنها یعنی علی مطهری طرح استفساریه‌‌ای را به مجلس آوردند، تا پاسخ اعضای شورای شهر تهران را بدهند.

به همین دلیل آرمان گفت‌وگویی  را با علی مطهری، نماینده تهران درباره این طرح انجام داده که مشروح این گفت‌وگو در ادامه می‌آید.

شما در مجلس به همراه تعدادی از نمایندگان طرح استفساریه‌‌ای راجع به قانون مصوب سال 69 و بخصوص ماده‌‌ای از آن که ناظر بر انتخاب شهردار است مطرح کرده‌اید. اولا دلیل ارائه این استفساریه توسط شما و تعدادی دیگر از نمایندگان مجلس چه بوده ثانیا شما به لحاظ حقوقی قانونگذار محسوب می‌شوید، نظرتان به عنوان یک نماینده مجلس درباره این موضوع چیست؟

ببینید یک قانونی در سال 69 در مجلس تصویب شد درباره قوانین شوراهای اسلامی شهر و روستا. در آن جا تبصره‌‌ای وجود دارد که می‌گوید انتخاب مجدد شهرداران برای بیش از یک نوبت ممنوع است؛ یعنی یک نفر نمی‌تواند بیش از دوبار به طور متوالی یعنی برای بار سوم شهردار بشود. بعدا یک قانونی در سال75 در مجلس تصویب شده که اصلاح همان قانون سال69 است. در این قانون ماده‌‌ای دارد که می‌گوید قوانین مغایر با این قانون لغو می‌شود. نمی‌گوید که همه قوانین سابق لغو می‌شود؛ یعنی اگر موادی در قوانین قبلی وجود داشته باشد که با این قانون سال75 مغایر باشد آنها لغو می‌شوند اما اگر هیچ ارتباطی با مواد این قانون سال75 نداشته باشند آن مواد به قوت خودش باقی است. آن تبصره که مبنی بر این است که یک شهردار بیش از یک بار نمی‌تواند بطور متوالی انتخاب بشود طبعا مغایر با مواد قانون سال75 نیست و به قوت خودش باقی است. به نظر من قانونگذار می‌خواسته یک نفر بیش از 8سال شهردار نباشد و مدیران شهری عوض شوند تا فساد احتمالی اقتصادی نتواند ریشه بدواند. من خودم شخصا از معاونت قوانین مجلس راجع به همین تبصره درخواست تفسیر کرده‌ام که معاونت قوانین در پاسخ گفته است که این تبصره نسخ صریح نشده ولی برای احتیاط بهتر است که یک استفساری از مجلس بشود. لذا ما مناسب دیدیم که یک طرح استفساریه مطرح بشود و از سوی تعدادی نمایندگان امضا شد و به هیات رئیسه تقدیم شد تا مجلس به این سوال پاسخ بدهد. اگرچه در واقع نظر معاونت قوانین مجلس این بود که آن تبصره نقض نشده و منع انتخاب شهردار برای نوبت سوم همچنان به قوت خودش باقی است اما به هر حال یک مقدار ملاحظات اجتماعی وجود داشته و گفتند برای اطمینان خوب است یک استفساری از مجلس بشود لذا این طرح به هیات رئیسه تحویل داده شد. حالا با توجه به دو هفته تعطیلات تابستانی مجلس دیگر به این روزها نخواهد رسید، باید ببینیم که چه خواهد شد.

آقای لاریجانی گفته بود که قانون سال69 و تبصره‌‌ای که ناظر بر منع انتخاب مجدد شهردار برای بیش از یک دوره متوالی است قابل اجرا نیست. آیا نظر ایشان به عنوان قانونگذار را باید بپذیریم یا نظر شخصی ایشان بوده است؟

نظر ایشان شخصی بوده است. مجلس باید در این مورد نظر بدهد و قانون عادی را تفسیر کند.

آیا بحث شما و عده‌‌ای از دوستان درباره طرح این استفساریه در مجلس سیاسی است؛ یعنی شما یک هدف سیاسی از شهردار نشدن یک شخص خاص دنبال می‌کردید یا به عنوان نماینده و قانونگذار این استفساریه را آورده اید؟

این کار ما واقعا انگیزه سیاسی ندارد. این کار در مجلس ناظر به این نیست که آقای «الف» به عنوان شهردار انتخاب بشود و آقای «ب» انتخاب نشود. دلیل اصلی کار ما این بود که برای برخی از اعضای شورای شهر تهران این سوال مطرح بود که آیا قانون سال69 هنوز پا برجاست یا نه؟ آنها از ما خواستند که این تفسیر را از مجلس بخواهیم. ما این کار را در واقع به درخواست اعضای شورا انجام دادیم وگرنه برای ما هیچ فرقی نمی‌کند که چه کسی شهردار تهران شود.

داستان یک سردار با سرب داغ و نهج‌البلاغه

$
0
0

 سردار شهید «حاج داود کریمی» به دلیل هوش و استعداد فراوانی که داشت خیلی زود ریزه کاری‌های تراشکاری و قالبسازی را آموخت به گونه‌ای که در زمان خودش جزو یکی از 20 نفر ماهر صنعت قالبسازی شناخته می‌شد.
 
دورانی که کار را شروع کرد بازار قالب چراغ‌های «والور» و «زنبوری» بسیار خوب بود و هرکسی که می‌توانست این قالبها را بسازد پول خوبی به دست می‌آورد.
 
جملات بالا بخشی از خاطرات حاج طاهر دستاران از دوستان سردار شهید حاج داود کریمی است. وی که از 15 سالگی با سردار شهید حاج داود کریمی دوست و همکار بوده است درباره این فرمانده شهید به خبرنگار سرویس «فرهنگ حماسه» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،می‌گوید: در دوران نوجوانی همراه یکدیگر به باشگاه کشتی فولاد در خیابان «شاپور سابق» می‌رفتیم و ورزش می‌کردیم. از پدر مرحومش یک حمام نمره به‌جا مانده بود که داود مدیریت و سرپرستی آن را برعهده داشت و خرج خانواده را تامین می‌کرد.
 
بعد از آن به کار صنعتی روی آورد و در یک کارگاه تراشکاری مشغول کار شد. به دلیل هوش و استعدادی که داشت خیلی زود ریزه‌کاری‌های تراشکاری و قالبسازی را آموخت به گونه‌ای که در زمان خودش یکی از 20 نفر ماهر در صنعت قالبسازی شناخته می‌شد. دورانی که کارش را شروع کرد بازار قالب چراغ‌های «والور» و «زنبوری» بسیار خوب بود و هرکسی می‌توانست این قالبها را بسازد پول خوبی به دست می‌آورد. او هم تجربه خوبی در ساخت قالب‌ داشت، مشغول ساخت این مدل از قالب‌ها شد و پول خوبی عایدش می‌شد.
 
در آن دوران افرادی بودند که اگر پولی یکجا بدستشان می‌رسید معمولا به عیاشی و خوشگذرانی می‌پرداختند اما خوشگذرانی حاجی آن موقع این بود که یک سوم پولش را به خانواده‌های زندانیان سیاسی که علیه طاغوت به پاخواسته بودند می‌بخشید تا در نبود سرپرست، احساس کمبود نکنند. از طرفی، چون در کودکی از نعمت پدر محروم شده بود بخش دیگر پولش را صرف تامین نیازمندی‌های خانواده‌های یتیم می‌کرد. باقی مانده‌ را هم به خانواده‌اش می‌داد.
 
همنشینی خاصی با نهج‌البلاغه داشت. البته نهج‌البلاغه ترجمه «جواد فاضل» را هم می‌خرید و در اختیار جوانان می‌گذاشت. یکی از ویژگی‌های حاجی این بود که برای تومان به تومان داخل جیبش برنامه و هدف داشت به گونه‌ای که یک بار هم نشد از زبانش بشنویم پولی که داخل جیبش است بدون منظور خیر در آن قرار گرفته است.
 
حاج داود یک مؤمن زحمتکش بود.همین موضوع او را به یک جوانمرد تبدیل کرده بود. بارها شاهد حضور مأمور با حکم جلب در کارگاه همکارانمان بودم چون نتوانسته بودند حساب بانکی خود را برای پرداخت وجه چکی که در اختیار دیگران گذاشته بودند پر کنند و اگر به زندان می‌رفتند ورشکست می‌شدند اما حاجی میانجی می‌شد و به کمک دیگر دوستانش قرض آنها را ادا می‌کرد. این در حالی بود که در برخی صنوف مانند قالبسازی، برای آنکه رقیب کم باشد و محصول صنعتی تنها در انحصار یک نفر باشد گاهی سنگ جلوی پای یکدیگر می‌انداختند. همچنین اگر کسی به او سفارش کار می‌داد و چک می‌کشید از او قبول می‌کرد. چندین مرتبه به او توصیه کردم: «این کارهای چکی را قبول نکن!» اما قبول نمی‌کرد و می‌گفت: «من برای رضای خدا این چک‌ها را قبول می‌کنم». چندین بار پیش آمد چک‌هایی که به او داده بودند پاس نشد و حاجی آنها در یک کیسه جمع کرده بود.
 
در کارگاه مشاهده می‌کردیم که حاجی حین کار زیر لب چیزی می‌گوید.ما اسمش را «ورد» گذاشته بودیم. اما بعد از آن از متوجه شدیم داود دائم «ذکر» می‌گوید. این ذکرها بسیار کارساز بود. هرجا مشکلی پیش می‌آمد به حاجی مراجعه می‌کردیم و او ما را راهنمایی می‌کرد. یک بار دیدم بدون دستکش قطعه‌ای داغ را از داخل کوره بیرون آورد. با تعجب گفتم: «دستت می‌سوزد!» او با همان لبخند همیشگی، گفت: «می‌خواهی دستم را داخل سرب داغ کنم؟» آن زمان متوجه نشدم که منظور حاجی چیست اما بعد از آن فهمیدم که حاجی پیش خدا عزیز است چون ایمان بالایی دارد.
 
داود که تراشکار بود تا سال ۱۳۵۵ به مبارزه با شاه پرداخت و همان سال به همراه عده‌ای دیگر به لبنان رفت. در آنجا با دکتر مصطفی چمران و محمد منتظری آشنا شد.چون از هوش و توانایی خوبی برخوردار بود پس از مدتی از شاگردی به معلمی ارتقا یافت و مربی نیروهای چریکی در لبنان شد. حاجی سال ۱۳۵۶ به ایران بازگشت.
 
بعدها و به دلیل فعالیت‌های انقلابی و حضور در جبهه، بسیار کم او را می‌دیدم.
 
پس از بی مهری‌هایی که با حاج داود شد، هرگاه درباره مشکلات روز مملکت صحبت می‌کردیم؛ می‌گفت:«این «پست‌»‌ها مانند لنگ حمام است! ارزشی ندارد چرا که روزی به تن این مسؤل است و روزی به تن دیگری.
 
برخی مسئولیت‌های سردار شهید داود کریمی:عضو هیأت مرکزی سپاه تهران، عضو دفتر هماهنگی سپاه،فرماندهی قرارگاه منطقه 7 سپاه،فرمانده سپاه تهران،فرمانده عملیات جنوب، مسئول بازرسی بنیاد شهید، مسئول حراست مخابرات کشور، مدیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و فرمانده قرارگاه مرکزی محمدرسول‌الله (ص).

داور دربی ۷۷ تعیین شد

$
0
0

به گزارش اعتدال سایت فدراسیون اسامی داوران هفته هشتم را به شرح زیر اعلام کرد:
 
پنجشنبه 14 شهریور
 
فجرسپاسی-داماش گیلان، ساعت 18 و 40 دقیقه-ورزشگاه حافظیه شیراز
 
بابک وسیله بر – سعید قاسمی – حمزه علی سلیمی – امید سعید فر – ناظر: ایرج نظری
 
گسترش فولاد- استقلال خوزستان، ساعت 18- ورزشگاه یادگار امام تبریز
 
محمد کمانی – محمدرضا منصوری – جهانبخش آرمان – هادی حاج عباسی – ناظر: مسعود مرادی
 
نفت تهران-مس کرمان،ساعت 18 و 45 دقیقه-ورزشگاه دستگردی تهران
 
شاهین حاج بابایی – رحیم شاهین شاهین- حمید کنعانی – بیژن حیدری – ناظر: حسین خوشخوان
 
سپاهان-راه‌آهن، ساعت 18 و 45 دقیقه-ورزشگاه فولادشهر اصفهان
 
اشکان خورشیدی – حسین طالقانی – مهدی ناصحی – قاسم واحدی – ناظر: محمدعلی فروغی
 
ملوان-سایپا، ساعت 19، ورزشگاه تختی انزلی
 
محسن قهرمانی – علیرضا ایلدورم – علی دودانگه – رضا کرمانشاهی – ناظر: حاتم بک پور
 
صبای قم- تراکتورسازی، ساعت 18 و 45 دقیقه، ورزشگاه یادگار امام قم
 
محسن ترکی – سجاد طوری – علی اکبر عظیم پور – جمشید محمدی – ناظر: زاهدبحرینی
 
فولاد خوزستان-ذوب‌آهن، ساعت 19، ورزشگاه تختی اهواز
 
سیدحسین زرگر – علی میرزابیگی – قهرمان نجفی – موعود بنیادی فر– ناظر: نوید مظفری
 
جمعه 15 شهریور:
 
استقلال-پرسپولیس، ساعت 18 و 50 دقیقه، ورزشگاه آزادی
 
علیرضا فغانی – رضا سخندان – رسول فروغی – یدالله جهانبازی – داور ذخیره : بابک داوری - ناظر: اسماعیل صفیری – ناظر ویژه: فریدون اصفهانیان

واکنشها به تصویر دختر نعیمه اشراقی+عکس

$
0
0
خبر افتخارآفرینی یک دختر ایرانی در رسانه ها منتشر شد. نعیما طاهری دختر نعیمه اشراقی، نوه امام خمینی، توانست « مقام اول در مسابقه OCE ایالت انتاریو کانادا» را کسب کند. 

به گزارش اعتدال به نقل از گفت و گو ؛ این خبر به هر روی یک افتخار آفرینی علمی است و می شد این موضوع و این واقعیت را به درستی دید. متاسفانه چه مخالفان فکری خانم اشراقی در داخل و خارج از کشور و چه معاندان نظام این موضوع را نادیده گرفته و به تصویری که وی به این مناسبت در صفحه فیس بوکش منتشر کرده خرده گرفتند.


خانم اشراقی عکس دخترش را ویرایش شده در فیس‌بوک منتشر کرد و در صفحه فیس بوک خود با انتشار عکسی نوشت: «نعیما طاهری دختر جوان ایرانی در مسابقه OCE از ایالت انتاریو کانادا مقام اول را کسب کرد. حدس بزنید این دانشجوی ایرانی کیست؟ دخترم نعیما دانشجوی رشته روابط بین الملل.» 

پس ار انتشار این پست توسط وی در فیس بوک، برخی از افراد با نادیده گرفتن اصل موضوع حاشیه آن را بزرگ کردند و تلاش کردند تا این افتخار آفرینی نادیده گرفته شود.

متاسفانه این موضوع از یک زاویه نتیجه فضای بسته و برخوردهای سختگیرانه با نوع حجاب بانوان در داخل است که موجب حاشیه سازی شده است و از زاویه  دیگر فضای ذهنی برخی افراد است که حاشیه را بر متن مقدم می شمارند. این دو مقوله وجود دارد و به نوعی می توان اینها را آسیبهای اجتماعی قلمداد کرد. البته مسئله نوع برخورد با بانوان در مجامع عمومی و تجقیر آنها و همچنین برخوردهای قهرآمیز با جوانان موجب شده است تا  هر فرصتی برای بیان اعتراض و واکنش غنیمت دانسته شود و سیل انتقادات و اعتراض ها سرازیر شود حال این که سرکار خانم نعیما طاهری نسبت نسبی با بنیانگذار جمهوری اسلامی دارد.
 
 


در سوی دیگر نیز افرادی که خود را مدافع ارزشها معرفی می کنند نیز به این موضوع واکنش نشان دادند و با انتشار تصاویر ویراش شده و اصل در وبلاگها، سایتها و شبکه های اجتماعی اعتراض خود را بیان کردند. هر دو نوع واکنش به دلیل وجود فضاهای فکری بسته و سختگیرانه است و منجر به ظهور چنین آسیبی در جامعه شده است. 


بسیاری از این واکنشها بسیار تند و گزنده است و واکنش برخی افراد نیز از سر گلایه است اما واکنش برخی نیز با زبان طنز بیان شده است. به هر صورت اما در مجموع لازم است به این مسئله با نگاهی آسیب شناسانه نگریسته شود و قطعا همه معترضین انتظار پاسخ دارند. 
 
 


البته باید پذیرفت گمراه کردن اذهان و گل آلود کردن آب زلال واقعیت همیشه به دست کسانی رخ می دهد که نمی خواهند واقعیات در جامعه بسط و گسترش یابد اما نمی توان همه را به یک چوب راند. 
علی القاعده این موج اعتراضات و واکنش ها محصول عملکردها و ترویج برخی رفتارهای نادرست در جامعه است و قطعا پاسخی متقن و به دور از احساسات می تواند راهگشا باشد.
 
 

Viewing all 22413 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>